Ez az utolsó idei hírlevelünk, úgyhogy ezúton kívánunk neked csodás ünnepeket, igazi lelazulós pihenést, és ha mindezzel megvagy: boldog és sikeres új évet! Reméljük, hogy addig még lesz időd a vállalkozásod szempontjából is töltődni, ehhez küldünk kikapcsolódós, és nagyon átgondolós tartalmakat is: „egész estés” Műhely-videót, fintech-előrejelzést, és egy-két cikkünkkel a még nem Számlázz.hu-s ismerőseidre is gondoltunk. Kellemes inspirálódást!

Téli töltődéshez, ELŐSZÖR: Számlázz.hu Műhely TELJES verzió

Téli töltődéshez, ELŐSZÖR: Számlázz.hu Műhely TELJES verzió. Lesz egy kis időd a téli szünetben egy tea mellett inspirációt gyűjteni a vállalkozásod fejlesztéséhez, fiatalításához…? 🙂 A legfiatalabb profik titkait – a Számlázz.hu Műhelyek történetében most először! – teljes terjedelmében végignézheted-hallgathatod! Legyen ez a mi ajándékunk az ünnepekre minden olyan vállalkozónak, aki folyamatosan keresi a válaszokat, és szívesen fejlődik: Őszi Műhely TELJES.

Kellemes mélyülést-töltődést kívánunk hozzá! 🙂

Kész a 6. online könyvelési integráció

Sokan régóta várták, december közepén pedig ünnepélyesen jelenthetjük: immár hat könyvelési szoftverrel használhatjátok az online könyvelési adatkapcsolatot. A CashBook célja alapvetően a könyvelő és ügyfele (a vállalkozó) közötti kapcsolattartás megkönnyítése, és a Számlázz.hu-n kívül egyelőre az RLB egyes könyvviteli szoftvereivel kommunikál automatikusan.
Kíváncsian várjuk visszajelzéseidet a megoldásra, ha te már kipróbáltad!

Mit keres az online számlázó a fintech-piacon? – Banking Technology 2018

Kicsit már évzárós hangulatban vagyunk, amikor fintech-vonalon összegzünk és előrevetítünk. Váradi János fintech-stratégánk Portfolio Banking Technology 2018 előadásában vázolt izgalmas víziónak TE is részese lehetsz, ha elkezdesz ismerkedni az alapfogalmakkal, megoldásokkal, lehetőségekkel, sőt, akár már el is kezded alkalmazni az okos automatizmusainkat!

Szabadfogású Számítógép Verseny: a díjátadó

“Mit mondasz? Hogy nem egy xbox? Ebben igazad van, szerintünk meg itt kezdődik az IT, és itt kezdődik az innováció.” Köszönjük a C3 Alapítványnak, hogy megismerhettük Molnár Boglárkát (11) és testvérét, Molnár Csabát (12), a <19 Szabadfogású Számítógép verseny díjazottait, akiknek mi magunk adhattuk át az ünnepélyes díjátadón munkájuk elismeréseként a felajánlásunkat. Hogy miért érezzük magunkénak a sztorit? Olvasd el!

PSD2, PISP, AISP? Fintech szótár kkv-knak

“A cél egy olyan átfogó platform kiépítése a fintech innovációk integrálásával, amelyen a kis- és középvállalkozások a cégük életében felmerülő ügyviteli és bankolási kérdésekben kaphatnak választ, segítséget és megoldást.” Váradi János fintech-stratégánk kalauzolja a HVG olvasóit az okos automatizmusok világában. Olvasd el a HVG cikkét víziónkról a digitális ökoszisztémában!

Ismered a „Vállalkozás kényelme” programot? Mesélünk róla!

Nyári gumit lecserélted már? 20 éves hűtődet modernebbre cserélted már? Céges levelezésedet ezer éve emailre cserélted már..? Ahogy ma már a számlatömböt is régóta digitális pénzügyi asszisztensre cserélheted! Ebben a cikkben meg is mutatjuk, milyen a mai vállalkozás kényelme, úgyhogy bátran oszd ismerőseid között is a hasznos infót!

Így válhatsz te is a jövő könyvelőjévé, akár már ma!

Mi lesz a könyvelők dolga a jövőben, hogyan tarthatnak lépést a változásokkal, tudnak-e majd naprakészek – és ahogy eddig is –, nélkülözhetetlenek lenni? Olvasd el a szakértői véleményekkel gazdagított, teljes Adózóna cikket, és légy te is a jövő könyvelője!

Számlatömb: lecseréljem, ne cseréljem?

Közeleg az év vége, ilyenkor (persze tévhitek, régi beidegződések alapján) IS rengetegen váltanak tollas-papíros számlázásról online számlázásra. Bármikor válthatsz. Bármikor. Akár most azonnal is. Szerintünk igazán csacskaság lenne nem így tenned. Olvasd el, miért! És vállalkozó ismerőseid tudják már a tutit? Ha nem, küldd nekik tovább a jó hírt! 🙂

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás