Vállalkozni, gyermekem, nem buli! Vállalkozni felelősség, tudás, tapasztalat, és rengeteg gürizés!!! Vagy mégsem? De, persze: a vállalkozással jár felelősség (a megrendelőid, vevőid, célcsoportod felé, a munkatársaid felé, az egzisztenciád felé), és kell hozzá némi tudás, idővel érkezik hozzá a tapasztalat. 

Közben pedig hatalmas buli is, naná!!! 🙂 Mert az első megrendelés, az első millió, az első iroda, az első alkalmazott, vagy az első 100 vagy 1000 vagy 10000 követő igazi extázis! Az ötletelés, az inspiráció, a lelkesedés, koccintás a friss partnerekkel, találkozni a “vállalkozó példaképekkel” mind-mind hatalmas élmény! 🙂 

De hogy ne csak a vállalkozásból (vagy a születő vállalkozásodon való ötletelésből) zúduljon a nyakadba az adrenalin, íme a Számlázz.hu meghívása:

Játékunk nyertesének hetijegyet kínálunk a Sziget 2019 fesztiválra, és nem is kell sok mindent tenned érte… Egy komment, egy fotó, aztán bízz a szerencsédben!  

Gyere, játssz velünk a Sziget hetijegyedért! Így:

  1. Kövess minket Instán (@szamlazzhu), hogy a vállalkozói finomságok mellett a szuper nyereményjátékunkról se maradj le! 
  2. Használd a #VállalkozniBuli hashtaget, tölts fel egy fotót a (nyilvános) profilodra és 
  3. kommentelj a nyereményjátékról szóló bármelyik posztunk alá. 

A játékosok között két db Sziget hetijegyet sorsolunk, szóval nem érdemes lemaradni… 🙂 

A játék július 23-ig tart, így már csak egy heted van arra, hogy kövess, kommentelj és hestegelj! 🙂

Addig viszont szabad a pálya: #kövess, #kommentelj és #fotózz! Ja, és ne felejtsd el a profilodat nyilvánosra állítani, csak így fogjuk látni, ha feltöltöttél egy fotót a #VállalkozniBuli hashtaggel!