Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.01.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Többeket érintő kérdés érkezett ügyfélszolgálatunkhoz:

„Valahol le tudom kérdezni a rendszerben, hogy adott időszakban mennyi volt a készpénzes, hitelkártyás, SZÉP kártyás, stb. fizetés?”

Erre az alábbi három módszer közül bármelyik alkalmas.

1. Szöveges lekérdezés a számlakereső képernyőn

A számlakereső képernyő szöveges keresőmezőjébe beírható a fizetési mód a következőképpen:

Értelemszerűen csak az ilyen fizetési módú számlákat kapjuk meg a listában, és persze emellett egyéb keresési feltételeket megadhatunk (dátumok, számla típusa).

2. Excel listák
Akár az ÁFA lista, akár a Forgalmi lekérdezés alkalmas arra, hogy időintervallum szerint szűkítve megkapjam a számláimat Excel formában. Ez az Excel táblázat tartamazza a számla fizetési módját is, amire az Excel-ben tudok szűrni vagy sorrendezni (összesíteni).
3. Főkönyvi adatexport

Bár a Listák menüpanelen található Főkönyvi adatexport lekérdezés elsősorban a főkönyvi rendszerek felé történő adatáramlást segíti, található itt egy összes számlaadat nevű opció is.

Ezt választva szintén Excel formátumú fájlt kapunk, de a lekérdezés indítása előtt (jobb oldalon) ki tudjuk választani a kívánt fizetési módot.

Jó próbálgatást!

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST