Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.05.21. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Erről szól ügyfélszolgálatunk mai levelezése, melyet változtatás nélkül közlünk.

On December 12, 2012 at 4:37 PM :
>
> Tisztelt Számlázz.hu!
>
> Cégünk nyomtatókellékek forgalmazásával, töltésével és felújításával foglalkozik. Két üzletet üzemeltetünk. No és elegünk van a számlatömbökből.
> E-számlákat most még nem tervezünk kiállítani, mert főleg készpénzes vevőink vannak, de az online számlázási megoldás a papíralapú számlázás esetén is tetszetős megoldásnak tűnik. Melyik csomagot ajánlják, ami gördülékeny számlakiállítást biztosít, és kevés járulékos feladatot igényel? Én valahol az EVA csomag környékén látom a megoldást.
>
> Üdvözlettel:
>
> ******** Károly ügyvezető
> ********** Informatikai Kft., Székesfehérvár
> Tel: **********
>

És válaszunk:

Kedves ******** Károly!

Köszönjük érdeklődését a Számlázz.hu rendszere iránt.

Amennyiben csak papír alapú számlát szeretnének kiállítani, megfelelő lehet Önöknek a Free díjcsomag is. Ebben az esetben teljesen ingyen használhatják a Számlázz.hu rendszerét.

A Free díjcsomagunkat pontosan azoknak az ügyfeleinknek állítottuk össze, akik „csak” egy kézi számlatömb funkcionalitására tartanak igényt.

Mit jelent ez?

A Számlázz.hu rendszerével a #free szolgáltatáscsomag esetén végtelen számú papírszámlát állíthatnak ki, és mindezt időbeli korlátozásoktól is mentesen. Tehát az a vállalkozó, aki rendelkezik nyomtatási lehetőséggel ÉS kézi számlatömböt vásárol – dőreséget követ el. Hiszen a Számlázz.hu rendszere a kézi számlatömb funkcionalitását ingyen biztosítja az összes regisztrált számlakibocsátó részére.

Abban az esetben, ha Önök a kézi számlatömbnél magasabb funkcionalitású számlázóprogramra tartanak igényt, szóba jöhet előfizetés az egyébként is igen alacsony árú díjcsomagjaink valamelyikére. Az egyes szolgáltatáscsomagok tartalmát itt tekinthetik meg, de véleményem szerint ezen az oldalon Önök már jártak.

Én azt javaslom, regisztráljanak egy ingyenes (#free) számlakibocsátói fiókot, és kezdjék el használni a Számlázz.hu-t. Abban az esetben, ha a használat során kiderül, hogy olyan funkcióra van szükségük, amelyet a #free csomag nem tartalmaz, azonnal van lehetőségük előfizetni egy magasabb díjcsomagra olyan módon, hogy annak használatát azonnal megkezdhetik, tehát nincs szolgáltatáskiesés.

Bármilyen további kérés, kérdés vagy észrevétel esetén állunk rendelkezésére az info@szamlazz.hu címen.

Üdvözlettel: Ügyfélszolgálat

Ilyen egyszerű. Van még kérdés? Senki? Akkor irány a regisztráció…