Még mindig emlékszem, mikor gyerekkoromban kis színes junior takarékbetétkönyvben vezettük a zsebpénzemet, és hogy milyen jó érzés volt a bankba menni egy-egy születésnap után, hogy az ügyintéző hölgy kézzel beírja és lepecsételje az újabb befizetést. A papíralapú kiskönyvben egy helyen láttam a be- és kifizetéseket, és hogy épp mennyiből gazdálkodhatok. Azt is pontosan meg tudtam mondani, mikorra gyűlik össze a színes iskolatáskára. 🙂 A takarékbetétkönyv már a múlté, de a pénzügyi tudatosságra azóta is törekszem. Ahogy szerencsére a legtöbb vállalkozó is, mi pedig most egy remek társat ajánlunk ehhez. ✋🧭

Pénzügyeid egy helyen – QUiCK

A QUiCK a Számlázz.hu-val szoros integrációban működő, a kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozók igényeire szabott online pénzügyi nyilvántartó rendszer. Könnyen kezelhető, átlátható és egyszerű a felület, így használatával a pénzügyi adminisztráció során elfelejthetjük a követhetetlen exceleket és papírhalmokat. És a Számlázz.hu-ból csak egy kattintással át is lehet ugrani a QUiCKbe! 🦘

Mit nem kell többet mondanod vagy hallanod?

“Abban a másik excel táblában lesz az adat.”
“Csak még ezt a tranzakciót rögzítenem kell.”
“Nem érem el a könyvelőt, pedig jó lenne tudni, mennyi lesz az áfa.”
“Én ezt a számlát nem is láttam…”
“Hova tűnt az ehhez tartozó teljesítési igazolás?”

Tovább is van, mondjam még? Szerintem se, inkább lássuk azt, mit tud ezek helyett adni a QUiCK:

 1. Számláid és adataid egy helyen: A Számlázz.hu Számlaverzumán keresztül a NAV-val is összekötheted a QUiCKet, így minden (kimenő és a NAV-ba bekerülő bejövő) számlád és azok kifizetettségi adatai is automatikusan megjelennek a QUiCKben.
 2. Azonnali áfapozíció becslés: Az integrált működésének és az automatikus adatszinkronnak köszönhetően azonnali áfapozíció becslést kapsz. Nem kell várni minden hónap 20-ig, és a könyvelőt kérdezgetni, hiszen így folyamatosan pontos, aktuális képet kaphatsz vállalkozásod pénzügyeiről.
 3. Költségeid és bevételeid automatikus csoportosítása: Az egyedi tranzakciókat a későbbi elemzés lehetősége miatt érdemes megadott szempontok alapján csoportosítani. Kategorizálhatsz, címkézhetsz vagy akár iktathatod is számláidat, ha arra van szükség. A QUiCK egyik leghasznosabb funkciója, az egyedi autoscan pedig automatikusan felismeri és kategorizálja a számlaképen látható számlaadatokat. A csoportosított tételek segítenek átlátni, mire mennyit költött a vállalkozás vagy éppen mely üzletág/telephely/üzlet mennyi bevételt hozott és hogyan teljesít. így a tervezés és döntéshozatal is tudatosabbá válhat.
 4. Adók, járulékok és bérköltségek: Manuálisan is feltöltheted, de ÁNYK fájlok segítségével is importálhatod a járulék- és béradatokat.
 5. Közös munka a munkatársakkal és a könyvelővel: Lehetőséged van arra, hogy meghívd fiókodba munkatársaidat és könyvelődet. Így lényegesen gördülékenyebb lesz a közös munka, hiszen mindannyian egy felületen láthatjátok a számlákat, adatokat, teendőket, sőt, post-itokkal megjegyzéseket és üzeneteket is tűzhettek hozzájuk egymásnak.
 6. Dokumentumok csatolása számláidhoz: A számlákhoz a legtöbbször további dokumentumok is tartoznak: teljesítésigazolások, szerződések, feljegyzések, kalkulációk, kimutatások. Bármennyi és bármilyen formátumú fájlt csatolhatsz számláidhoz.
 7. Utaláskönnyítés: A QUiCKben belföldi utalások esetében utalási csomagok létrehozásával percek alatt több száz utalást is elvégezhetsz.
 8. Automatikus likviditástervezés: A likviditás a vállalkozásod fizetőképességét jelenti, tehát annak a képességét, hogy a kötelezettségeidet időben ki tudod fizetni. A likviditási tábla egy úgynevezett korosított (heti) táblanézetet hoz létre a következő 30 napra, és ehhez a számlák és egyéb fizetettségi kötelezettségek lejárati határidejét használja. A vállalkozásod helyzetét a kifizetésre váró és kiegyenlítendő számlák fényében láthatod a diagramon, így mindig tudni fogod, hogy milyen fizetési kötelezettségeid vannak, és hogy te mekkora összegeket vársz.
 9. Katás alvállalkozóid 3 milliós keretének figyelése, azaz a kata sentinel: Ha az autoscan egy bejövő számlán kisadózó feliratot lát (ez a Számlázz.hu adatszinkron esetén 100% biztonsággal működik), a partnert kisadózóként (katásként) jelöli. A katás partnerek utáni adókalkuláció egyelőre egy becslés, de egy nagyon erős kiindulási pontot tud adni neked 3 millió forintos kereted kalkulálásakor.

