Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.03.30. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Tudjátok, vannak az életben azok a tipikus NAGY pillanatok… 🙂 Amikor kerek a szülinap, újabb X-et töltünk be, és megállunk egy kicsit elgondolkozni, mi is történt az elmúlt évtizedben. Ki-zoom-olunk. Ilyenkor fontos összefüggéseket lehet megpillantani a megtett úton, és jóféle finomhangolásokat tenni a továbbiakra. A Számlázz.hu életében is eljött az első valóban nagyon kerek évforduló: 10 évesek lettünk!

Nekünk ez nyilván hatalmas dolog.:) 10 éve olyan startup-ként kezdtünk, akinek még stratégiája sem volt, még öt év után sem lehetett pontosan tudni, van-e értelme, és a hobbiprojekt folyamatosan, a következő 5 év során vált vérprofi piaci szereplővé – amellett, hogy a kezdeti lelkesedésből és hangulatból egy szemernyit sem engedtünk. Nem is a sok-sok-sokezer júzer, és nem is csak a program profizmusa, hanem épp ez az örömteliség teszi valóban hihetetlen sikersztorivá a Számlázz.hu-t. Annyira különleges és hihetetlen, hogy szeptemberi számában már a Forbes is rákérdezett, hogy is csináltuk.:)

Itt viszont nem is annyira a saját történetünket meséljük el újra, hanem körülnézünk az interneteken, hogy kik ünnepelnek pont ilyen kerek évfordulót pont idén. A kutatás eredményével nagyon elégedettek vagyunk, jó kis tízéves csapat gyűlt össze idén! 🙂

NNG-iGO navigation: 10!

Globális magyar sikersztori az iGo-é. 2004-ben alapították leánykori nevén a Nav N Go Kft-t, 2006-ban mutatták be az iGO My way 2006-ot, amely 26 európai ország térképét tartalmazza egyetlen 1 GB-os memóriakártyán. Az iGo Navigáció már több mint 190 országban elérhető, több mint 50 nyelven, az NNG mára a 10 legnagyobb autómárkából 7 számára biztosít iGO Navigációs szoftvermotort. Idén egy szülinAPPal ünnepelték a tizedik szülinapot, imígy: Ingyen iGO navigáció Andoridra és iOS-ra, csak 10 napig!

Mikulásgyár: 10!

A jótékonykodás területén alkot nagyot 10 éve a Mikulásgyár. Legutóbb már 300.000 gyerek Karácsonyát tették sokkal szebbé, mint amire családjuknak lehetősége lett volna. Az országos segélyakció a mélyszegénységben élőknek gyűjt és adományoz, és sajnos nagy szükség van rájuk. Jó, hogy vannak, és jó, hogy velünk együtt 10 évesek! 🙂

MüPa: 10!

Idén lett 10 éves a Művészetek Palotája is. Épületével, programjai színvonalával, egyáltalán, egész MüPa-ságával világviszonylatban is mérvadó műintézmény újraírta Budapest kultúráját. Ünnepélyes programsorozattal koccintotta magát a jubileumi hétvégén.

YouTube: 10!

El tudod képzelni a világot YouTube nélkül? Nehezen, ugye? Pedig a YouTube is „csak” 10 éve létezik, és nem szoktunk a történetével foglalkozni, csak folyamatosan bámuljuk. 3 volt PayPal-alkalmazott alapította, fennállásának másfeledik évében már fel is vásárolta a Google, és a Time magazin az év találmányának titulálta. “A legeslegelső videót 2005. április 23-án, az egyik alapító, Jawed Karim töltötte fel magáról, ahogy egy állatkertben áll, és az elefántokról magyaráz.” – írta a Velvet.

Szimpla: 10!

És budapesti romkocsma-kultúra nélkül el tudod képzelni a mai világot? A Szimpla volt az első romkocsma a világon, és idén szintén 10 éves! Rendszeres élőzene, lemezfelvételek a házi-stúdióban, többkamerás profi koncertfelvételek, tehetség-gondozás, ingyen zenegépek, és letölthető zenék – plusz gyönyörű fővárosunk buli-turizmusának újraírása köthető a Szimpla nevéhez. Döbbenet, amit művelnek a srácok, például már Berlinben is van Szimpla Kaffeehaus! Tíz zseniális koncerttel ünnepelték magukat.

Bëlga – Szerelmes vagyok: 10!

Ha pedig az alternatív kultúránál tartunk, akkor idézzük fel a korabeli kamaszok kedvenc szerelmesdalát, a hyper-romantikus popkölteményt, ami egy youtube-kommentelő szerint olyan, „mint egy lánykérés az elmegyógyintézetben”. Kicsit tényleg olyan, viszont 10 éve született a Bëlga „generációs párkapcsolati himnusza” is, és „ennek örömére mostantól tizennégy nyelven hallgatható„. Ha egy nem lett volna elég.:)

Hogy mi volt az ajándékunk? Többek között a MostSzámlázz, amivel magunkat és titeket is megleptünk, picivel a szülinap hivatalos dátuma előtt – és persze TI mind, akik Számláz-tok.
Köszönjük! 🙂

Hogy valóban kerek legyen a visszatekintés, összeszedtünk 10 nagyon fontos tényt is a Számlázz.hu-val kapcsolatban, ami alapján te is eldöntheted: érdemes-e 10 évig egyetlen kütyün mókolni, de leállíthatatlanul… Szerintünk nagyon is! 🙂

Sajtóközleményünket a nagy ünnepről itt olvashatod.

KIPRÓBÁLOM MOST

Te még nem a szülinapossal számlázol??