+ 1 nap mindenkinek

Az idén “a rómaiaktól kapunk” plusz egy napot. Szökőév van, egy nappal hosszabb a február, így az év is. Ilyen csak 4 évente van! Plusz 24 órával rengeteg mindent lehet kezdeni!

+ sok nap a Számlázz.hu-soknak

Ráadásul beindult az autokassza nagyüzem: a MagNet Bank és a K&H Bank után hamarosan érkezik a többi bank is… Azok, akik Számlázz.hu ügyfelek, ezután búcsút mondhatnak a számlák párosítgatásának, az adminisztrációs terheknek.

Mit csinálsz a plusz napodddal?

Szerintünk: Számlázz.hu Badge

Most, hogy több időd lesz magadra, a haverokra, a családra, a hobbidra, a vállalkozásodra, adj 2 percet az egyedi Badge-ednek (pecsétednek) is.

Miért?

  • mert partnereid így látják, hogy digitálisan érett, felelősségteljes vállalkozó vagy, akinek a fenntarthatóság is fontos, ezért Számlázz.hu-val számlázol.
  • mert így akár ingyen #profi hónapokat is szerezhetsz magadnak.

Mit kell tenned?

  1. Kattints ide és adj meg három adatot. Az igénylés határideje: 2020. február 29.
  2. Várd az e-mailt, amit ha azonnal nem is (mert szerencsére sok egyedi pecsétet kell legyártanunk), de március első felében elküldünk neked.
  3. Töltsd le az e-mailből az egyedi badge-edet, amelyen a vállalkozásod sorszáma lesz, ami azt jelöli, hogy hányadikként regisztráltál a Számlázz.hu rendszerébe.
  4. Helyezd el az egyedi pecsétet a weboldaladon (a láblécben vagy egy általad választott felületen)! Ha szeretnél ingyen előfizetési hónapokat kapni az ajánlásaidért, a badge linkje a saját ajánlólinked legyen (kattintás és bejelentkezés után a saját ajánlóoldaladra és ajánlólinkedhez érkezel), ezt helyezd el a pecsét alatt! Ha a látogatód, meghívottad regisztrál, ajándék előfizetési hónapot kapsz!

Mindez csak 2 perc! A szökőnapodból lesz még plusz 23 órád és 58 perced, az autokassza miatt meg ki tudja… akár sok-sok napod! Érezd jól magad az ajándék idődben! 🙂