Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.05.08. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Végy egy darab (AISP-engedéllyel rendelkező – ez nagyon fontos!) online számlázót és egy darab bankszámlát. Kösd össze őket – mi lesz belőle? Hát az autokassza! És rengeteg szabadidő! 

Tegyél fel magadnak két kérdést: 

  • Mi az a cél, amiért elindítottad a vállalkozásodat és amiért azóta is dolgozol?
  • Melyek azok a nemszeretem feladatok, amiket legszívesebben kiszerveznél, de inkább törölnél, megszüntetnél?

Vannak kérdések, amelyekre nehéz válaszolni, de utóbbi biztosan nem az: mindenkinél állnak olyan feladatok, folyamatok, amiket húz-halaszt, mert idő- és energiaigényes, meg amúgy sincs kedve hozzá. 

A 21. században jelenleg is zajló technológiai fejlődés megváltoztatja az emberek gondolkodását, és szerencsére eszközöket is ad ahhoz, hogy a változás pozitív irányú legyen – legalábbis ami a munkafolyamatokat illeti. 

Annyi digitális eszközünk van, annyi applikáció, hogy tényleg egyre kevesebb dolgot kell a fejünkben tartanunk – szoftverek segítik a mindennapjainkat, például a Számlázz.hu is, amivel a számlakiállítás is csak egyetlen perc, és akkor még nem is említettük az automatizmusokat, a Számla Agentet, az autokatát, a QUiCK-et, az autokasszát, vagy a többi megoldásunkat, amelyek úgy dolgoznak vállalkozásod adminisztrációján, hogy egyáltalán nem igénylik, hogy közben a gép előtt ülj. 

Nemrégiben bejelentettük, hogy elindult a K&H autokassza szolgáltatás, így a MagNet Bank után megérkezett a következő fecske, és már a K&H-s bankszámláddal is összekötheted a Számlázz.hu fiókodat, ezzel pedig napi/heti több órát spórolhatsz… 

… mert nincs többé utalás-számla párosítgatás

… mert nem kell kézzel felvinned a fizetési, fizetettségi információkat 

… mert nem kell nyomon követned, hogy fizetett-e már az ügyfeled 

… mert ha a díjbekérőt kifizette a vevőd, nem kell figyelned, hogy mikor fizet: ha beérkezett az összeg, a rendszer automatikusan küldi neki a számlát. 

Mindez persze az adataitok maximális biztonsága mellett valósítható meg, a Magyar Nemzeti Bank felügyelete mellett. Fontos tudni, hogy Magyarországon jelenleg 4 vállalkozás rendelkezik a számlainformációs szolgáltatói (AISP) engedéllyel a PSD2 keretén belül, az online számlázók közül pedig a Számlázz.hu az egyetlen, aki rendelkezik azzal a jogosultsággal, hogy biztonságos körülmények között hozzáférhet az ügyfelek banki adataihoz az automatikus folyamatok és az adminisztrációcsökkentés érdekében – persze csak akkor, ha erre az ügyfél jóváhagyást ad.

Miért vártátok? A Ti szavaitok 

És most nézzünk néhány visszajelzést a „nyílt bankolással” kapcsolatos kérdőívünkből, a teljesség igénye nélkül. Miért vártátok az autokassza bővülését? Úgy tűnik, nagyon jól tudtátok, hogy mennyivel egyszerűbb lesz mostantól a vállalkozásotok élete. 

Szóval, a kérdésünk az volt, hogy miért használnád szívesen az autokasszát? 

autokassza

Látjuk, éreztük, hogy Ti már felkészültetek arra, hogy automatizált rendszerek végezzék helyettetek a „felesleges” és „hosszú” adminisztrációt, hogy ezzel „egyszerűsítsétek pénzügyi folyamataitokat”. Mindegy, hogy a „lustaság” vezérel, vagy az, hogy „könnyebb legyen az életed” – megérdemled, hogy ne neked kelljen nyűglődnöd tovább: az autokassza elvégzi helyetted a „piszkos” munkát. 

Ha #profi vagy #digital csomagot használsz, plusz költség nélkül bekapcsolhatod az autokasszát – próbáld ki most, vagy válts csomagot, hogy havonta egy hamburger áráért órákat (és rengeteg monoton adminisztrációt) spórolhass! 

Ha még nem vagy K&H ügyfél, de szeretnéd élvezni az autokassza előnyeit, most egy kihagyhatatlan ajánlatot kapsz Számlázz.hu-ügyfélként:

  • Ha #profi vagy #digital csomagban vagy (amellyel használnád az autokasszát), vagy még nem, de most előfizetsz, és
  • most nyitsz K&H vállalkozói bankszámlát,

akkor a K&H Bank 1 évig elengedi a vállalkozói számlacsomag havidíját! A részletekért kattints!

Szeretnél többet tudni a NAV online számlázásról?