Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.06.15. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Habár sokan home office-ban dolgoznak, rengetegen nem tehetik ezt meg, mert egyszerűen nem tudják otthonról elvégezni a munkájukat. Pedig a vállalkozónak és a megbízónak is mennyivel egyszerűbb lenne, ha telefonon keresztül megoldódna a kávégéppel, vízvezetékkel, mosógéppel, tévével, klímával, fűtéssel kapcsolatos probléma… De a távgyógyítás itt nem működik. 

Mint ahogyan a távadminisztráció sem, igaz? Papír, toll, jegyzettömb… A számlatömbbel együtt ezek is már a múlté! 

Az is előfordulhat, hogy nem ügyfélnél vagy, de munkavégzés közben egyszerűen nincs nálad a számítógép, laptop, mert szabadtéren vagy, vagy éppen másik helyiségben. Vagy egyszerűen az esti film közben jut eszedbe valami, amire ránéznél, de hát ugye nem a laptop van a zsebedben, hanem a mobilod. 

Mennyire kényelmes lenne, ha egy egyszerű felületen láthatnád azt, amire éppen kíváncsi vagy, igaz? Ha az ügyfelednél az adminisztrációval már nem kellene szöszmötölni, vagy pillanatok alatt meglenne az árajánlat, amit egyszerűen, egy blokknyomtatóval kinyomtatsz vagy e-mailben továbbítasz…

Dokumentumkiállítás mobilról, laptopról – kényelem az Innonesttel 

A gyors és kényelmes adminisztráció ügyfelednél csak úgy lehetséges, ha azt mobilról is megteheted, ha szeretnéd, és: 

  • Nem kell betűnként bepötyögnöd az ügyfeled nevét a telefonodba, hanem van egy program (például az Innonest), ami három betű után tudja, kire gondoltál, vagy legalábbis felajánlja a lehetőségeket. 
  • Nem kell a terméked, szolgáltatásod nevét beírnod, az árat, minden egyéb adatot, mert a program tudja (az előzmények alapján vagy azért, mert felvitted a termékeidet, szolgáltatásaidat a rendszerbe, minden egyéb adattal, amire általában szükséged van).
  • A szerviznapló mobilról is jól működik: a szerviztörténetet akár ügyfelednek is elküldheted, így ő is láthatja, hogy korábban milyen javítások történtek eszközein, berendezésein.
  • Az eszköznyilvántartásnak mobilról is jól kell működnie, hogy gyorsan, könnyen megtaláld ügyfeleid berendezéseit és a hozzájuk kapcsolódó információkat. 

Az Innonestben létező minden dokumentumtípust megtalálsz a mobilra optimalizált verzióban is, vagyis árajánlatot, megrendelőlapot, visszaigazolást, munkalapot, szállítólevelet, teljesítésigazolást, átvételi elismervényt, beszerzési megrendelőlapot, sőt még számlát is kiállíthatsz mobilról.

Mobilnyomtatóval/blokknyomtatóval kompatibilis ügyviteli/raktár- és készletkezelő program 

A 8 cm-es számlanyomtatásra már nem csak a MostSzámlázzal van lehetőséged: ha raktárról, készletről szeretnél számlázni, akkor az Innonestből fogod indítani a bizonylat kiállítását (de a háttérrendszer ugyanúgy a Számlázz.hu lesz).

De már nemcsak a számla készülhet mobilnyomtatóval! A munkalapot egyszerűen kiállítod mobiloddal, majd a blokknyomtatóval nyomtathatod is, ha az ügyfelednek fizikailag is szeretnéd átadni (természetesen e-mailben is azonnal küldheted neki). 

Mobilapp? Nem, de akár úgy is használhatod, nézd csak… 

Mindegy, minek hívjuk: az Innonest mobilra optimalizált verziója tökéletesen működik, ezért nincs szükség külön alkalmazásra. Viszont használhatod akár alkalmazásként is, ha ikonját kirakod az appok közé. 

Ezt így tudod megtenni: 

  • Androidon: az Innonest.hu-t megnyitva a böngészősáv mellett kattints a három pontra, majd válaszd a “Kezdőképernyőre” opciót. Így megjelenik az appok között az Innonest is. 

andorid_2_innonest andorid_1_innonest

  • iOS-en: az Innonest.hu-t megnyitva alul kattints a jelzett ikonra, majd válaszd a “Főképernyőhöz adás” opciót. Így megjelenik az appok között az Innonest. 

iphone_2_innonestiphone_1_innonest

Szóval, ha olykor a gépedtől elszakadva, mobilon szeretnél árajánlatot, munkalapot, teljesítésigazolást, számlát, vagy bármilyen más munkadokumentumot kiállítani, és akár azt is szeretnéd, hogy a készletedet mindeközben kezelje a rendszer, akkor a Számlázz.hu-val integráltan működő Innonest szerintünk tetszeni fog… 🙂

Az Innonest a Számlázz.hu PARK (Pénzügyi és Adminisztrációs Rendszerek Központja) alapító tagja. Kíváncsi vagy, hogyan legózhatsz össze magadnak egy olyan vállalkozást, ahol kevés az adminisztráció, sok az automatizmus és digitális a szemlélet? Mutatjuk az utat!

Irány a PARK