Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.04.27. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Elhiszed, ha valaki egy novemberi hétfő reggelen azzal fogad, hogy akár soha többet nem kell postára járnod? Közeleg az idő… A számláid postára adását legalábbis átvállaltuk, úgyhogy mostantól a Számlázz.hu-nál a papírszámlák célba juttatása pontosan ugyanolyan egyszerű, mint az e-számlák esetében: a fotelből, egyetlen gombnyomással elintézhető.

Nincs több sorszám-húzás, pláne nincs több “már megint a leglassabb sorba álltam be!”,  nincs több “sorsjegyet adhatok?”, nincs több bélyegnyalás, nincs több “elfogyott a boríték”, csak a tökéletes kényelem. Mert ezt is megoldottuk.

Hogyan működik?

Ahogy szokott: borzasztó egyszerűen. Új számla kiállításakor a számlázási cím megadása mezők alatt új jelölőnégyzetet találsz: “kérem a számla nyomtatását és postázását“. Klikkre díjszabási tájékoztatót kapsz, és máris kérheted a számla postázását.

Egy napon belül a megfelelő méretű borítékban, környezetbarát papíron indul vevődhöz a papírszámla.

Na és utólag?

Igen, utólag is postázhatsz! Keresd elő a számlát, amit postára szeretnél adni adatni, és egyszerűen nyomd meg a beszédes “Postára adom” gombot,

majd haladj tovább egy magabiztos OK-val,

azután már csak a postázási cím kitöltése marad,

és KÉSZ!

 

Hogy miért olyan fontos ez? 

 

  1. Mert vannak helyzetek, melyekre az elektronikus számlázás nem megoldás (például ez), mégsem szeretnénk a kőkorszaki papíreszközökhöz nyúlni. Szeretnénk az interneten át szolgáltatást kapni a személyes, IRL rohangálás helyett!
  2. Mert mostantól még egy lépéssel közelebb kerültél a papírmentes iroda lehetőségéhez – a golyóstolladdal együtt dobd ki az ablakon* a nyomtatódat is!
  3. Mert postai szolgáltatónk kizárólag újrahasznosított papírra nyomtat, úgyhogy a te számlád sem pusztítja többet a környezetet!
  4. Mert minden egyes postázás díjából 10 Ft-ot fák ültetésére ajánlunk fel, amelyből az Erdőmentők “segít a természetnek begyógyítani a civilizáció ejtette fájdalmas sebeket.
*Ha mégsem az ablakon szeretnéd kidobni a nyomtatód, ajándékozd el – te is léteztél a digitális fejlettség alacsonyabb fokán, ma is tartanak ott mások, örülni fognak neki.:)
Hogyan tovább?
Részletekért tovább a Postázási szolgáltatás oldalra, vagy ha neked még nincs saját számlakibocsátó fiókod, tovább a regisztrációhoz!

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST
Hozzászólások