Válaszd a neked megfelelő csomagot

Meghívtad már valamelyik beszállítódat egy kávéra és sütire? Esetleg egy üzleti vacsorára az egyik partneredet? Na, ugye. Akkor mi lenne, ha most a vállalkozásodat kényeztetnéd egy kicsit? 😉

 • Ha egyelőre elég neked annyi, hogy egy helyen láthasd költségeid és bevételeid, vagy épp azonnali áfapozíció becslést kapj, válaszd az alapcsomagot, a SzámlaBoxot.
 • Nem akarsz az utalásokkal bajlódni? Érdekelnek az adatok? Elemeznéd vállalkozásod teljesítményét, és szeretnél előrébb látni a következő hónapnál és az épp lejáró számlák kifizetési dátumánál? Számodra az OkosBox lesz a jó választás!
 • Ha pedig úgy érzed, exponenciális növekedésnek indult a vállalkozás, ezért máris szükséged lenne egy átlátható és megfizethető pénzügyi rendszerre, ahol munkatársaiddal is együtt dolgozhatsz pontos jogosultsági körök beállításával? Helló, MultiBox!

Nézd meg, mit tartalmaznak pontosan az előfizetési csomagok!

Belevágnál?

A Számlázz.hu fiókodból a Beállítások/Fiók beállításai/Könyvelői adatkapcsolatok menüponton keresztül könnyedén átléphetsz a QUiCKbe, és jó hír, hogy nem is kell egyből elköteleződnöd. Hiszen most 30 napig ingyenesen kipróbálhatod, és ehhez a Számlázz.hu #profi csomag szükséges funkcióit is megkapod.

Sok ez így egyszerre?

Kérdéseid merültek fel? Nem tudod, hogyan kezdj neki, vagy melyik csomagot válaszd? A Kvikipédiában, a QUiCK tudáscentrumában kulcsszóra keresve gyakorlatilag mindenre azonnali választ találsz. Ha pedig egyedi kérdésed, esetleg kérésed, ötleted támad, a QUiCK Facebook csoportjában nyitott fülekre (szemekre) találsz. 👀

Pénzügyi tudatosság a QUiCKkel EBOOK letöltés

Sőt, most az induláshoz készítettünk egy Ebookot is, aminek segítségével egy picit részletesebben is megismerkedhetsz a QUiCK legfontosabb funkcióival. Így nem kell a válaszokat keresgélned, és ez a kisokos mindig kéznél lehet.

letöltöm az ebookot
Pénzügyi tudatosság a QUiCKkel EBOOK

Indulj el te is a pénzügyi tudatosság útján! Csatlakozz a QUiCKes vállalkozókhoz és pár hónap múlva talán a keszekusza, különböző színekre színezett (jajj!) excel-táblákra is csak nosztalgiával, nevetgélve, de megkönnyebbülten fogsz visszagondolni, miközben az automatizált rendszerek csendben, láthatatlanul végzik a dolgukat a háttérben.

Érdekel a QUiCK!

Hozzászólások

hozzászólás