Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2019.11.15. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Fél évvel ezelőtt egy blogbejegyzésben már fellebbentettük a fátylat a Nagy E-számla Titokról. Azóta ez lett az egyik legolvasottabb cikkünk – méltán.

Persze mint rendesen, most is kaptunk hideget-meleget egyaránt. Egyes vélemények szerint amit mi Nagy E-számla Titoknak véltünk, nem más, mint marketing bullshit*.

(* bullshit – használhatatlan okoskodás, üres beszéd, esetleg szándékos megvezetés)

A visszajelzések pedig – akár pozitívak akár negatívak, akár válaszolunk rájuk akár nem – mindig dolgoznak a tudatunk alatt. A pozitívak előre visznek, a negatívokból tanulni próbálunk. Tényleg hadováltunk volna? Szándékaink ellenére?

A minap egy (szerintem) okos emberrel beszélgettem, de legalábbis komoly tapasztalattal rendelkezik e-kereskedelem és e-számlázás területén. És igen, ebben a beszélgetésben elhangzott a Végső Nagy Igazság az e-számlával kapcsolatban. Egészen pontosan az e-számla árával kapcsolatban.

Hogy nálunk miért 6 Ft az e-számla darabára. És ezt az igazságot most megosztjuk veletek.

Tudjátok miért?

Mert ennyit ér egy e-számla, és nem többet:
6 Ft / darab.

Amit korábban írtunk, mind igaz, de mégis. Ez a tény fogja keretbe az ott leírtakat.

A többi szolgáltatónál 30, 50, sőt 80 vagy 100 Ft-ért kapható e-számla egy őrülten túlárazottvalami.

Elnézést kérek azoktól az olvasóinktól, akik más cég e-számla szolgáltatását veszik igénybe, a mi 6 Ft-unknál sokkal-sokkal drágábban, de jobb, ha ők is szembesülnek a ténnyel: 6 Ft-nál többet nem szabad adni egy e-számláért.

Minden érv igaz, amit az e-számla mellett felhoznak: gyors, környezetbarát, elegáns, és persze olcsó.

De a lényeg ez: ennyire olcsó. A többi csak bullshit.

Ha még nincs számlakibocsátó fiókja, itt egy perc alatt létrehozhatja a sajátját: kattintson ide.