Májusban érkezett néhány “apró-cseprő” (a vállalkozói életminőséget jelentősen javító) funkció a Számlázz.hu rendszerébe, elkészültünk az áprilisi Számlázz.hu Műhelyről készült hangulatos videóval, és elmagyarázzuk a PSD2-t. Jó szórakozást – és persze hatékony fejlődést kívánunk neked híreinkkel!

Folyamatos teljesítésű ügyletek – még több szabadság
Folyamatos teljesítésű ügyletek - még több szabadság

Szeretnél még több szabadidőt, még kevesebb adminisztrációt, még több egymozdulatos folyamatot, még egyszerűbb számlázást? Friss fejlesztésünknek köszönhetően még egy lépéssel közelebb juthatsz az intelligens adminisztrációhoz, a legalább 60%-os automatizáltsághoz. Kattints, hogy megtudd, kinek hasznos ez igazán!

Nyitott bankot mindenkinek! Mire jó a PSD2?
Nyitott bankot mindenkinek! Mire jó a PSD2?

Miért lesz jó, ha nem csak bankok nyújthatnak pénzügyi szolgáltatást? Rejt-e veszélyeket, ha a bankok együttműködnek eddig ismeretlen pénzügyi szolgáltatókkal? PSD2-sorozatunk következő részében még a GDPR és a PSD2 összefüggéseire (és ellentmondásaira!) is kitérünk, egyelőre ismerkedj meg az alapokkal, pl. hogy mi fán terem az AISP, a PISP, és hogy miért is volt egyáltalán szükség PSD2-re!

Add át utálatos feladataid a robotoknak!
Add át utálatos feladataid a robotoknak!

Kell félnünk a robotizációtól? Nem! Sőt, a Számlázz.hu-nál pont az a célunk, hogy felhasználóink az unalmas, kreativitást nem igénylő feladatokat tömegesen átpasszolhassák az okos automatizmusoknak: végezzék csak el ők az aljamunkát – gyorsabban, hibamentesebben és olcsóbban. Olvasd el, hogyan támogatjuk mi a “robotmunka” elterjedését, ezzel pedig a kreatív, örömteli emberi munka térhódítását!

Az átváltozás ereje – Számlázz.hu Műhely beszámoló, képek, videó
Az átváltozás ereje - Számlázz.hu Műhely beszámoló, képek, videó

Meghívott vendégeink, és a hallgatóság szerint is nagyszerűen sikerült az ötödik Számlázz.hu Műhely, és mostantól megnézheted összefoglaló videónkat is! Ha inkább elolvasnád, miről beszélgetett egymással a négy neves átváltozó: Soma Mamagésa (újegyensúly.hu), Takács Szabolcs (a 30as nyugdíjas), Moós Gergely (Fuss Te is! Akadémia) és Kis Ervin Egon (Smartcommerce Consulting),

Bárhol is kapcsolódsz be, örömmel vesszük visszajelzésedet: neked mit hoz a transzformáció? És neked mit hozott az áprilisi Számlázz.hu Műhely?

Így automatizáld pénzügyi rendszered! – Stygár László a Media Hungary-n
Így automatizáld pénzügyi rendszered! - Stygár László a Media Hungary-n

A Media Hungary valódi digitális vállalkozásként idén saját programjában esettanulmányként szerepelt. Olvasd el Stygár László előadásának kivonatát arról, hogyan használhatod okosan a Digitális Pénzügy Asszisztens által nyújtott előnyöket, és hogyan kerülhetsz el többszáz felesleges kattintást!

Bejövő számlák – mi ez?
Bejövő számlák - mi ez?

Számlázz.hu felhasználóként számlát kaptál egy másik Számlázz.hu használótól? Egyszerű velünk az élet, mert kapott számlád automatikusan “begurul” a számlázási fiókodba. Szerinted a közel 70 ezer felhasználónk között mennyi az oda-vissza számlaforgalom? Ez mind-mind a számlaverzum szupergyors, szuperbiztos úthálózatán suhan! Ha te még nem találkoztál a bejövő számla fogalmával, most kattints ide, elmagyarázzuk.

Kényelmesen NAV-álló számlázó, és a funkció-bővítések
Kényelmesen NAV-álló számlázó, és a funkció-bővítések

Miközben a fél világ a NAV online bekötésen pörög, mi folyamatosan fejlesztünk, és kibővítettük három fontos listánkat is: a Novitax-szal és a Nagy Machinátorral immár ötre nőtt az online könyvelői adatkapcsolataink száma, elkészült az bejövő számla export, emellett a Bisnode bővítésének hála mostantól nemcsak cégek, hanem nonprofit szervezetek, egyházak, alapítványok és egyéni vállalkozások nevét is kiegészíti helyetted az automatizmusunk. Kattints a részletekért!

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás