Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2023.12.01. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

2023. december 1-től áraink megváltoztak!

Az áremelés érintette szolgáltatáscsomagjainkat, a tranzakció alapú (külön díj ellenében igénybe vehető) szolgáltatásokat, valamint a Keret- és adófigyelőt. Az érvényes árakért kattints Csomagok és árak összehasonlító oldalunkra!

Egy áremelésre számos tényező adhat okot, és legyen bármennyire is érthető, indokolt (és akár várható is) egy ilyen lépés, legtöbben mégsem a miértekre kíváncsiak, hanem arra, mennyi is az annyi, hogyan érinti ez őket, valamint hogy milyen lehetőségeik vannak arra, hogy a legjobban jöjjenek ki belőle. Mi most itt mindezekre mutatjuk a választ.

Habár az indokokat mi is hosszan sorolhatnánk, talán elég, ha csak a legfontosabb dolgot emeljük ki. A Számlázz.hu 2017 óta változatlan árakon kínálja szolgáltatásait, melyek száma az elmúlt évek során jelentősen bővült. Számtalan új funkciót vezettünk be, okosautomatizmusokkal segítjük felhasználóinkat, és évről évre egyre több integráció vált elérhetővé a Számlázz.hu digitális ökoszisztémáján belül. Többek között ennek is köszönhetően 2017 óta ügyfeleink száma a sokszorosára nőtt, ehhez pedig a rendszer technikai és humánerőforrás támogatását is folyamatosan erősítenünk kellett és kell.

Ezek mind pozitív változások voltak, de sajnos a közelmúlt komoly globális politikai és gazdasági eseményei és azok negatív hatásai minket sem kerültek el. Annak érdekében, hogy a már korántsem csak online számlázást kínáló szoftver fejlesztései továbbra is a megszokott mértékben haladhassanak, hogy minél több okosautomatizmussal segíthessük felhasználóinkat, valamint fenntarthassuk a kiváló minőségű ügyfélkiszolgálást is, az árainkat is fel kell zárkóztatnunk.

Mit is jelent ez a gyakorlatban és a számokat tekintve?

A Számlázz.hu szolgáltatáscsomagjaira két konstrukcióban lehet előfizetni: havi vagy éves időszakra. Az éves előfizetés jobban megéri, hiszen 2 hónapot ajándékba adunk. Pontosabban adtunk eddig.

Mert most még kedvezőbb ajánlattal készültünk!

Mi várható december 1-jétől?

Míg havi előfizetési időszak választása esetén a díjak inflációkövető mértékben emelkednek 2022. december 1-jétől, addig az éves előfizetések esetében úgy döntöttünk, hogy megtartjuk a mostani havi díjakat (#start: 990 Ft + áfa/hó, #digital: 1490 Ft + áfa/hó, #profi: 1990 Ft + áfa/hó), így éves előfizetés választása esetén a jelenlegi havidíjakkal lehet számolni 12 hónapra. Ennek köszönhetően ha valaki éves előfizetés mellett dönt, a korábbi ingyenes két hónap helyett egy még kedvezőbb konstrukciót kap (pl. havi #profi csomagról éves #profi csomagra váltva, az új árakhoz viszonyítva most több mint nettó 9.000 forintot spórolhat éves szinten).

A 2022. december 1-jétől érvényes áraink:

Természetesen az alkalmazás továbbra is használható ingyenes #free csomagban is, valamint ez az áremelés nem érinti a tranzakciós díjakat (pl. e-számla vagy Számla Agent díjak), kizárólag a szolgáltatáscsomagok árai emelkednek. A 2022. december 1-től hatályos új ÁSZF itt érhető el.

November 30-ig tartó ajánlatunkkal akár duplán jól járhatsz!

Annak érdekében, hogy az éves előfizetést az áremelés előtt még vonzóbbá tegyük, különleges ajánlattal készültünk: éves előfizetés választása vagy meghosszabbítása esetén most még egy évre befagyaszthatod a jelenlegi árakat!

Fontos, hogy bármikor is járna le a csomagod, a fordulónap megváltozik, hiszen gyakorlatilag újraszerződsz, és az egy évet ettől az új időponttól kell számolni (tehát nem a mostani előfizetésed lejáratától indul a kedvezményes éves előfizetést). Természetesen a már kifizetett és fennmaradó díjat levonjuk, és csak a különbözetet kell kifizetned.

Mit kell tudnod és tenned?

