Pont egy éve írtunk arról, hogyan akadályozd meg, hogy egy robot elvegye a munkádat.

Most, 2018 májusában a Számlázz.hu a magyar vállalkozások 10 százalékának számlázási igényét szolgálja ki (68293 számlázási fiók). Új szolgáltatásokat vezettünk be, amelyek elsődleges célja: hagyd, hogy egy robot elvegye a munkádat.

  1. Bocsáss ki e-számlát, a #profi szolgáltatáscsomagban 0 Ft-os darabáron, azaz INGYEN! Így megszabadulsz a nyomtatási és postázási feladatoktól.
  2. Ha a vevőd mégis ragaszkodik a papír alapú számlához, bízd a nyomtatást, borítékolást és a postázást ránk. A számla kibocsátásakor és utólag is kérheted számláid postázását a számlakereső képernyőn.
  3. Számla archívum szolgáltatásunkkal nem kell többé papír alapon őrizned sem a kimenő, sem a bejövő számláidat. Azok NAV-álló formában elérhetők számlázási fiókodban – ez azt jelenti, hogy NAV-ellenőrzés során a Számlázz.hu adatfájl formájában elfogadja azokat az adóhatóság, tehát nem kell neked (vagy könyvelődnek) a számlákat papíron becipelned.
  4. Ha teheted, felejtsd el a kézi pötyögős számlakibocsátást! Régi, de nagyon sokak által használt automatikus számlázási szolgáltatásunk a Számla Agent, amelynek segítségével webáruházad vagy ügyviteli rendszered kötheted össze a Számlázz.hu-val.
  5. Ne járkálj hónapról hónapra könyvelődhöz: inkább adj olvasási hozzáférést neki! Ő is szeretni fog, ha nem kell könyörögnie a könyvelési adatokért. Sőt, most már a Számlázz.hu-s beszállítóidtól érkező költségszámlákat is láthatja!
  6. Ha könyvelő vagy, kösd össze könyvelési rendszered a Számlázz.hu-val! Így a kibocsátott számlák azonnal és online megjelennek a könyvelési rendszeredben (a támogatott könyvelési rendszerek listájához kattints ide).
  7. Felejtsd el a bankszámlád állandó figyelgetését! Autokassza szolgáltatásunk lényege: ha összekapcsoltad banki folyószámláddal a Számlázz.hu-s fiókodat, a bankszámládra érkező átutalások automatikusan párosítódnak a kibocsátott számlákkal vagy díjbekérőkkel. Sőt, díjbekérők esetén még a számlakibocsátás is megtörténik automatikusan. Hát nem nagyszerű?

Mindezek lényege és célja ez a már-már hitvallásunkká váló gondolat:

 „Az unalmas, kreativitást nem igénylő feladatainkat szívesen átadjuk a robotoknak és a programoknak: végezzék csak el ők az aljamunkát – nálunk sokkal gyorsabban, hibamentesebben és olcsóbban.”

Pont, ahogyan ebben a YouTube-videóban is láthatod: kinek lenne kedve heti hatvanezer csomagot összeállítani, tejfölt a sárgarépával, makarónit a gumicukorral? Engedd el az unalmas feladataidat és hidd el, a Számlázz.hu lesz a te saját, külön bejáratú Digitális Pénzügyi Asszisztensed – csak hagyd, hogy segítsen! 🙂

 

A Digitális Pénzügyi Asszisztens előtt kipróbálnád az online számlázást ingyen?