Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.03.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

A lenti videóban Steve Jobs arról beszél, hogy az Apple miért nem gyárt termékeket/szoftvereket vállalati felhasználásra. Hogy miért célozzák termékeiket az ún. konzumer szektorba, vagyis az egyes fogyasztóknak/embereknek.

Körülbelül következőket mondja:
„Amit a fogyasztói piacban szeretek, pont azt gyűlölöm a vállalati szektorban. Piacra dobunk egy terméket, amely szerintünk a világon a legjobb, és a fogyasztó – tehát aki megveszi a terméket – azonnal szavaz: IGEN (tehát megveszem), vagy NEM (tehát nem veszem meg). És ha kellően sokan mondanak IGEN-t, akkor mi másnap is bemehetünk dolgozni a munkahelyünkre. Ez így működik a fogyasztók esetén, ilyen egyszerűen.

A vállalati szektor ennél sokkal bonyolultabb. A cégeknél használt termékek esetén nem azok döntenek a vásárlásról, akik a terméket/szolgáltatást használják. Ellenkezőleg: a vállalatoknál gyakran zavaros elméjű emberek* döntenek a beszerzésekről.

Ezért gyártjuk mi a legjobb termékeket a fogyasztók részére, és megkérjük őket, hogy szavazzanak ránk a vásárlásaikkal.”

* Steve Jobs itt a beszerzésről döntő cégvezetőkre céloz

Fura dolog, de mi a Számlázz.hu-nál:

  • kizárólag vállalkozók, cégek és vállalatok részére készítjük a Számlázz.hu-t,
  • ugyanakkor pont azt szeretjük a munkánkban, amit Steve Jobs is.

A Számlázz.hu-t zömmel olyan cégek/vállalkozók használják, akik maguk döntenek a beszerzésről. Igényesek az általuk használt „szerszámokkal” szemben, rugalmasak, és gyorsan váltanak. A vállalkozásukkal és az ügyfeleikkel akarnak foglalkozni, nem pedig unalmas adminisztrációval. Mindezt gyorsan, olcsón és profi szinten. Ezért használnak Számlázz.hu-t.

A Számlázz.hu tehát megtalálta ugyanazt a gyors visszajelzésekkel tarkított versenyhelyzetet, amelyért Steve Jobs is lelkesedett: titeket, azt a 29 334 vállalkozást, aki jelenleg velünk számláz (2016. május 12-i adat).

Te már megtaláltad a saját inspiráló versenyhelyzetedet?

Itt a videó (50 másodperc, angol):

Te még nem használod a Számlázz.hu szolgáltatását?

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST