Alig fél éve állt fel a Számlázz.hu professzionális, kiemelt stratégiai fókuszterületként üzemelő elektronikus ügyfélszolgálata, és máris komoly megmérettetés elé állt a csapat. A több mint 1.500 üzletet és ügyfélkiszolgálási pontot tesztelő és 6.500 ügyfél véleményét felmérő ClientFirst Consulting március elején hirdette ki az idei „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban″ díjak győzteseit, és mi is a díjazottak között szerepelünk! Az elektronikus ügyfélkiszolgálás kategóriában kis- és középvállalatok között a Számlázz.hu idén harmadik helyezést ért el.

Részletek: Egyre igényesebbek a magyar vásárlók

Három szempontból is nagyon fontos számunkra ez az elismerés, amire nem titkoljuk, mennyire büszkék vagyunk:

  • Már tudjuk, hogy a következő évben milyen területeken tudunk legnagyobbat fejlődni, hogy jövőre lehetőleg az első helyezettnek járó oklevelet vehessük át.
  • Első komoly megmérettetésünkön estünk túl, legalábbis ami az ügyfélszolgálatot illeti, és máris a legnevesebb magyar és nemzetközi márkák között szereplünk.
  • Ez a díj a “sima”, mindennapi működésünket tükrözi (hiszen kollégáink nem ismerték a próbavásárlások “vizsgakérdéseit”), de ráadásul a csúcson zajlott: az év eleje nálunk mindig kiemelt időszak, tehát a maximális leterheltség heteiben zajlott a tesztelés.

Tóth Zoltán, az ügyfélszolgálat vezetője azért örül különösen ennek az elismerésnek, mert “most még pontosabban látjuk, milyen szempontok alapján fejleszthetjük tovább a Számlázz.hu legfiatalabb fókuszterületét, az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás fő felületét. És persze azért is, mert kiválóságra törekszünk, és most nagyon konkrét választ kaptunk arra, hogy jó irányban haladunk-e”.

Az elektronikus ügyfélkiszolgálás kategóriában a nagyvállalatok között holtversenyben végzett az első helyen a Telenor Magyarország Zrt. és a dm Kft. A kis- és középvállalatok esetében a KIA Motors Hungary Kft. nyert, a Zalavíz Zrt. és a Számlázz.hu-t üzemeltető KBOSS.hu Kft. előtt.

Gratulálunk a többi díjnyertes cégnek és ügyfélszolgálatuknak is, és persze külön hatalmas gratula a mi “üfinken” dolgozó minden szuper munkatársunknak! 🙂

Használj te is díjnyertes számlázót! 🙂