Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.01.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Mára virradóra megtanulta a Számlázz.hu a negyedik, ötödik, hatodik és hetedik idegen nyelvet melyeken tud.

A számla második nyelveként választható angol, német és olasz után most itt a francia, a horvát, a román és a szlovák választható számlanyelv.
Ha meglátogatod a számlaszerkesztő felületet, már látod is őket a legördülőben.

Hogy miért pont ezek a nyelvek?

Mert ezeket kértétek, és mert ezeket fejlesztettük le, kábé közösen. Mert nemcsak a Számlázz.hu tolta bele a fejlesztői munkaórákat, hanem azok az ügyfeleink / barátaink is fordítói munkaórákat, akik francia, horvát, román, szlovák ügyfeleik felé szeretnének Számlázz.hu-val számlát kiállítani. Mindezzel pedig mind a soktízezer regisztrált felhasználó számlázóját segítettek még funkció-gazdagabbá, intelligensebbé tenni.

„Tolmácsot kér”

És hogy miért mindig kétnyelvű, vagyis a számla választott nyelve mellett mért szerepel mindig magyar is? Mert a NAV bármikor bekérheti a számlák (akár több-tízezer kibocsátott számla) hiteles fordítását, aminek fájdalmas költségvonzata lehet, tehát egyáltalán nem baj, hogy mindig szerepel minden magyarul is, és „default” adunk tolmácsot ..

Mostantól tehát újabb európai nemzetek képviselői felé számlázhatsz saját anyanyelvükön, kíváncsian várjuk a visszajelzéseiteket, hogy milyen fogadtatásra találnak francia, horvát, román, szlovák vevői oldalon az első francia, horvát, román, szlovák számlák!

Végül egy kis „hördi-gördi”

Bár a Számlázz.hu teljesen intelligens módon fordít, a téma nagyon magas fokú relevanciája miatt egyszerűen muszáj megosztanunk a világ legviccesebb beugrását: az ikonikus tolmács szintén 7 nyelvet bír:

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST