Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.01.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Miközben szép csendesen átpördült a nyitó oldali felhasználó-számlálónk a 19 000-en (!), a Számlázz.hu első 10 éve alatt az első 19 000 felhasználó által kiállított számlák száma pedig elérte, majd azonnal el is hagyta az első 5 000 000-t (!) – egy húsvéti meglepetéssel is kedveskedtünk nektek.

A Gmail-es vevői fiókokba érkező számlaértesítő emailek kis gombbal szerelkeztek fel, hogy a vevő könnyebben észrevegye: számlás emailt kapott. A vevői fiókra vivő „Számla megtekintése” gomb kísértetiesen hasonlít ahhoz, amit ábránkon néhány sorral lejjebb láttok: a Google Calendar meghívójának email-értesítőjéből is azonnal az eseményre ugraszt a sor jobb oldalán elhelyezett „RSVP” Google-gomb.
Reméljük, hogy ezzel a kis nyuszitojásnyi figyelmességgel még gördülékenyebbé tettük számotokra – és vevőiteknek – a számlázást, és a nyitott számlák kiegyenlítésének folyamatát.

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST