Bemutatjuk a Számlázz.hu legelső élményvezetés-nyertesét

Instagram játékunk nyertese, Wéber Anikó (NaNa) nemcsak egy webshop-tulajdonos életébe, de a “csajmotoros” szubkultúra titkos rejtekébe is betekintést adott a díjátadón készült interjúban. Gratulálunk ismét a csajokamotoron.hu alapítójának, és jó Mustang-ozást kívánunk a végfelhasználó szülinaposnak! 🙂

Szia Anikó! Először is gratulálunk, és köszönjük, hogy játszottál velünk! Nyertél már máskor is hasonló játékban?

– Igen, pedig nagyon ritkán játszom! Ott is csak véletlenül kapcsolódtam be, és az egész családnak nyertünk két éjszakát egy bababarát szállodában.

Akkor gyakorlott nyertes vagy. Az Instás játékunkon is láttad rögtön, hogy ez neked szól?

– Igen, használom a Számlázz.hu-t 2017 óta a CsAMshop.hu-n, a webáruházunkban, és persze követem is. Én is szeretem, ha a hasonló posztjaimra reagálnak, tudom, hogy ez milyen fontos.

Tehát nemcsak a szoftverhez, hanem a közösséghez is kapcsolódsz, ez szuper! A Számlázz.hu használatában mi a legértékesebb számodra?

– Amióta automatikusan számlázunk, mert átálltunk Woocommerce-re és végre hozzákapcsoltam a számlázót, azóta nem kézzel kell számlázni, ez nagyon nagy könnyebbség nekem. Arról nem is beszélve, hogy a könyvelő lehívja az adatokat, és neki sem kell beírkálni még egyszer mindent.

– Hogy indult eredetileg a Csajok a Motoron?

– Egy motoros magazinnál dolgoztam (főleg cruiser-chopper témában), egyetem alatt már gyakornokként, aztán ott maradtam összesen 12 évig. Utolsó években volt egy olyan rovat, hogy Csajok a Motoron, mert elkezdtek a lányok egyre többet motorozni. Motoros találkozón mindig készítettünk interjút csajokkal, hogy náluk hogy kezdődött a motor-szerelem.

Amikor már úgy láttam, hogy a papírújság téma eléggé felejtős, nem nagyon volt hirdető, gondoltam, hogy csinálok egyet online. Így nincs nyomdaköltség, nem kell a terjesztéssel bajlódni, viszont jó egy ilyen közösség a motoros csajoknak.

Mi kell ahhoz, hogy egy csaj felüljön a motorra?

– Semmi. (nevet.:) Általában úgy szokott kezdődni, hogy összejönnek valami motoros fiúval, aztán szakítanak, és közben a lány rájön, hogy mennyire jó motorral közlekedni, meg mennyire jó a társaság. A motoros találkozók, túrák elég jó baráti társaságot tudnak kovácsolni. Aztán a lányok úgy döntenek, hogy “jó, nem kell nekem valaki mögött ülni, tudok menni egyedül is”. És akkor megcsinálják a jogsit.

Egy motoros csaj mögé is felül a pasijuk?

– Van olyan is, de azért az kevesebb. Igazából a csajok is “macsók”. Pont azért is nem ül fel egy férfi egy motoros nő mögé, mert a nő is annyira erős karakter általában. Legtöbben olyanok, hogy egyedül vette a motorját, egyedül megcsinálta a jogsit, egyedül tartja fent, van, aki egyedül is szervizeli. De attól még ugyanúgy meg kell tartani a női jegyeket, mintha nem lennél motoros. Én is ugyanúgy szeretek ülni a férjem mögött, mint a saját motoromon.

Azt oszd még meg velünk kérlek, hogy hogy fogod felhasználni az Instagramon nyert ajándékot?

– Mivel az volt a feltétel, hogy valakinek fel kell ajánlani, ezért én a férjemnek ajánlom fel, aki nagyon szereti ezeket a jó kis kocsikat. A Ford Mustangért meg van halva, és úgy gondolom, hogy a születésnapjára ez jó ajándék lesz neki.

Örömteli Mustangozást kívánunk neki, neked pedig további sikeres csajokamotoron-ozást! 🙂

Szeretnél te is része lenni az online számlázók közösségének?
Regisztrálok