Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.01.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Meghívást kaptunk a Piac és Profit „Spóroljunk az adminisztráción!” című konferenciájára. Az eseményen megjelent 100+ mikro-, közép- és kisvállalkozó mind arra volt kíváncsi, hogy hogyan eshet túl a feladatainak azon részén minél hamarabb, ami őt a legkevésbé sem érdekli. A kertész, aki előadás után kérdezett tőlünk az e-számlázásról, az online oktató-szolgáltatást építgető startupper, akit a Számla Agent érdekelt, a kismama-felhasználónk, aki babázás mellől indított saját ötletére vállalkozást, és eddig csak a Facebook-ról ismertük – nagyon magasról tesz a számlázásra. És a vállalatirányítási rendszerekre, a környezettudatos, idő-  és költséghatékony archiválás titkaira, a felhő-irodára, az online kassza használatának rejtelmeire… Őket a saját ötletük, a saját hivatásuk érdekli, és az, hogy a vevőjük is elégedett legyen az ő munkájuk eredményével. Ahogy téged is csak ez érdekel.

Tehát, amire egy ilyen konferencián nekik is szükségük volt, az a következő üzenet:

AMIHEZ MI ÉRTÜNK, AZT NYUGODTAN RÁNK BÍZHATOD – 
– NEKED MEGVAN A MAGAD HIVATÁSA.

És ezt az üzenetet az összes előadótól meg is kapták. Amikor már vállalatirányítási problémáid lesznek, meglesz hozzá a rendszer, amikor már az ügyfeleidet dedikált ügyfélkezelő rendszerben kell kezelned, meglesz hozzá a rendszer – és attól a pillanattól kezdve, hogy számlákat szeretnél kibocsátani, meglesz ahhoz is a rendszer.

Hogy mindezeket hogyan integráld az életedbe? Tervezz.

Ezt nem úszhatod meg – de nem is érdemes. Még egy csupa-öröm, csupa-hobbi világkörüli utazás felhőtlen élvezetéhez is hosszú-hosszú előzetes tervezőmunka szükséges, hogy minél apróbb részletekben kelljen csak a helyszínen improvizálni végül. (Arról nem is beszélve, hogy még a tervezőmunka is lehet csupa-öröm, hiszen mit is tervezünk – hát egy csupa-öröm világkörüli utat.:)

Tervezz, ez a kulcsszó, és amikor megismerkedsz a számlázás-nyűg-és-improvizáció-minimalizáló prezentációval (a „Számlázás okosan” itt elérhető), arra is válaszokat kaphatsz, hogy a számlázás terén – a témában, amihez történetesen mi értünk jobban – hogyan is érdemes.

Neked valamiért még nincs számlakibocsátó fiókod? Most kattintsd össze magadnak!

Konferencia-hangulat rajzolt és valódi felhőkkel