Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.01.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

A feszültség pedig egyre csak fokozódik: MOST 19.941…! Vajon mikor fordul át a kis ügyfél-számláló a 20.000-en?

Múlt héten indítottuk a sorozatot, amelyben húsz vállalkozást mutatunk be – kicsiket, nagyokat, online és offlline működőket, szolgáltatókat és kereskedőket. Egy a közös bennük: nemcsak tolják a bizniszt, hanem gondolkodnak is. 

Ha az első pillanattól nem is, de egy bizonyos ponton kénytelenek voltak elkezdeni gondolkozni. Meg kellett tervezzék az üzleti folyamataikat, hiszen:

  1. sikeresek lettek,
  2. és a felmerült kérdésekre adott válaszok között ott volt a Számlázz.hu is.

A Játéknet, Ökrös Erika könyvelő, az fps webügynökség, a Virágneked, és az Igazioliva mind velünk számláz, most pedig ismerkedjetek meg még öt hasonlóan profi vállalkozással: töltsük a 20.000-ig hátrelévő időt kellemes társaságban! 🙂

6. A háziállat felsőfoka: Petissimo

Ahogy a Játéknet a gyerekes családokban, úgy a Petissimo a háziállatot tartók közös alapélménye. Előde, a Webkutya már 2006 óta szállítja a tápot, és a Játéknethez hasonlóan szintén személyes érintettség inspirálta a létrehozását:
“A Webkutya ötletét Dézikének, egy boxer kölyöknek köszönhetjük, akinek a családunkba kerülésekor természetesen a legjobb termékeket szerettük volna biztosítani, de akkoriban az interneten még szinte semmilyen szuperprémium száraztáp nem volt elérhető.”
Dézike és másik sokezer kutyus és cicus nevében köszöntjük a nagyszerű áruházat, amelynek vevői szintén Számlázz.hu-számlákat kapnak a finomságok mellé.

7. Karácsonyi ajándék mélyszegényeknek is: Mikulásgyár

Egy non-profit alapítvány életében kiemelten fontos, hogy a szervezet adminisztrációjával tényleg ne kelljen a szükségesnél többet foglalkozni. Ám ahogy minden gazdálkodó szervezetnél, a számlázás itt is szükséges folyamat. Örömmel tapasztaljuk, hogy a számos civil szervezet és alapítvány között, akiknek a számlázónkkal támogathatjuk a munkáját, az egyik legkomolyabb hazai kezdeményezéssel is találkozunk. A Mikulásgyár a 2014-es, tízéves jubileumi rendezvényén már 350 000 mélyszegénységben élő családnak tudott segíteni adománycsomaggal. Ősztől üzemelő gyűjtőpontjain tartós élelmiszert, ruhákat, játékokat, könyveket gyűjt a rászoruló családoknak, majd önkéntesek becsomagolják, a Vöröskereszt pedig szétosztja az adományokat.

8. Friss házi tojás, online: Youtyúk

Tartottál már bér-tyúkot? Tudod egyáltalán, hogyan készül a “boldog tojás”, amibe a tyúk életmódjának köszönhetően valódi élet szorult? Belegondoltál már, vajon hogy tudja egy gazda hatékonyan értékesíteni tyúkjai “termését”? A Youtyúk elképesztően kreatív neve alatt egyedülálló kezdeményezés fut, a hozzá csatlakozó gazdák, az átvevőpontok és a tyúk-foglalók száma pedig egyre nő… Amikor egy olyan vállalkozás választja a Számlázz.hu-t, amely a maga területén kiemelkedően innovatívat hozott össze, különösen fontos visszajelzést kapunk: az innováció háttértámogatása szükségszerűen innovatív eszközrendszerrel történik.

9. Az üzleti történetmesélés nagymestere: Forbes

Május elején regisztráltam a második Forbes Flow fesztiválra, majd látom ám, hogy érkezik emailen a Számlázz.hu rendszeréből küldött e-számla. Nem lehetett nem örülni neki, főleg a Forbes Magazint ismerve. Mindazok a cégek, amelyeket bemutatnak a magazin lapjain, a maguk területén példaértékűt, kiemelkedőt, értékteremtőt, de egészen biztosan valami nagyon érdekeset tettek le az asztalra. A Forbes témáiról képtelen lennék eldönteni, „magánemberként”, vagy “szakmailag” érdekel jobban – függetlenül attól, hogy épp mi a szakmám.
A Forbes közösségét felépülését célzó Flow pedig új színnel fest a hazai rendezvény-tájképre.

10. Akik a leendő Forbes-szereplőket már ma ismerik: FIVOSZ

“Az ország legnagyobb ifjúsági sikerközössége a gazdaságban. A FIVOSZ a fiatal magyarországi vállalkozók és vállalkozókedvű fiatalok közössége és hivatalosan elismert érdekképviseleti szerve az EU-ban. Független fórumként fogjuk össze és segítjük a következő vállalkozói generációt.” – definiálja magát a FIVOSZ, és velünk számláz. Ez csak azért érdekes, mert tevékenységi köréből adódóan kénytelen volt megtalálni a kiemelkedő vállalkozás-támogató eszközöket, olyanokat, amit nemcsak maguk használnak előszeretettel, hanem saját tagságuknak is szívesen ajánlanak. Az egyiket már egészen biztosan megtalálták.:)

A sorozat első részét, benne az első öt Számlázz.hu-s vállalkozás bemutatását itt olvashatjátok, a harmadikat ittnegyediket pedig itt.

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST