Fontos ünnephez közeledünk! Pontos dátumot ne kérdezzetek, annyit tudunk a felső kis ügyfél-számlálót figyelve, hogy hamarosan megérkezik a húszezredik Számlázz.hu-felhasználó.

Nagyon-nagyon sokan használjátok a Számlázz.hu-t! Ennyi vállalkozás talán semmilyen más hazai fejlesztésű online munkaeszköz használatára nem regisztrált még.

Ha pedig kicsit beljebb nézünk a statisztikákba, látjuk, hogy az aktív felhasználók aránya is meglepően magas, és hogy a kiegészítő szolgáltatásokat is nagyon nagy arányban használjátok. Számla Agent nevű szolgáltatásunkat például a hazai webshopok közel 10%-a igénybe vette idén! A Számlázz.hu alapszolgáltatása értelemszerűen a számlázás, de egy sor egyéb, a számlázáshoz kötődő extra, kényelmi szolgáltatásunk van, amelyek szintén nagyon népszerűek.

Nem egyszerűen örülünk, és hatalmas lelkesedéssel nézünk vissza a növekedés mérföldköveire, hanem számunkra mindez azt is jelzi, hogy:

  • olyan szolgáltatást fejlesztünk, amit tényleg érdemes használni,
  • tehát valódi értelme, valódi haszna van a munkánknak,
  • és a rengeteg bizalom, a puszta használat mint visszajelzés afelől is megerősít minket, hogy érdemes mindig továbbfejleszteni.

A Számlázz.hu egyik sajátossága, főleg így 20.000 felé járva, hogy úgy általában ismerjük a hazai vállalkozások működését, számlázáshoz kapcsolódó folyamatait, igényeit – de személyesen egy bizonyos mennyiség fölött már nem ismerhetünk mindenkit!:) Legtöbben úgy használjátok az általunk nyújtott szolgáltatást, hogy a fejlesztői csapat tulajdonképpen nem hallotta a cégetek nevét – ennek pedig csak azért örülünk, mert jelzi: ügyfélszolgálatunkkal karöltve egy magától értetődő, magasan felhasználóbarát szoftvert és háttértámogatást tudunk rendelkezésre bocsátani.

Most viszont eljött a pillanat, hogy a “jubileumot” veletek együtt ünnepeljük, és a 20.000-ből 20-at, vagyis húsz Számlázz.hu-s vállalkozást bemutassunk részletesen is. Bemutatjuk őket, mert büszkék vagyunk rá, hogy ezek a profik velünk számláznak, és bemutatjuk őket, hogy feléjük is kimutassuk a hálánkat: köszönjük nekik, hogy velünk vannak, hogy hírünket viszik, hogy visszajeleznek, akár csak azzal, hogy teljesen láthatatlanul velünk számláznak. Ebben, és még három elkövetkező blogposztban (kattints a második, harmadik, negyedik részért) öt-öt Számlázz.hu-s céggel ismerkedhettek meg.

Lássuk hát a húszezerből húszból az első ötöt!

1. A legnagyobb hazai játék-webshop: Játéknet

Akinek a környezetében vannak gyerekek, majdnem biztos, hogy vásárlóként is találkozott vele, de az e-kereskedők mind alaposan ismerik a Játéknetet, Magyarország legnagyobb gyerekjáték webáruházát, akik kis családi vállalkozásból fejlődtek hatalmas választékot kínáló, mégis emberközelben maradó online bolttá. Milliós nagyságrendű gyerejáték-csomag kiküldésén vannak túl – számlázási feladataikhoz pedig már 2011-ben a Számlázz.hu-t választották.

2. Könyvelők, adótanácsadók gyöngye: Ökrös Erika

Számtalanszor hangsúlyoztuk már, hogy szeretjük a könyvelőket. Közülük is kiemelkedően szivecskés viszony fűz minket egy konkrét könyvelőhöz, Ökrös Erikához, aki nemcsak a maga szakmájában alkot felbecsülhetetlent, hanem fontos információs csomópontként is működik. Családi vállalkozása elsősorban a hozzájuk hasonló kisvállalkozásoknak dolgozik, mindeközben pedig hihetetlen fontos szakmai tájékoztató munkát vállal fel könyvelésről, adózásról, számlázásról is. Jól ismeri és szívesen ajánlja a Számlázz.hu-t, mi is ajánljuk, hogy kövesd a tevékenységét, tanácsait!

3. Virághírű virágküldő: Virágneked

A Virágneked.hu volt Magyarországon első olyan virágküldő szolgálata, amely küldetésének tűzte ki: a virágnyelven történő romantikus kommunikációt vissza kell emelni a köztudatba, és újra aktívan használatba venni. Hogy a küldetés hogy áll, azt nem tudjuk, de a Virágneked több mint egy évtizede töretlenül fejlődik, és immár nemcsak virágküldő és virágbolt, a Parlament tövénél működő üvegportálos bolt tavaly design-kávézóvá nőtte ki magát. Melyik más számlázót is választhatta volna nemes céljai szolgálatára a világ első és egyetlen virághírű virágküldője, ha nem éppen a Számlázz.hu-t.

4. UX-guruk: fps webügynökség

Az fps webügynökség részben tipikus Számlázz.hu-felhasználó: miskolci alakulásuk óta már több nagyvárosban is működtetnek irodát, a UX hazai nagymesterei, zseniális cuccokat tolnak ki a webre “nap mint nap”, főként a munkájuknak élnek, az adminisztráció nyűg. Másrészt egyáltalán nem tipikus usereink, mert a Számlázz.hu belső felületeket ők tervezték újra 3 éve, a többi user nagy örömére. Kívánjuk, hogy a minden egyes meglévő és leendő Számlázz.hu-s ennyire magával ragadó lelkesedéssel, profizmussal és látható örömmel végezze a maga munkáját.

5. Olaj-sommelier: Igazioliva
Az Igazioliva sorsát szinte magzati korától követjük. Kis belsős anekdota, hogy amikor Bori és Guszti kiköltözött a saját házuk előszobájából az olivakereskedéssel, és megrendezték az új boltban az első kóstolást, a Számlázz.hu egyik tulajdonosa volt az első vendég. Akkor ők még nem a Számlázz.hu-t használták, de nagyon hamarosan már igen, és azóta is elégedett felhasználók – erről nem kell ezt a közvetett blablát elhinnetek, hamarosan meglepünk benneteket egy részletesebb beszámolóval is… De a hálánkat itt is kifejezzük nekik, hogy hűséges Számlázz.hu-sok – és hogy ennyire irgalmatlan finom olivaolajakat hoznak Magyarországra. 🙂

Ismerjétek meg őket, a szolgáltatásukat, a működésüket, a filozófiájukat, és a jó példa mentén a saját bizniszetekhez is inspirálódjatok – a Számlázz.hu ajánlásával! 🙂

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST

A sorozat további részeit itt találod: másodikharmadiknegyedik rész.

Hozzászólások

hozzászólás