Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2023.07.11. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Postai szolgáltatásunkat 2023. július 13-tól 490 Ft + áfa áron tudják ügyfeleink igénybe venni.

Elhiszed, ha valaki egy novemberi hétfő reggelen azzal fogad, hogy akár soha többet nem kell postára járnod? Közeleg az idő… A számláid postára adását legalábbis átvállaltuk, úgyhogy mostantól a Számlázz.hu-nál a papírszámlák célba juttatása pontosan ugyanolyan egyszerű, mint az e-számlák esetében: a fotelből, egyetlen gombnyomással elintézhető.

Nincs több sorszám-húzás, pláne nincs több „már megint a leglassabb sorba álltam be!”,  nincs több „sorsjegyet adhatok?”, nincs több bélyegnyalás, nincs több „elfogyott a boríték”, csak a tökéletes kényelem. Mert ezt is megoldottuk.

Hogyan működik?

Ahogy szokott: borzasztó egyszerűen. Új számla kiállításakor a számlázási cím megadása mezők alatt új jelölőnégyzetet találsz: „kérem a számla nyomtatását és postázását„. Klikkre díjszabási tájékoztatót kapsz, és máris kérheted a számla postázását.

Egy napon belül a megfelelő méretű borítékban, környezetbarát papíron indul vevődhöz a papírszámla.

Na és utólag?

Igen, utólag is postázhatsz! Keresd elő a számlát, amit postára szeretnél adni adatni, és egyszerűen nyomd meg a beszédes „Postára adom” gombot,

majd haladj tovább egy magabiztos OK-val,

azután már csak a postázási cím kitöltése marad,

és KÉSZ!

 

Hogy miért olyan fontos ez? 

 

  1. Mert vannak helyzetek, melyekre az elektronikus számlázás nem megoldás (például ez), mégsem szeretnénk a kőkorszaki papíreszközökhöz nyúlni. Szeretnénk az interneten át szolgáltatást kapni a személyes, IRL rohangálás helyett!
  2. Mert mostantól még egy lépéssel közelebb kerültél a papírmentes iroda lehetőségéhez – a golyóstolladdal együtt dobd ki az ablakon* a nyomtatódat is!
  3. Mert postai szolgáltatónk kizárólag újrahasznosított papírra nyomtat, úgyhogy a te számlád sem pusztítja többet a környezetet!
  4. Mert minden egyes postázás díjából 10 Ft-ot fák ültetésére ajánlunk fel, amelyből az Erdőmentők „segít a természetnek begyógyítani a civilizáció ejtette fájdalmas sebeket.
*Ha mégsem az ablakon szeretnéd kidobni a nyomtatód, ajándékozd el – te is léteztél a digitális fejlettség alacsonyabb fokán, ma is tartanak ott mások, örülni fognak neki.:)
Hogyan tovább?
Részletekért tovább a Postázási szolgáltatás oldalra, vagy ha neked még nincs saját számlakibocsátó fiókod, tovább a regisztrációhoz!

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST