UPDATE: 2017. novemberében számos új szolgáltatást, és új szolgáltatási csomagokat vezettünk be. Az alábbi cikk adatai tehát elavultak lehetnek, aktuális díjszabásainkért ide kattints!

A Számlázz.hu rendszere alapos tervezési és fejlesztői munka eredményeképpen egyszerűen és gyorsan használható*, és nem utolsó sorban meglepően költséghatékony*.
(* felhasználói visszajelzések és saját tapasztalat alapján)

Érthető tehát, ha sok felhasználónk – ismerősei vagy üzletfelei érdeklődésére – ajánlja másnak is a Számlázz.hu használatát. Ebből fakadóan kapunk időnként megkereséseket olyan cégtulajdonosoktól, akik már a tizedik (vagy több) ismerősüket hozták be a Számlázz.hu felhasználói közösségébe – ők jogosan várnak el emiatt valamilyen kompenzációt, jutalmat. Örömmel adunk hírt arról, hogy a mától elindul a Számlázz.hu ajánlórendszere, amely honorálja az új felhasználók regisztrációját.

Hogyan működik?
Bejelentkezés után jobbra fent található az ajánló ikon (Hasznos funkciók ajándékba?). Erre kattintva nyílik meg az ajánló képernyő, ahol egyrészt áttekinthetem az eddig elért eredményeimet, másrészt innen tudom – többféle csatornán keresztül – megszólítani ismerőseimet, üzlettársaimat vagy könyvelőmet.
számlázz.hu ajándék
Az ajánlás módjai
A legegyszerűbb módszer: megadom azokat a címeket, ahova szeretnék ajánló e-mailt küldeni (egyszerre több email cím is megadható). Ezekre a címekre a Számlázz.hu rendszere levelet küld, benne a regisztrációhoz szükséges hivatkozással.
Megoszthatja ajánlását Facebook oldalán is. Ez egy remek lehetőség, hiszen így minden ismerőse értesül a lehetőségről, nem kell előre gondolkodni azon, vajon kit érdekelhet az ajánlat. A regisztráció közvetlenül a Facebook üzenetre kattintva indítható, rendszerünk érzékeli, hogy az új ügyfél kinek a meghívására érkezett.

Van egy még gyorsabb módszer is: minden Számlázz.hu felhasználóhoz tartozik egy  egyedi azonosító hivatkozás (link) is. Ezt közvetlenül elküldheti bárkinek akár emailben, akár más módon – a lényeg, hogy rendszerünk tudja, aki a regisztrációt erre kattintva indítja el, az az Ön meghívására érkezett hozzánk.

A leghatékonyabb módszer azonban, ha saját partnertörzsét hívja meg a rendszer használatára. Vevői között minden bizonnyal sokan számlakibocsátók is – vélhetően nekik is szükségük van egy hatékony és olcsó számlázóprogramra. Minden egyes partnerének küldhet egy kattintással ajánlást a Számlázz.hu rendszeréről (“minden partneremnek küldök meghívót”), de a partnerei közül egyesével is válogathat, kijelölve a kívánt személyeket/cégeket. A választó-képernyőn nem csak válogathat partnerei között, de meg is változtathatja a tárolt email címüket. Figyelem! Ez a funkció csak azokat a partnereit érinti, akik a partnertörzsben email címmel rendelkeznek!

Miért éri meg?

Minden új felhasználó után, aki az Ön meghívására regisztrál a Számlázz.hu-n és előfizet bármely díjcsomagra, 1 hónap díjmentes használatot biztosítunk Önnek aktuális előfizetési csomagjával.

Amennyiben jelenleg a #free díjcsomagunkat használja, a sikeres meghívások után egy-egy hónap #profi díjcsomag-használatot biztosítunk Önnek díjmentesen.

Gondoltunk a részletekre is
  • Az Ön által küldött ajánlásokra nem kell azonnal regisztrálnia a meghívottnak. Ha a meghívójában található hivatkozásra kattint a címzett, és a következő három hónapban végrehajtja a regisztrációt, a díjmentes bónusz hónap máris megjelenik az Ön Számlázz.hu-s fiókjánál.
  • Az ajánló képernyőn folyamatosan figyelemmel kísérheti, hogy kik regisztráltak eddig az Ön ajánlására, tehát mely regisztrációk után írtunk jóvá újabb hónapokat.
  • Az ajánlások után kapható hónapok halmozódnak, tehát akár egész éves előfizetését megtakaríthatja.
Önnek már van Számlázz.hu-s fiókja? Ha nincs – regisztráljon, ha van – küldjön ajánlást üzletfeleinek!

Hozzászólások

hozzászólás