Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2022.11.16. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Figyelem! A Bárhol Számla szolgáltatás 2023. január 31-gyel megszűnik!
Sajnos a Számlázz.hu-s számlakiállítás lehetősége a myPOS Carbon eszközökön így nem lesz lehetséges a jövőben.
A fejlesztők köszönik az eddigi bizalmat
, és remélik minden ügyfél hamarosan megtalálja a megfelelő alteranítv megoldást.

Életünket egyre jobban áthatja az, hogy bárhol, bármikor, a napirendünk és a kedvünk szerint intézhessük ügyeinket. Ez a szolgáltatótól is rugalmasságot és gyorsaságot követel a teljes szolgáltatási folyamatban, egészen a fizetésig, számlaadásig. Ebben lehet segítségedre a Bárhol Számla, egy egyszerre bankkártyaterminál és digitális számlatömb, amely a Számlázz.hu rendszerére építve egy mobilisan használható eszközt kínál mindazoknak, akik lépést szeretnének tartani vevőik igényeivel. Te se maradj le!

A “bárhol, bármikor” üzenet különböző megfogalmazásokban számtalan termék reklámjában szerepelt az elmúlt időben, legalábbis amikor (bevallom, nem gyakran) bekapcsolom a tévét, szinte biztos, hogy találkozom a szófordulattal. Bárhol és bármikor élvezhetjük a hűsítő alkoholmentes sört, bárhol és bármikor visszanézhetjük kedvenc sorozatainkat, bárhol és bármikor alkalmazhatjuk a legújabb bestsellerben megfogalmazott technikákat, hogy stresszmentes legyen az életünk. És persze bárhol és bármikor számlázhatunk is, de ezt nem a tévéből tudom. 😉

Az, hogy sokat hallhatjuk szlogenként csilingelni ezt az ígéretet, nem véletlen: mára igazán felértékelődött a mobilitás szerepe, az, hogy rugalmasan szervezhessük a napunkat, igazodva az újonnan felmerülő teendőinkhez, a pillanatnyi vágyainkhoz. Ezzel összhangban elvárássá vált az is, hogy a szolgáltatók rugalmasan oldják meg azt, amivel hozzájuk fordulunk. A folyamat persze nem ér véget azzal, hogy levágják a hajunkat, megjavítják a biciklinket, összeszerelik a konyhabútorunkat, vagy átadják nekünk a kézműves szappant a vásárban. Fizetnünk is kell a szolgáltatásért vagy termékért. A 21. században pedig jogos elvárás, hogy ezt bankkártyával tehessük meg, ha éppen úgy szeretnénk. Én például szinte mindig úgy szeretném, de sokszor maradok hoppon. Jól van ez így?

Szolgáltatóként, értékesítőként érdemes lépést tartani megrendelőid, vásárlóid igényeivel, és megadni nekik a választás lehetőségét akkor is, amikor fizetni szeretnének. Mert te is azt szeretnéd, hogy fizessenek, ugye? 🙂 Ha webshopod van, valószínűleg már a megrendelés leadásakor lehetővé teszed az online bankkártyás fizetést (de ha nem, könnyen megteheted). Ha pedig személyesen fizetnek nálad az üzletben, jó eséllyel tehetik ezt készpénzmentesen.

De mi van akkor, ha mindig mozgásban vagy? A Bárhol Számla neked szól! Ez a bankkártyaterminál és egyben digitális számlatömb mobilnyomtatóval megoldást jelent minden mozgó értékesítőnek vagy szolgáltatónak, így például helyszínre kiszálló szerelőknek, taxisofőröknek, futároknak, szállítmányozóknak, területi képviselőknek, személyi edzőknek, gyógytornászoknak és a piaci árusoknak is.

Nekünk nagyon tetszik, és nemcsak azért, mert a Számlázz.hu-val készülnek a számlák. Egy, az eszközhöz hasonlóan nagyon kompakt listában összeszedtük, miért szeretjük, hogy bárhol és bármikor elolvashasd. 😉

#1 Megbízható

A fejlesztők célja az, hogy hogy megbízhatóan a leg­jobb minőséget nyújsák. Ezért bevált megoldásokra építenek: a pénzügyeket az egész Európában ismert myPOS kezeli,  a céginformációs adatokat a Cégjelző biztosítja, a több mint 500 000 vállalkozás által használt Számlázz.hu pedig teljes mértékben NAV-álló módon teszi lehetővé a számlázást.

#2 Rugalmas

Készpénzes és bankkártyás számlát egyaránt készíthetsz, vevőd szabadon dönthet, hogyan szeretne fizetni. Így kézi számlatömböt biztosan nem kell magaddal vinni. Díjmentes mobilinternet-kap­cso­lattal és beépített ak­ku­mu­lá­torral utazás közben is használhatod anélkül, hogy az eszköz cserben hagyna.

#3 Gyors

A fizetés bankkártyával néhány másodperc, és a kifizetések jóváírása azonnal meg­tör­ténik a myPOS szám­lá­kon, a pénzedhez pedig azonnal hozzáférsz (és a Bárhol Számla által biztosított bankkártyával azonnal vásárolhatsz). A számlaadás körülbelül ugyanennyi idő, és alig van dolgod: az adatok kitöltését számlasablonok segítik, az automatikus partneradat-kitöltés pedig bármely magyar cég vagy vállalkozó adatainak megjelenését garantálja. Hasonlítsd mindezt össze azzal, amikor kézzel körmölöd a számlákat, miközben nálad és a vevődnél is ketyeg az óra! Ráadásul minden számla azonnal látható számlázási fiókodban, és akár a könyvelődnél is.

#4 Kényelmes

Ahelyett, hogy külön bankkártyaterminált és mobilnyomtatót vinnél magaddal, és még a mobilodat is elő kéne kapnod a számlázáshoz, egyetlen eszközre van csak szükséged, ami akár a zsebedben is elfér.

#5 Megtérül

A vevőid elégedettsége számodra is biztosan az egyik legnagyobb érték, a Bárhol Számla alkalmazásával pedig biztosíthatod, hogy a fizetési folyamat se okozzon nekik bosszúságot. Az idő is pénz, a Bárhol Számlával pedig sok időt spórolhatsz. És ami mellett nem mehetünk el: anyagilag is jól jársz, ráadásul ha az alábbi oldalon keresztül regisztrálsz, extra kedvezményt is kapsz az eszköz árából. Mire vársz?

TOVÁBB AZ INFÓKRA ÉS A KEDVEZMÉNYRE