Függetlenül attól, milyen csomagban (lehetsz akár #free is) és hogy milyen fizetési időszakban (havi vagy éves) használod jelenleg a Számlázz.hu-t, ha 2022. november 30-ig bármely éves előfizetéses szolgáltatáscsomagunkat (#start, #digital vagy #profi) választod, egy évig a mostani árakon tudod azokat bebiztosítani magadnak.

arfagyasztas

Hogyan?

Ha szeretnél élni a lehetőséggel és befagyasztani az árakat, akkor most havi előfizetésről évesre válthatsz, az éves csomagodat pedig mostantól még egy évre meghosszabbíthatod (függetlenül attól, mikor járt volna le a mostani előfizetési időszakod), és így a december 1-jei áremeléssel egy jó ideig nem kell foglalkoznod.

Az árak befagyasztásához (fiókodba bejelentkezve) kattints a vezérlőpult jobb oldalán vagy a Beállítások/Szolgáltatáscsomagom oldalon található információs ablakra, és fagyaszd be az árakat!

Egyúttal természetesen magasabb csomagra is válthatsz, ha több funkciót szeretnél kedvezőbb áron:

  • Éves előfizetőként mindössze annyi a teendőd, hogy az újonnan kiválasztott éves csomag esetében élsz a kedvezményes hosszabbítás lehetőségével.
  • Havi előfizetőként pedig két lépésben tudod ezt megtenni: először a magasabb szolgáltatáscsomag havi előfizetését kell kiválasztanod, majd ezután tudsz haviról éves előfizetésre váltani (tehát az új csomagodat meghosszabbítani egy évre), és ezzel fixálni a jelenlegi kedvezőbb árat.

Így a jelenlegi árakat az újraszerződés napjától még egy évig tudod élvezni!

ÚJ! Előfizetéses csomagjainkat új szolgáltatással bővítettük: 2022. november 4-től valamennyi előfizetéses csomagunkban elérhetővé tettük live chat szolgáltatásunkat, melyen keresztül ügyfélszolgálatunk valós időben válaszolja meg a felmerülő kérdéseket az év minden napján (ünnepnapokon is) 9:00 és 17:00 óra között. A live chat a vezérlőpult jobb alsó sarkában található üzenet ikonra kattintva érhető el.

FONTOS!

  • Ha lejárt tartozásod van, kérjük, először azt rendezd, és utána válik elérhetővé számodra ez az ajánlat!
  • Jelenlegi előfizetési díjad fennmaradó részét beszámítjuk, és csak a különbözetet kell kifizetned.
  • A kedvezményes egy évet nem a jelenlegi, aktív előfizetésed lejáratától számoljuk, hanem attól a dátumtól, amikor élsz a befagyasztással (tehát az újraszerződés dátumától).
  • Ha valamilyen egyedi megállapodás keretében (alapítványként, nonprofit szervezetként, együttműködési partnerként vagy akár ajánlás alapján kapott ingyenes hónapokkal) díjmentesen használjátok a Számlázz.hu-t, a kedvezményes időszak végéig természetesen nem érint titeket az árváltozás.
  • Ha még aktív előfizető vagy, de időközben lemondtad előfizetésedet, és a jelenlegi előfizetési időszakod lejárta után a következő csomagodnak #free csomag van beállítva, még meggondolhatod magad! A Beállítások/Szolgáltatáscsomagom oldalon az „Előfizetés lemondásának visszavonása” gombra kattintva visszavonhatod a lemondást, és ezután élhetsz az előfizetési díjak befagyasztásának lehetőségével.
  • Ha pedig aktív előfizetési csomagod van, de módosítottad az előfizetésedet, így a jelenlegi előfizetési időszakod lejárta utánra egy alacsonyabb (de még szintén előfizetéses) csomag van beállítva, de most mégis élnél ajánlatunkkal, és szeretnéd még egy évig megtartani jelenlegi előfizetésedet a mostani áron, kérjük, jelezd ügyfélszolgálatunknak, kollégáink készséggel segítenek neked. (Ez a lehetőség is csak 2022. november 30-ig elérhető!)

Habár a tél közeledtével a napok egyre hidegebbek és sötétebbek, és az áremelés valószínűleg nem a legkedvesebb hírek közé tartozik, de bízunk benne, hogy az árfagyasztás lehetősége a te szívedet is megolvasztja!

BEFAGYASZTOM AZ ÁRAKAT