Frissítés (2020.08.10.): Az egyedi számlakép fejlesztése nem elérhető már, azonban erre nincs is szükség: számlaképünket Te is könnyedén vállalkozásodra szabhatod, roppant egyszerűen. Már nagyon trendi számlaképek közül választhatsz, és itt olvashatsz arról, hogyan tehetsz logót a számlaképre, és hogyan tudod vállalkozásod színeire szabni a bizonylataidat. 

Előző bejegyzésünkben a Számlázz.hu rendszerében bárki részére elérhető számlaképekről volt szó. Nincs azonban akadálya annak, hogy igény esetén teljesen egyedi számlaképet készítsünk. Ennek általában van egy egyszeri fejlesztési díja, cserébe azonban tényleg pont azt valósítjuk meg, amire vágysz – vagy amit az üzleti folyamatok megkívánnak.

Nézzünk egy meggyőző példát: keskeny hőnyomtató.

egyedi_szamlakep_szamla

Ez itt jobb oldalon egy mindössze 8 cm széles számla, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy egy keskeny hőnyomtató (vagy blokknyomtató) kinyomtassa.
A megrendelő nem akarta kidobni meglevő blokknyomtatóját, vagy talán azt más eszközzel összekapcsolva is üzemelteti – nem is ez a lényeg.
Hanem az, hogy számlakép tekintetében az ilyen extremitások is teljesíthetők.
Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor itt regisztrálhatsz magadnak saját számlakibocsátó fiókot: kattints ide, a kapcsolatfelvételi oldalunkon pedig várjuk igényeidet.

Hozzászólások

hozzászólás