Személyre szóló krumpliküldő? A csók élményét javító balzsam?

Talán ilyen váratlan ötleteket is láthatsz, mert indul a Cápák között második évada. Te is kedvelted a műsorban bemutatkozó feltalálók és vállalkozók sztorijait? Igen, ők azok a “kishalak”, akiknek egy rövid bemutatkozó “pitch” után kell meggyőzniük a befektetőket arról, hogy megéri pénzt fektetni a vállalkozásba. A tavalyi első évadban 35 cég szerepelt és a Cápák kb. 300 millió forintot adtak a kiválasztott vállalkozásoknak. Idén újabb izgalmas ötletek és érdekes emberek kerülnek képernyőre. 

Az április 27-én, hétfőn kezdődő második évadot kiemelt partnerként támogatjuk

Kishalaknak és nagyhalaknak

Ha vállalkozol, számláznod is kell. Persze ez egy “nemszeretem” feladat, mert sokkal jobb a vállalkozással, a biznisz futásával törődni. Ugyanakkor szükséges, mert a működő vállalkozások számláznak, a jól működő vállalkozások pedig jó sokat számláznak. 🙂 Egy NAV-álló online számlázó sokat segíthet abban, hogy a vállalkozók az időrabló adminisztráció helyett azzal törődhessenek, ami a legfontosabb nekik: a vállalkozásukkal! 

Nem is olyan régen mi is igazi startup vállalkozás voltunk, három alapítónk home office-ban kezdte fejleszteni online számlázónkat. Ma már közel 200 ezer magyar vállalkozás számlázási igényét szolgáljuk ki.  A vállalkozások pedig a mostani rendkívüli helyzetben is futnak. Futniuk is kell, hiszen ők a gazdaság motorjai. A műsor bemutató sajtótájékoztatója is rendhagyó volt idén: online zajlott. Nézd meg te is, 13 perc 10 másodperctől láthatod Stygár László, szolgáltatásfejlesztési vezetőnk nyilatkozatát.

Izgatottan várjuk a idei pitch-eket, az ötleteket, a sokszínű személyiségeket, tanulságos történeteket, meglepő reakciókat, a vállalkozókat és befektetéseket. Biztosan idén is lesznek olyanok, akik hitüknek és elhivatottságuknak köszönhetően elnyerik a Cápák bizalmát. Felfalni senkit nem fognak, de talán lesznek olyan meglepő ötletek, mint az emberi arc formájú épületmakett, a személyre szóló krumpliküldő vagy a csókminőség-javító szájbalzsam, amelyek korábban más országokban a műsorba kerültek. 🙂

A műsor első formátuma egyébként Japánban született, de ma már több mint 40 országban fut Dél-Afrikától Vietnámig. Mindenhol más állat neve szerepel a műsor nevében; a cápa Magyarország mellett még az USA-ban. 🙂 

A Cápák között idei műsoráról: 

  • Még több, összesen 10 epizód látható majd 2020. április 27-től, hétfőnként 21.00 órakor.
  • A műsorvezető: Lilu 

Befektetők – Cápák: 

  • Tomán Szabina, a Toman életmódprogram megalkotója, aki 15 év modellkarriert követően már 8 éve építi saját vállalkozását.
  • Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke 
  • Balogh Péter, angyalbefektető, a Baconsult Kft. ügyvezetője, az NNG alapítója
  • Fehér Gyula, a Ustream alapítója, az Oktogon Ventures befektető cég elnöke 
  • Moldován András, a Mangal Ilona Sertáshizlalda Kft., a Jack’s Burger Étteremlánc, valamint az Animalsoft Állattenyésztési szoftver-fejlesztő cég tulajdonosa

Reméljük, mielőbb visszatér az élet a normális kerékvágásba, addig is inspirálódj, gyűjts ötleteket  a műsorból és kövesd Cápák között oldalunkat, ahol hasznos exkluzív tartalmakat is kínálunk.

Így lesznek a kis halakból nagy halak… Számlázz te is NAV-álló online számlázónkkal! 

 

Szeretnél többet tudni a NAV online számlázásról?