Ha legközelebb megkérdezik, hogy milyen számlázóprogramot használsz, akkor mielőtt válaszolnál, jusson eszedbe ez a blogcikk!

Korábban több ügyfelünk írt nekünk, hogy partnerei között szeretné feltüntetni a Számlázz.hu-t – ezért hoztuk létre a Számlázz.hu Badge-et, amellyel bárki megmutathatja: ő bizony a Számlázz.hu-val számláz. 

Természetesen nagyon büszkék vagyunk rá, amikor találkozunk egy Számlázz.hu Badge-dzsel egy weboldalon, örülünk, és hálásak vagyunk, ha megmutatjátok, hogy velünk dolgoztok a hétköznapokban. 

Most újra kérheted!

Az igénylés újra elkezdődött! Ha kéred, megkapod EGYEDI Számlázz.hu Badge-edet, amit bátran megoszthatsz Facebookon, Instagramon vagy kihelyezheted weboldaladra is. 

Mit kell tenned a Számlázz.hu Badge-ért? 

Az igénylést itt adhatod le 2021.03.31-ig, majd hamarosan jelentkezünk e-mailben, és küldjük a “plecsnit”! 🙂 

Kellemest a hasznossal

Ajánlóprogramunk már régóta létezik, de az egyedi Számlázz.hu Badge kiváló alkalom arra, hogy ajánlólinkedet aktívan használni kezdd! Javasoltad már ismerősödnek, hogy kezdje használni a Számlázz.hu-t? És kaptál érte ingyen előfizetési hónapot? 

Ha nem, akkor többször ne maradj le, mert: ha egy ismerősöd az ajánlólinkeden keresztül regisztrál a Számlázz.hu-ba, akkor ingyen hónapot kapsz, azaz meghosszabbítjuk +1 hónappal a jelenlegi előfizetésedet, ha pedig #free felhasználó vagy, akkor 1 hónapra #profi-vá válsz! 

Jól hangzik, ugye? 

Tehát ne feledd: Vállalkozóként vagy alapítványként most 2021.03.31-ig igényelheted a Számlázz.hu Badge-edet ide kattintva – mutasd meg mindenkinek, hogy Te is a mi közösségünkhöz tartozol!