Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.04.29. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

 

FRISSÍTÉS: a MasterCard Mobile szolgáltatása már nem elérhető, felhasználóink az online fizetés oldalunkon tájékozódhatnak az elérhető szolgáltatókról és bevezetési módokról.

2013. május 9-én, a SzEK.org tavaszi konferenciáján jelentettük be innovatív szolgáltatásunkat, amely lehetővé teszi számlakibocsátók részére a bankkártyás fizetés ingyenes bevezetését. Igen, arról van szó, hogy a Számlázz.hu-t használó vállalkozások most díjmentesen, technikai illesztések és problémák nélkül tudnak vevőik részére egy újabb fizetési módot biztosítani.

A bankkártyás fizetésről

Hazánkban is, mint minden európai országban, folyamatosan nő a bankkártyával végrehajtott fizetési tranzakciók száma és volumene. A vevők egyre szívesebben fizetnek plasztikkártyával, és a számlakibocsátók elemi érdeke, hogy a vevőik felé kényelmessé tegyék kibocsátott számláik kiegyenlítését. Ez eddig bizonyos esetekben vagy egyenesen lehetetlen volt, vagy csak komoly költségek árán lehetett megvalósítani.

Mától a Számlázz.hu ügyfelei „néhány kattintással” bevezethetik vállalkozásukban a MasterCard Mobile bankkártyás fizetés lehetőségét.

Hogyan működik?

A MasterCard Mobile szolgáltatás egy olyan új, innovatív fizetési megoldás, amelynek segítségével a vevők meglévő MasterCard bankkártyáikkal fizethetik ki a Számlázz.hu rendszerével kibocsátott számláikat.

A fizetés lelke egy QR-kód, amely megjelenik az Ön által kibocsátott számlán, és hordoz minden, a fizetéshez szükséges információt. Az Ön vevője ezt a QR-kódot olvassa be mobiltelefonjával, és így hajtja végre a fizetési tranzakciót.

Miért szeretik a vásárlók?
bankkartyas_fizetes_bevezetese_ingyen_mobil
  • a telefon mindig kéznél van (személyes tárgy)
  • biztonságos fizetési mód
  • bankkártyájuk adatait csak egyszer kell megadni(regisztráció)
  • a fizetésnek nincs semmilyen költsége

 

Miért előnyös a számlakibocsátónak?
A MasterCard Mobile fizetési mód bevezetésével felgyorsíthatja ügyfelei számlabefizetéseit – a vevők egyre szívesebben fizetnek bankkártyával, ezzel az egyszerű és ingyenes fizetési eszközzel.
Vállalkozása presztízsét nagyban növeli a számláin megjelenő QR-kód – egy olyan szolgáltatás, amely eddig csak a „nagyok” kiváltsága volt, és most a Számlázz.hu díjmentesen elérhetővé teszi az Ön részére is.
Sok esetben a MasterCard Mobile az egyetlen módja annak, hogy vevői részére a bankkártyás fizetési lehetőséget biztosítani tudja.
Mennyibe kerül a számlakibocsátónak?
bankkartyas_fizetes_bevezetese_ingyen_kartya_tulajdonos

Mivel a MasterCard Mobile teljes értékű bankkártyás fizetés, ezért a szolgáltató bank egy és két százalék közötti jutalékot számol el (Ön egyedi ajánlatot kap majd a banktól). Ezen felül azonban a Számlázz.hu részéről sem a szolgáltatás bevezetése, sem a szolgáltatás üzemeltetése semmilyen egyéb költséggel nem jár.

A későbbiekben Számlázz.hu-s ügyfeleink részére ezt az emelt szintű szolgáltatást egyedi havidíj fejében biztosítjuk majd, de a bevezetési időszak alatt Ön teljesen költségmentesen igényelheti ezt a szolgáltatást. Sőt, a Számlázz.hu ígéretet tesz arra, hogy a bevezetési időszak alatt csatlakozók részére ezt a szolgáltatást a későbbiekben sem terheli meg semmilyen használati díjjal: az a kezdetektől, folyamatosan díjmentesen biztosítja részükre.

 

Ez nekem is kell! Mit kell tennem?

Az FHB bank szakemberei segítségével néhány nap alatt kártyaelfogadási szerződést köthet – ez minden, amit tennie kell – és a bankkártyás fizetési lehetőséget máris válallkozása szolgálatába állította.

Kezdje itt:

Ennyire egyszerű!