Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2019.08.15. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Tizennégy éve adjuk az ívet: intelligens számlázási megoldásokat kicsi és nagy, kezdő és #profi vállalkozóknak. Azoknak, akik tudják is mire használni az okos automatizmusokat. Papírszámlákat kiállítani gyorsan és egyszerűen, e-számlázással könnyíteni saját, megrendelőjük és könyvelőjük dolgát, NAV-álló folyamatokat működtetni, adminisztrációt csökkenteni. Ez alatt a 14 év alatt jött el a valóban profi vállalkozók kora: a startupok, nanovállalkozások, az e-kereskedelem, és az átgondolt üzleti folyamatok virágzása, és a papír alapú biznisz alkonya.

Sőt, azt is határozottan állítjuk, hogy éppen ti vagytok azok a vállalkozók, akiknek egymással érdemes üzletet kötni. Ti, akik a Számlázz.hu-t választottátok, akik a híreinket is követitek. Akik értik, élik, fejlesztik és fejlődnek ebben a szemléletmódban. Ezért hoztuk létre a számlaverzumot, ezért működik a direkt számlázás, és ezért érezzük olyan jól egymást a Számlázz.hu Műhelyeken is.

Most pedig kísérleti útjára bocsájtjuk a Számlázz.hu Badge intézményét. Csak mondd ki halkan magadban a 3 igent, és meglátod, mi történik a végén…:)

  • Szeretnéd saját online felületeden láthatóvá tenni a számlázási partneredet?
  • Szeretnéd tudatni megrendelőiddel, hogy egy megbízható, felelősségteljes, 21. századi szolgáltatót (tehát helyesen) választottak?
  • Szeretnéd világgá kürtölni, hogy igazán klassz pénzügyi megoldást találtál magadnak – és ezzel a hírrel akár #profi hónapokat is szereznél magadnak?
  • Gyors vagy, és benne leszel az első 50-ben, aki még május végéig jelentkezik a pecsétjéért?

UPDATE: A kérések befogadását átmenetileg szüneteltetjük, mert hirtelen rengeteg igénylést kaptunk tőletek, és szeretnénk eleget tenni a jóval 50 fölötti kérésnek! 🙂
Köszönjük mindenkinek a türelmet, aki már kérte a saját pecsétjét, egy héten belül igyekszünk mindenkinek elküldeni a sajátját!

Íme a tennivalóid:

  1. Írd meg nekünk legkésőbb 2019. május 31. éjfélig a hello@szamlazz.hu címre, hogy igényt tartasz a sorszámozott saját pecsétedre! A tárgyban tüntesd fel: Számlázz.hu Badge!
  2. Töltsd le válaszlevelünkből a saját vállalkozásod sorszámával ellátott pecsétet! (Az egyedi sorszámot adatbázisunk alapján generáljuk, és azt jelöli, hányadikként regisztráltál a Számlázz.hu rendszerébe.)
  3. Helyezd el az egyedi pecsétet vállalkozásod weboldalának láblécében (vagy egy általad választott felületén)! Ha szeretnél ingyen előfizetési hónapokat kapni tőlünk az ajánlásaidért, a badge linkje a saját ajánlólinked legyen! Ha a meghívottad regisztrál, ajándék előfizetési hónapot kapsz tőlünk!
  4. Örüljünk együtt, hogy a Számlázz.hu vállalkozói közösségét együtt fejleszthetjük tovább! 🙂

Köszönjük megkereséseiteket, és minden visszajelzést a Számlázz.hu Badge kapcsán, használd egészséggel, sikerrel!