Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2019.12.30. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Mindjárt itt a Szilveszter, és ami utána következik, soha nem lesz már olyan, mint “régen”. Természetesen ez bármely tetszőleges évről elmondható, de mivel éppen egy 2014-et búcsúztató blogposztot olvasol, ezért éppen erre az évre döbbenjünk együtt egy nagyot: az idén élesített technológiák, és a Számlázz.hu fejlődési üteme is olyan, hosszú távú társadalmi átalakulásokat vetítenek előre, melyekről csak a legbátrabbak találgathatnak… Olvass figyelmesen az összefüggésekért, és ha van kedved, oszd meg, neked mi szólt idén ekkorát?

 

Itt van például a magát vezető autó: 2014. decemberében jelentette be a Google, hogy elkészült az önvezető autó prototípusával. Az izgalmas kis szappantartó nemcsak biztonságos és egyszerű utazást ígér, hanem a közlekedés-megosztás egyik alapeszközévé is válhat. Gondoljunk bele, hogy egyetlen autó nemcsak egy sofőrt “szolgálhat ki”, hanem akár egész nap közlekedhet, jelentősen csökkentve az egy főre vetített autószámot az utakon.

 

 

Ha már az utakon, és a sharing economy-nál tartunk: idén télre érkezett meg Budapestre a hírhedett Uber, ami önjelölt sofőröket és felvilágosult utasokat applikál össze egymással. Botrány a világ taxitársaságai számára, de örömhír a saját és a természet erőforrásaival tudatosan gazdálkodó tömegek számára.

Vagy ott az Amazon által piacra dobott Echo, ami egy minden kérdésre válaszoló henger: beállítod a szobába, nevén szólítod, kérdést teszel fel neki, és ő tudja, tudja, és tudja. Lehet, hogy soha nem hallunk róla többet (hány ilyen killer technológia süllyedt már el a világon örökre), de lehet, hogy magányos emberek milliói fognak vele „értelmesen” társalogni néhány éven belül…

Az ékegyszerű nevet viselő Cash talán nem akkora 2014-es truváj, mint a Google Car vagy az Uber, de első olvasásra te is lehidalsz tőle: beírod egy email tárgymezejébe az összeget, amelyet a következő gombnyomással küldhetsz el a kedvezményezett mobiljára. Ezek ilyen apró, helyes kis cuccok, amikből rengeteg van, egyik intuitívabb mint a másik, és csak azt vetítik előre, hogy hamarosan bármit egyetlen gombnyomással intézhetünk el (vagy gombnyomás nélkül, pl. hangvezérelve, amire már a Google sima keresője is képes bizonyos nyelveken), és ha valami nem ilyen ékegyszerűséggel működik, nem fogjuk használni. Kattints, ha rácsodálkoznál te is az email-tárgyban dollárt utaló eszközre!

 

 

 

 

Mindezek után egyáltalán nem meglepő, hogy egy olyan számlázóprogram, mint a Számlázz.hu, év végére épp átlépte a 17 000 felhasználót! 🙂 Számunkra ez azt jelenti, hogy már több mint tizenhétezren tartjátok fontosnak az egyszerűen kezelhető, fokozottan felhasználóbarát, intelligens felhő-szoftverek használatát, és a számlázás terén legkésőbb 2014-re rátaláltatok ideális szolgáltatótokra.

Köszönjük, hogy itt vagytok, akkor most örüljünk együtt a közösen összehozott számoknak:

  • rendszerünkben csak idén 2,3 millió számlát bocsátottatok ki (a tavalyi 1,2 milliót közel megduplázva)

 

 

 

  • idén mindebből 918 000 volt az e-számla (a tavalyi 484 000 után)

 

 

 

  • idén már több mint 7 000 új számlakibocsátó fiókot hoztatok létre (a tavalyi 4 700 után), tehát idén szintén majdnem dupláztunk

 

 

 

  • idén volt 1 olyan nap, konkrétan a dec. 1., amikor történetünkben először több mint 20 000 számlát bocsátottatok ki a rendszerünkön keresztül (tavaly 12 255-tel nyert a dec. 16.)

 

 

 

 

 

 

 

  • emellett idén már majdnem 2 500-an adtatok hozzáférést a könyvelőtöknek, ami azért jó, mert így nektek is sokkal kényelmesebb az életetek, és a könyvelőtök is sokkal jobban szeret benneteket, mint bármely más ügyfelét. 🙂

 

 

 

A 2014-es év tehát nekünk, nektek, és az emberiség többi részének is nagyon izgalmasan alakult – és őszintén reméljük, hogy jövő év még az ideinél is sokkal csodálatosabb lesz, mindazoknak, akiket az előbb említettünk.

Ha szeretnéd, hogy másokhoz is eljussanak ezek az információk, akkor ne habozz megosztani a posztot, és ha neked véletlenül még nincs nálunk felhasználói fiókod, ez egy tökéletes pillanat arra, hogy REGISZTRÁLJ!

BOLDOG ÚJ ÉVET!