Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2022.12.30. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Mit szólnál egy olyan délelőtthöz szeptemberben, amikor a belvárosban kezded a napod egy menő konferenciateremben, ahol egy nagy bögre tejeskávé társaságában beülsz egy olyan előadássorozatra, amelyen egymásnak adják a kilincset a pénzügyi és számviteli szakma neves szakemberei, akiktől mellébeszélés nélkül a napi munkádat és fejlődésedet támogató előadásokat hallhatsz és felteheted a kérdéseidet? A végén pedig egy ebéd mellett szakmázol a hasonló cipőben járó kollégákkal. Jól hangzik? Vadonatúj rendezvénysorozatot indít a Számlázz.hu PARK, amely szeptember 23-án startol el az első Könyvelő Mesterműhellyel. Ott a helyed!

Mire számíthatsz?

A kapcsolatépítésen túl számos digitalizációs fókuszú előadásra, ezáltal versenyelőnyre: az újonnan megszerzett tudással egyrészt segítheted a meglévő ügyfélkörödet, másrészt nyithatsz azon vállalkozók felé, akik maguk is a digitális megoldásokat részesítik előnyben, és ezek támogatásához szintén digitális gondolkodású könyvelőt keresnek. Ehhez előadóink számos gyakorlatias tanáccsal fognak ellátni. Mik lesznek ezek és milyen témákat dolgoznak fel?

  • Az előadók sorát Komjáthy Krisztina, a Komjáthy Könyvelés alapítója, könyvelő-könyvvizsgálója kezdi, aki a saját maga tapasztalatait fogja megosztani arról, hogy hogyan váltható ki a kézzel történő adatrögzítés.
  • A sort Stygár László folytatja, a Számlázz.hu alapító-tulajdonosa, szolgáltatásfejlesztési vezetője, aki bebizonyítja, hogy a könyvelő nem adatrögzítő. Megtudhatjuk, hogy mi történik akkor, ha a könyveléshez szükséges adatok “összegereblyézése” nem teljes körű, és emiatt a könyvelés nem fedi pontosan a vállalkozás gazdasági eseményeit.
  • Az első szünetet követően Kalocsai Zsolt az RSM Hungary elnök-vezérigazgatója, a több mint 20 éves számviteli, belföldi és nemzetközi adózási tapasztalata alapján fog beszélni arról, hogy milyen megoldásokkal, szolgáltatásokkal és tudásháttérrel lehetünk nyerők a digitális korban.
  • A folytatásban Czöndör Szabolcs a NAV KAVIG Informatikai és Transzferár Ellenőrzési Főosztályának vezetőjétől fogunk értékes gondolatokat hallani a digitalizációról a NAV szemszögéből nézve.
  • A második rövid szünet után Kocsis Csaba solution architect, az Online Számla rendszer fejlesztési vezetője gyakorlati példákon keresztül fogja bemutatni, hogy fél óra alatt hogyan lehet elsajátítani az XML sémának mint nyelvnek az alapfokú olvasási képességét.
  • Az eseményt lezáró közös ebéd és networking előtt az előadók sorát Turay Dia zárja. A pandémia első időszakában alakult, teljesen online működő Könyvelő-Net társalapítója az elmúlt év tapasztalatai alapján járja körül, hogy hol és hogyan keresnek könyvelőt a digitálisan fejlett vállalkozások.

További részletek az előadásokról és az előadókról itt érhetőek el!

Mikor és hol lesz pontosan az esemény?

Rendezvény időpontja: 2021.09.23. Kapunyitás: 09:00 óra
Rendezvény helyszíne: Budapest Music Center, Könyvtár terem
Cím: 1093 Budapest, Mátyás utca 8.

Miért érdemes személyesen csatlakoznod?

Minden előadást teljes egészében végignézhetsz korlátozások és megszakítások nélkül, nem veszik el a személyes jelenlét varázsa… Azon felül, hogy az előadóknak felteheted a kérdéseidet, értékes kapcsolatokat is építhetsz a szünetekben és az esemény végén, hiszen hozzád hasonló szakmabeliekkel fogsz találkozni a rendezvényen. A helyszínre érkezők kedvezményeket és ajándékokat is kapnak, és egy finom ebédre is a vendégünk vagy.

Amennyiben mégsem teheted meg, hogy személyesen velünk tarts, online is bekapcsolódhatsz az eseménybe a Számlázz.hu PARK Facebook csoportjában és a Számlázz.hu YouTube csatornáján nem nyilvános linken, amit az esemény napján küldünk ki a regisztráció során megadott e-mail címre. Online csak bizonyos előadásokat teszünk elérhetővé.

Vállalkozói közösségünk, a Számlázz.hu PARK küldetése, hogy a lehető legtöbb fórumon segítse a hazai vállalkozások digitalizációs életét, ezért a könyvelői szakma által végzett munka támogatása kiemelt fontosságú számunkra, így ha időd engedi, mindenképpen érdemes csatlakoznod a Könyvelő Mesterműhely első élő előadásához!

Ott leszek

Még többet szeretnél kihozni vállalkozásodból? Gondolkodj integrált rendszerekben, legózd össze a céljaidat leginkább szolgáló digitális megoldásokat!

Irány a Számlázz.hu PARK