Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2023.08.25. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Webshop üzemeltetőként valószínűleg a legfontosabb számodra, hogy minden flottul, automatikusan működjön, Neked pedig csak a terméked vagy szolgáltatásod fejlesztésén kelljen ügyködnöd. Így zajlik ez egy ideális világban – megint létrehoztunk valamit, amivel ehhez hozzásegítünk! 🙂

Az e-kereskedelem folyamatosan növekszik Magyarországon, ezzel együtt fejlődik is: tudjuk, hogy nemcsak a vásárlás folyamatában és minőségében szükséges a folyamatos előrelépés, hanem a hátteret, a biztonságot és megbízhatóságot garantáló rendszert is karban kell tartani.

Ezt tesszük és tettük most is a Számla Agent esetében! Rengeteg kérdés érkezik a Számla Agent felhasználóitól, a webshopoktól, tőletek – ezek alapján összegyűjtöttük a tapasztalatainkat, és létrehoztunk valamit, ami a legtöbb eddigi kérdésre megoldást nyújt. Ez a valami pedig az új Számla Agent PHP API, ami rengeteg újdonságot rejt.

De mit tud az új Számla Agent PHP API?

Nézzük csak:

  • példák az összes elérhető funkcióhoz, hogy könnyen el tudj indulni
  • megérkezett a nyugta interface a PHP API-hoz
  • már tudsz díjbekérőt törölni
  • az adózó adatait is lekérdezheted a NAV rendszerén keresztül, így például azt is, hogy érvényes-e a partnered adószáma
  • az eddigiekhez képest részletesebb naplózás és hibakezelés, aminek köszönhetően világosan fogod látni az okát annak, ha egy bizonylat kiállítása sikertelen volt
  • külső segítség nélkül, saját magad is meg tudod oldani a módosítást, hogy a számla kiállítása sikeres legyen
  • mindent megtalálsz pdf formátumban is.

Mindehhez pedig rengeteg példával tűzdelt dokumentációt hoztunk létre nektek, érthető megjegyzésekkel, magyarázatokkal, így nem kell a kódot bújnod ahhoz, hogy megértsd a rendszer működését.

Mi van akkor, ha most indítom a webshopomat?

Gondoltunk azokra is, akik most indítanák webshopjukat, így a dokumentáció  nekik is óriási segítség lesz, hiszen nem szükséges informatikai zseninek lenni ahhoz, hogy a weblapodat összekösd a Számlázz.hu rendszerével. 🙂 Ha most indulsz, mindenképpen az új verziót használd! Ha elakadnál, természetesen segítünk.

Én a régi PHP API-t használom. Most le kell cserélnem az újra?

Az új PHP API rendkívül könnyen integrálható, ehhez pedig minden segítséget megkapsz tőlünk. Tudnod kell, hogy ezután az új API-ra érkeznek majd a fejlesztések, a frissítések, így mi mindenképpen az új verzió használatát javasoljuk. Lehet, hogy ez egy kis pluszmunkával jár majd neked, de hosszú távon mindenképp megéri, és rövid távon is érezni fogod az extra funkciók jótékony hatását. 🙂

Meddig lesz elérhető a régi verzió?

A régi verzió elérhető marad, azonban tudnod kell, hogy ezt már nem fejlesztjük tovább, így érdemes elgondolkodni a cserén.

Reméljük, hogy hamarosan Te is érzed majd az új verzió jótékony hatását. 🙂 Ha már így is van, akkor hívd meg ismerőseidet egy ingyen hónapért, vagy ha csak most vágsz bele életed projektjébe, akkor regisztrálj egyszerűen és gyorsan itt!