A Számlázz.hu rendszere alapos tervezési és fejlesztői munka eredményeképpen egyszerűen és gyorsan használható*, és nem utolsó sorban meglepően költséghatékony*.
(* felhasználói visszajelzések és saját tapasztalat alapján)

Érthető tehát, ha sok felhasználónk – ismerősei vagy üzletfelei érdeklődésére – ajánlja másnak is a Számlázz.hu használatát. Ebből fakadóan kapunk időnként megkereséseket olyan cégtulajdonosoktól, akik már a tizedik (vagy több) ismerősüket hozták be a Számlázz.hu felhasználói közösségébe – ők jogosan várnak el emiatt valamilyen kompenzációt, jutalmat. Örömmel adunk hírt arról, hogy a mától elindul a Számlázz.hu ajánlórendszere, amely honorálja az új felhasználók regisztrációját.

Hogyan működik?
Bejelentkezés után jobbra fent található az ajánló ikon (Hasznos funkciók ajándékba?). Erre kattintva nyílik meg az ajánló képernyő, ahol egyrészt áttekinthetem az eddig elért eredményeimet, másrészt innen tudom – többféle csatornán keresztül – megszólítani ismerőseimet, üzlettársaimat vagy könyvelőmet.
számlázz.hu ajándék
Az ajánlás módjai
A legegyszerűbb módszer: megadom azokat a címeket, ahova szeretnék ajánló e-mailt küldeni (egyszerre több email cím is megadható). Ezekre a címekre a Számlázz.hu rendszere levelet küld, benne a regisztrációhoz szükséges hivatkozással.
Megoszthatod ajánlásodat Facebook oldaladon is. Ez egy remek lehetőség, hiszen így minden ismerősöd értesül a lehetőségről, nem kell előre gondolkodni azon, vajon kit érdekelhet az ajánlat. A regisztráció közvetlenül a Facebook üzenetre kattintva indítható, rendszerünk érzékeli, hogy az új ügyfél kinek a meghívására érkezett.

Van egy még gyorsabb módszer is: minden Számlázz.hu felhasználóhoz tartozik egy  egyedi azonosító hivatkozás (link) is. Ezt közvetlenül elküldheted bárkinek akár e-mailben, akár más módon – a lényeg, hogy rendszerünk tudja, aki a regisztrációt erre kattintva indítja el, az a Te meghívásodra érkezett hozzánk.

A leghatékonyabb módszer azonban, ha saját partnereidet hívod meg a rendszer használatára. Vevődi között minden bizonnyal sokan számlakibocsátók is – vélhetően nekik is szükségük van egy egyszerű és gyors számlázóprogramra. Minden egyes partnerednek küldhetsz egy kattintással ajánlást a Számlázz.hu rendszeréről (“minden partneremnek küldök meghívót”), de a partnereid közül egyesével is válogathatsz, kijelölve a kívánt személyeket/cégeket. A választó-képernyőn nem csak válogathatsz partnerei között, de meg is változtathatod a tárolt email címüket. Figyelem! Ez a funkció csak azokat a partnereidet érinti, akik a partnertörzsben email címmel rendelkeznek!

Miért éri meg?

Minden új felhasználó után, aki a Te meghívásodra regisztrál a Számlázz.hu-n és előfizet bármely díjcsomagra, 1 hónap díjmentes használatot biztosítunk Neked aktuális előfizetési csomagoddal.

Amennyiben jelenleg a #free díjcsomagunkat használod, a sikeres meghívások után egy-egy hónap #profi díjcsomag-használatot biztosítunk Neked díjmentesen.

Gondoltunk a részletekre is
  • Az általad küldött ajánlásokra nem kell azonnal regisztrálnia a meghívottnak. Ha a meghívóban található hivatkozásra kattint a címzett, és a következő három hónapban végrehajtja a regisztrációt, a díjmentes bónusz hónap máris megjelenik a Te Számlázz.hu-s fiókodnál.
  • Az ajánló képernyőn folyamatosan figyelemmel kísérheted, hogy kik regisztráltak eddig a Te ajánlásodra, tehát mely regisztrációk után írtunk jóvá újabb hónapokat.
  • Az ajánlások után kapható hónapok halmozódnak, tehát akár egész éves előfizetésedet megtakaríthatod.
Már van Számlázz.hu-s fiókod? Ha nincs – regisztrálj, ha van – küldj ajánlást üzletfeleidnek!

Hozzászólások

hozzászólás