Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2019.12.30. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Az új számlakereső képernyőn egyik remek funkciója a „teendők” támogatása: a Számlázz.hu kilistázza a nyitott, azaz elvégzendő feladatokat.

Ehhez ezen a képernyőn válaszd a részletes keresés feliratot:

Majd pedig jelöld be az „amivel teendőm van” négyzetet.

Az így lekért lista a következő bizonylatokat tartalmazza:

  1. Kifizetetlen számlák – hiszen ezek kifizetettségét még jelölnöm kell.
  2. Nyitott előlegszámlák – várják a végszámla elkészítését.
  3. Díjbekérők – ezek alapján is számlák készülnek majd.
  4. Kiszámlázatlan szállítólevelek – ezeket is számlázni kell.
Ha csak adott típusú feladatot szeretnél elvégezni, akkor szűrhetsz bizonylattípusok szerint is. Így lekérheted csak a nyitott előlegszámlákat vagy csak a kiszámlázatlan szállítóleveleket, és így tovább…
A szemfülesek azt is észrevehetik, hogy a számlák listázásánál a bal oldalon látható színes négyzetek néha egyszeres, néha kettős nyilat ábrázolnak.

Kettős nyíllal jelennek meg azok a számlák (szállítólevelek, díjbekérők), amelyek „nyitottak”, azaz valamilyen teendőm van még velük.

A színeket is megfigyelted, ugye? Ez a vizuális tervezési módszerünk lényege: nem csak betűkkel és számokkal adunk át információt, hanem olyan eszközökkel is, amelyek szinte a tudatalattidra hatnak.

Van már saját számlakibocsátó fiókod? Ingyenes regisztrációhoz kattints ide.