Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.01.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Fontos ünnephez közeledünk! Pontos dátumot ne kérdezzetek, annyit tudunk a felső kis ügyfél-számlálót figyelve, hogy hamarosan megérkezik a húszezredik Számlázz.hu-felhasználó.

Nagyon-nagyon sokan használjátok a Számlázz.hu-t! Ennyi vállalkozás talán semmilyen más hazai fejlesztésű online munkaeszköz használatára nem regisztrált még.

Ha pedig kicsit beljebb nézünk a statisztikákba, látjuk, hogy az aktív felhasználók aránya is meglepően magas, és hogy a kiegészítő szolgáltatásokat is nagyon nagy arányban használjátok. Számla Agent nevű szolgáltatásunkat például a hazai webshopok közel 10%-a igénybe vette idén! A Számlázz.hu alapszolgáltatása értelemszerűen a számlázás, de egy sor egyéb, a számlázáshoz kötődő extra, kényelmi szolgáltatásunk van, amelyek szintén nagyon népszerűek.

Nem egyszerűen örülünk, és hatalmas lelkesedéssel nézünk vissza a növekedés mérföldköveire, hanem számunkra mindez azt is jelzi, hogy:

  • olyan szolgáltatást fejlesztünk, amit tényleg érdemes használni,
  • tehát valódi értelme, valódi haszna van a munkánknak,
  • és a rengeteg bizalom, a puszta használat mint visszajelzés afelől is megerősít minket, hogy érdemes mindig továbbfejleszteni.

A Számlázz.hu egyik sajátossága, főleg így 20.000 felé járva, hogy úgy általában ismerjük a hazai vállalkozások működését, számlázáshoz kapcsolódó folyamatait, igényeit – de személyesen egy bizonyos mennyiség fölött már nem ismerhetünk mindenkit!:) Legtöbben úgy használjátok az általunk nyújtott szolgáltatást, hogy a fejlesztői csapat tulajdonképpen nem hallotta a cégetek nevét – ennek pedig csak azért örülünk, mert jelzi: ügyfélszolgálatunkkal karöltve egy magától értetődő, magasan felhasználóbarát szoftvert és háttértámogatást tudunk rendelkezésre bocsátani.

Most viszont eljött a pillanat, hogy a „jubileumot” veletek együtt ünnepeljük, és a 20.000-ből 20-at, vagyis húsz Számlázz.hu-s vállalkozást bemutassunk részletesen is. Bemutatjuk őket, mert büszkék vagyunk rá, hogy ezek a profik velünk számláznak, és bemutatjuk őket, hogy feléjük is kimutassuk a hálánkat: köszönjük nekik, hogy velünk vannak, hogy hírünket viszik, hogy visszajeleznek, akár csak azzal, hogy teljesen láthatatlanul velünk számláznak. Ebben, és még három elkövetkező blogposztban (kattints a második, harmadik, negyedik részért) öt-öt Számlázz.hu-s céggel ismerkedhettek meg.

Lássuk hát a húszezerből húszból az első ötöt!

1. A legnagyobb hazai játék-webshop: Játéknet

Akinek a környezetében vannak gyerekek, majdnem biztos, hogy vásárlóként is találkozott vele, de az e-kereskedők mind alaposan ismerik a Játéknetet, Magyarország legnagyobb gyerekjáték webáruházát, akik kis családi vállalkozásból fejlődtek hatalmas választékot kínáló, mégis emberközelben maradó online bolttá. Milliós nagyságrendű gyerejáték-csomag kiküldésén vannak túl – számlázási feladataikhoz pedig már 2011-ben a Számlázz.hu-t választották.

2. Könyvelők, adótanácsadók gyöngye: Ökrös Erika

Számtalanszor hangsúlyoztuk már, hogy szeretjük a könyvelőket. Közülük is kiemelkedően szivecskés viszony fűz minket egy konkrét könyvelőhöz, Ökrös Erikához, aki nemcsak a maga szakmájában alkot felbecsülhetetlent, hanem fontos információs csomópontként is működik. Családi vállalkozása elsősorban a hozzájuk hasonló kisvállalkozásoknak dolgozik, mindeközben pedig hihetetlen fontos szakmai tájékoztató munkát vállal fel könyvelésről, adózásról, számlázásról is. Jól ismeri és szívesen ajánlja a Számlázz.hu-t, mi is ajánljuk, hogy kövesd a tevékenységét, tanácsait!

3. Virághírű virágküldő: Virágneked

A Virágneked.hu volt Magyarországon első olyan virágküldő szolgálata, amely küldetésének tűzte ki: a virágnyelven történő romantikus kommunikációt vissza kell emelni a köztudatba, és újra aktívan használatba venni. Hogy a küldetés hogy áll, azt nem tudjuk, de a Virágneked több mint egy évtizede töretlenül fejlődik, és immár nemcsak virágküldő és virágbolt, a Parlament tövénél működő üvegportálos bolt tavaly design-kávézóvá nőtte ki magát. Melyik más számlázót is választhatta volna nemes céljai szolgálatára a világ első és egyetlen virághírű virágküldője, ha nem éppen a Számlázz.hu-t.

4. UX-guruk: fps webügynökség

Az fps webügynökség részben tipikus Számlázz.hu-felhasználó: miskolci alakulásuk óta már több nagyvárosban is működtetnek irodát, a UX hazai nagymesterei, zseniális cuccokat tolnak ki a webre “nap mint nap”, főként a munkájuknak élnek, az adminisztráció nyűg. Másrészt egyáltalán nem tipikus usereink, mert a Számlázz.hu belső felületeket ők tervezték újra 3 éve, a többi user nagy örömére. Kívánjuk, hogy a minden egyes meglévő és leendő Számlázz.hu-s ennyire magával ragadó lelkesedéssel, profizmussal és látható örömmel végezze a maga munkáját.

5. Olaj-sommelier: Igazioliva
Az Igazioliva sorsát szinte magzati korától követjük. Kis belsős anekdota, hogy amikor Bori és Guszti kiköltözött a saját házuk előszobájából az olivakereskedéssel, és megrendezték az új boltban az első kóstolást, a Számlázz.hu egyik tulajdonosa volt az első vendég. Akkor ők még nem a Számlázz.hu-t használták, de nagyon hamarosan már igen, és azóta is elégedett felhasználók – erről nem kell ezt a közvetett blablát elhinnetek, hamarosan meglepünk benneteket egy részletesebb beszámolóval is… De a hálánkat itt is kifejezzük nekik, hogy hűséges Számlázz.hu-sok – és hogy ennyire irgalmatlan finom olivaolajakat hoznak Magyarországra. 🙂

Ismerjétek meg őket, a szolgáltatásukat, a működésüket, a filozófiájukat, és a jó példa mentén a saját bizniszetekhez is inspirálódjatok – a Számlázz.hu ajánlásával! 🙂

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST

A sorozat további részeit itt találod: másodikharmadiknegyedik rész.