Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.03.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Menj ki az erdőbe. Vágj ki egy fát. Cipeld el egy üzemig. Aprítsd össze apró kis darabkákra. Ne fűrészpor legyen, hanem kis rostok. Áztasd, préseld, színezd, fehérítsd, vegyszerezd, lapítsd, nyújtsd, szárítsd. Ez a papír.

Áss egy lyukat a földbe. Mássz le a föld alá, de több száz méterre. Rég elmúlt idők hatalmas páfrányait találod ott összenyomva és megfeketedve. Kapard ki, rakd csillékbe és talicskázd a felszínre. Őröld finom porrá. Vegyszerezd, zömítsd, lazítsd. Szálljon, mégis tapadjon. Töltsd kis dobozkákba. Ez a nyomtatótoner.

Készíts egy dobozt. Legyenek benne görgők, amelyek behúzzák a papírlapot. Tedd bele a festékes tonert. A szerkezet ügyesen szedje ki a festékport a kis dobozból, és kenje a papírra. A papírt közben melegítsd fel: így sülnek rá a betűk. Ez a lézernyomtató.

A papírt tedd borítékba. Dobd be egy nagy piros ládába. Emberek kiszedik majd, központi helyre szállítják. Hangyaként rendezgetik kis dobozba, nagy zsákba. Megint szállítják, végül nagy bőrtáskába teszik. Kerékpárral hozd ki hozzám. Dobd be a levélszekrényembe.

És hogy miért írunk erről?

Érdekességként kaptuk egy Számlázz.hu-t használó vállalkozástól:

* a kép forrása: https://twitter.com/szoges

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

Kipróbálom most