Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.10.11. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

A Számlázz.hu rendszere alapos tervezési és fejlesztői munka eredményeképpen egyszerűen és gyorsan használható*, és nem utolsó sorban meglepően költséghatékony*.
(* felhasználói visszajelzések és saját tapasztalat alapján)

Érthető tehát, ha sok felhasználónk – ismerősei vagy üzletfelei érdeklődésére – ajánlja másnak is a Számlázz.hu használatát. Ebből fakadóan kapunk időnként megkereséseket olyan cégtulajdonosoktól, akik már a tizedik (vagy több) ismerősüket hozták be a Számlázz.hu felhasználói közösségébe – ők jogosan várnak el emiatt valamilyen kompenzációt, jutalmat. Örömmel adunk hírt arról, hogy a mától elindul a Számlázz.hu ajánlórendszere, amely honorálja az új felhasználók regisztrációját.

Hogyan működik?
Bejelentkezés után a jobb felső menüsáv „Egyéb” füle alatt található „Ajánlom másnak is” menüpont.
Ajánlás
A megjelenő felugró ablakon az „Igen, ajánlom” gombra kattintva juthatsz a „Hívd meg vállalkozó ismerőseidet!” oldalra, ahol többféle csatornán keresztül tudod megszólítani ismerőseid, üzlettársaid vagy könyvelődet.
igen ajánlom3
Az ajánlás módjai
A legegyszerűbb módszer: megadod azokat a címeket, ahova szeretnél ajánló e-mailt küldeni (egyszerre több email cím is megadható). Ezekre a címekre a Számlázz.hu rendszere levelet küld, benne a regisztrációhoz szükséges hivatkozással.
E-mailt küldök2
Megoszthatod ajánlásodat Facebook oldaladon is. Ez egy remek lehetőség, hiszen így minden ismerősöd értesül a lehetőségről, nem kell előre gondolkodni azon, vajon kit érdekelhet az ajánlat. A regisztráció közvetlenül a Facebook üzenetre kattintva indítható, rendszerünk érzékeli, hogy az új ügyfél kinek a meghívására érkezett.

Van egy még gyorsabb módszer is: minden Számlázz.hu felhasználóhoz tartozik egy  egyedi azonosító hivatkozás (link) is. Ezt közvetlenül elküldheted bárkinek akár e-mailben, akár más módon – a lényeg, hogy rendszerünk tudja, aki a regisztrációt erre kattintva indítja el, az a Te meghívásodra érkezett hozzánk.

küldd el a linket2

A leghatékonyabb módszer azonban, ha saját partnereidet hívod meg a rendszer használatára. Vevődi között minden bizonnyal sokan számlakibocsátók is – vélhetően nekik is szükségük van egy egyszerű és gyors számlázóprogramra. Minden egyes partnerednek küldhetsz egy kattintással ajánlást a Számlázz.hu rendszeréről („minden partneremnek küldök meghívót”), de a partnereid közül egyesével is válogathatsz, kijelölve a kívánt személyeket/cégeket. A választó-képernyőn nem csak válogathatsz partnerei között, de meg is változtathatod a tárolt email címüket. Figyelem! Ez a funkció csak azokat a partnereidet érinti, akik a partnertörzsben email címmel rendelkeznek!

partner
Miért éri meg?

Minden új felhasználó után, aki a Te meghívásodra regisztrál a Számlázz.hu-n és előfizet bármely díjcsomagra, 1 hónap díjmentes használatot biztosítunk Neked aktuális előfizetési csomagoddal.

Amennyiben jelenleg a #free díjcsomagunkat használod, a sikeres meghívások után egy-egy hónap #profi díjcsomag-használatot biztosítunk Neked díjmentesen.

Gondoltunk a részletekre is
  • Az általad küldött ajánlásokra nem kell azonnal regisztrálnia a meghívottnak. Ha a meghívóban található hivatkozásra kattint a címzett, és a következő három hónapban végrehajtja a regisztrációt, a díjmentes bónusz hónap máris megjelenik a Te Számlázz.hu-s fiókodnál.
  • Az ajánló képernyőn folyamatosan figyelemmel kísérheted, hogy kik regisztráltak eddig a Te ajánlásodra, tehát mely regisztrációk után írtunk jóvá újabb hónapokat.
  • Az ajánlások után kapható hónapok halmozódnak, tehát akár egész éves előfizetésedet megtakaríthatod.
Már van Számlázz.hu-s fiókod? Ha nincs – regisztrálj, ha van – küldj ajánlást üzletfeleidnek!