Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2022.02.01. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Szeretnéd te is egyedi, testreszabott Számlázz.hu Badge-el mutatni partnereid felé, hogy digitálisan érett vállalkozó vagy?

Nagy öröm számunkra, hogy már több mint 200 ezer vállalkozás regisztrált a Számlázz.hu-n és már több mint 80 millió számlát állítottatok ki velünk. Ebből az alkalomból most te is egyedi Számlázz.hu badge-et igényelhetsz, amelyet honlapodon, kommunikációdban is használhatsz.

Ünnepelj velünk

Az idei tavasz nagy kihívásokat hozott mindannyiunk életében, de ne feledkezzünk el a jó hírekről sem! Az autokassza nagyüzem beindult: a MagNet Bank és a K&H Bank után hamarosan érkezik a többi bank is. Azok, akik Számlázz.hu ügyfelek, ezután búcsút mondhatnak a számlák párosítgatásának, az adminisztrációs terheknek. A digitalizáció és a Számlázz.hu összes előnye pedig még jobban megmutatkozik most, a home office időszakában. 

Hogyan mutathatod meg partnereidnek, hogy a veszélyhelyzet alatt is zavartalanul működsz és online számlázol?

A megoldás szerintünk: Számlázz.hu Badge 

Ha már átálltál a kontaktmentes működésre vállalkozásoddal, szánj 2 percet az egyedi Badge-edre (pecsétedre) is.

Miért?
  • mert partnereid így látják, hogy digitálisan érett, felelősségteljes vállalkozó vagy, akinek a fenntarthatóság is fontos, ezért Számlázz.hu-val számlázol, vállalkozásod működése pedig zavartalan ezen a hektikus tavaszon is.
  • mert így akár ingyen #profi hónapokat is szerezhetsz magadnak.
Mit kell tenned?
  1. Kattints ide és adj meg két adatot. Az igénylés határideje: 2020. május 31.
  2. Várd az e-mailt, amit ha nem is azonnal (mert szerencsére sok egyedi pecsétet kell legyártanunk), de június első felében elküldünk neked.
  3. Töltsd le az e-mailből az egyedi badge-edet, amelyen a vállalkozásod sorszáma lesz, ami azt jelöli, hogy hányadikként regisztráltál a Számlázz.hu rendszerébe.
  4. Helyezd el az egyedi pecsétet a weboldaladon (a láblécben vagy egy általad választott felületen)! Ha szeretnél ingyen előfizetési hónapokat kapni az ajánlásaidért, a badge linkje a saját ajánlólinked legyen, ezt helyezd el a pecsét alatt! Ha a látogatód, meghívottad regisztrál, ajándék előfizetési hónapot kapsz!

Igényeld te is egyedi badge-ed!

Szeretnél többet tudni a NAV online számlázásról?