Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.01.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Zöldségek és gyümölcsök frissen és szezonálisan, péksüti teljes kiőrlésű gabonából, adalékok és tartósítószerek nélküli, kiváló minőségű alapanyagok, elemózsia-dobozok – divathullám vagy túlélési mechanizmus?
Bármi is legyen, az egészen biztos, hogy az egészséges táplálkozás iparága felszálló ágban van, és egyre piacképesebbek, üzletileg is sikeresek az új piac szereplői is.

Forrás: Házikó

MIKOR?

Hogy miért pont nyáron kerül terítékre az egészséges táplálkozás témája, azon nincs mit magyarázni. Ilyenkor még a városi balkonokon is fűszernövény-kertek illatoznak, strand-kompatibilis formára vágyva kicsit módosítunk az életvitelünkön, főleg ami a kajálást illeti, és ilyenkor mintha több időnk és kedvünk lenne ahhoz is, hogy minőségi alapanyagokból valódi házi finomságokat készítsünk magunknak, a télen megszokott nehezebb vagy gyorsabb étkezések helyett.

Hol?

De hogy miért pont itt, a Számlázz.hu blogján találkozol a témával – az már sokkal érdekesebb kérdés. Van Magyarországon egy végtelenül izgalmas tendencia, ami fontos igényt köt össze egy létező lehetőséggel. Egyik oldalról az egészséges táplálékhoz segíti hozzá a városokban lakókat, másrészt pedig a termelőknek segít értékesíteni a gurulós málnát, a roppanós cseresznyét, a fűzöld salátát – épp akkor, amikor az megérett rá.

Akik pedig ezeket a szereplőket összekapcsolják egymással, olyan innovatív gondolkodók, gyakran frissen pályát módosított vállalkozók, mondjuk ki: startupperek, akik az üzleti lehetőséget is megtalálták “világjobbító” életcéljukban.

Forrás: 30km.hu

Innovatív, bátor, és valódi értéket közvetít – erről ismered meg őket, ami pedig szintén közös bennük, hogy a Számlázz.hu fontos eszköz a vállalkozásuk szerszámosládájában.

KICSODA?

Házikó

Forgatáson jártunk a múlt héten, készül a Számlázz.hu-s filmsorozat új epizódja. A helyes kis Győr-környéki faluban egyszer csak megjelent a második forgatócsoport is, akik szintén a szabadon kapirgáló, boldog tojást tojó tyúkokra és gazdáikra, a Rácz családra voltak kíváncsiak.
Ők a Házikó, és éppen most fogadtak örökbe néhány tyúkot, hogy a “lekövethető”, vagyis garantáltan egészséges forrásból származó alapanyagaik között a tojás is szerepelhessen. Beszélgetésünkből az is kiderült, hogy nemcsak finom és kelendő a tartósítószer és adalékanyagoktól mentes elemózsia, hanem Számlázz.hu-s számlák is járnak mellé – a Házikó is velünk számláz.

Forrás: Házikó

Youtyúk és a Ráczék

A tyúk-bérlés egyedülállóan innovatív módját a Youtyúk honosította meg kishazánkban, ennek okairól és mikéntjeiről hamarosan egy egész videót nézhettek meg a Youtyuk Youtube-csatornánkon. Alapítója, Balogh Ákos azt is elmondja benne, hogy hogyan segít céljai megvalósításában a Számlázz.hu.
Ráadásul az is kiderült a csodálatos kis háztáji gazdaságot üzemeltető termelőkkel való beszélgetésből, hogy nemcsak maga a közvetítőként szolgáló Youtyúk, hanem a tyúkokat tartó gazdák is velünk számláznak. Ráczék is megosztották velünk, hogy bár ők sem nagy számítógép-rajongók, de mivel a Számlázz.hu-val pofonegyszerű a számlázás, nagyon szeretik használni.

Ráczék és tyúkjaik (Forrás: Kisalföld.hu)

Kitchenbox

Egészség, főzés, élmény. Igen, ez a három fogalom elég szorosan összeforr a lelkes háziasszonyok fejében, de nem mindenki engedheti meg magának, hogy recepteket válogasson, bevásárolgasson, főzőcskézzen, mindezt változatosan, egészségesen, és mellette még munkára, családra, pihenésre is jusson ideje.
Na, itt jön a képbe a Kitchenbox ötlete: megrendelheted az előre felkínált menühöz szükséges alapanyagokat, és se töprengened, se megfelelő beszerzési források után nem kell rohangálnod, csak főzni – és örülni az isteni végeredménynek.
Szerintetek kit választott a Kitchenbox számlázásra? Igen, minket.

Forrás: Kitchenbox

ÉS MIÉRT?

A Számlázz.hu nemcsak egy online számlázási szolgáltató. Tíz éves működése alatt a fenntarthatóság fogalmába egyre több tartalmat sűrít bele - ezzel a poszttal a környezeti fenntarthatóságot, az egészség fenntarthatóságát, az élő környezettel való kapcsolat fenntarthatóságát támogatjuk.

KIPRÓBÁLOM MOST