Sulipadból fejest a vállalkozásba? Miért is ne? Tizenéves innovátorokból simán válhat huszon-kevés éves startupper, mi pedig simán meghívhatjuk őket beszélgetni a tavaszi Számlázz.hu Műhelyre – és meg is tesszük! 🙂 Várunk szeretettel május 16-án, addig pedig olvasd friss tavaszi híreinket fejlesztésekről, vesszőparipákról és az újabb NAV-kihívásról (illetve létezésének megszüntetéséről)!

Számlázz.hu Műhely: Nagyon fiatal innovátorok
  • Szerettél fára mászni?
  • Választanád hivatásként?
  • Szerettél suliban programozni?
  • Fejlesztő lettél?
  • Már az egyetemen karrier-programokat szerveztél?
  • Tizenévesen nyerted első számítógépes versenyedet?
  • Most vagy tizenéves innovátor?

A sorban hetedik: május 16-i Számlázz.hu Műhely témája ezúttal a nagyon fiatal innovátorok.
Azt szeretnénk megtudni, hogyan lesz a gyerekkori hobbiból kőkemény hivatás, hogyan tudják a mai tizenévesek karrier-álmaikat “beküldeni” néhány évvel későbbi valóságukba.
Gyere, beszélgess velünk és a C3 Alapítvány <19 Szabadfogású Számítógép Versenyének díjnyerteseivel!

Sokkal biztonságosabb és azonnal kifizetheted: mi az?

Gyakran sürgetitek a költségszámlák „kezelhetőségét” a Számlázz.hu-ban, és mi is azt gondoljuk, hogy a kimenő és bejövő számlák egyetlen felületen történő digitális kezelése nemzetgazdasági jelentőségű kérdés. Fontos lépésről számolunk most be a témában, itt olvass az új fejlesztésről: Bejövő számlák – és ami még bejön vele. Bejön?

Fájdalomcsillapítás, robot-okosítás, intelligens automatizmusok

A Számlázz.hu szolgáltatásainak elsődleges célja a vállalkozói léttel járó nyűgök és szenvedések csökkentése. Tartunk egy zseniális kis robotot a rendszer mélyén, aki még annál is többre megtanítható, mint amennyit eredetileg tudott… Van kedved robotot “idomítani”? Stygár László cikkeiben arról beszél, hogy hogyan minimalizálhatod az adminisztrációs nyűgöket, és hogyan okosíthatod fel (még jobban) az autokasszát:

Lekérdezési listák, számla-előtagok, és más #profi tippek igazán okos felhasználóknak

Tudod, hogy a telefonod, az okos eszközeid, sőt, akár a karórád is sokkal több okos funkciót tartalmaz, mint amennyit valóban használsz? A Számlázz.hu is! 🙂 Ügyfélszolgálati munkatársunk, Kereszturi Krisztina összeszedett nektek néhány pro tippet:

NAV 1.1, avagy a kötelező adatszolgáltatás új kihívásai: MEGOLDVA

Lassan a többi számlázóprogram számára is lejár a határidő – mi március közepére elkészültünk a fejlesztéssel, amit a NAV 1.1 szükségessé tesz, és május elejére kötelező rá az átállás.

Számlázz.hu Percek
Iratkozz fel, ígérjük, csak hasznos infót küldünk!

Hozzászólások

hozzászólás