Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.03.30. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Tegnap volt szerencsém résztvenni egy kerekasztal beszélgetésen, melyet a Colibri szervezett a Budapesti Gazdasági Főiskola hallgatóinak.

A téma a pályakezdés / munkavállalás volt, és a Számlázz.hu mellett meghívták a beszélgetésre a  Bankráció és a Peak Financial Services képviselőjét is.

A beszélgetésen elhangzott ez a kérdés: mitől sikeres ma egy vállalkozás?

A válasz olyannyira nem egyszerű, hogy – véleményem szerint – mindenkinek magának kell megtalálnia erre a kérdésre adható saját válaszát.

Emiatt a kérdést most szeretném nektek átfogalmazni: mi miatt gondoljuk mi azt, hogy a Számlázz.hu sikeres?
 
1. A Számlázz.hu értéket teremt

Számunkra ez nagyon fontos tényező, és a tőletek kapott visszajelzések alapján a Számlázz.hu jelentősen megkönnyíti a vállalkozók életét. Egy „nemszeretem”, ám mégis fontos kötelességre nyújt a Számlázz.hu gyors és mindenki számára bárhonnan elérhető megoldást.

2. A Számlázz.hu-nál dolgozni jó
Kíváncsi vagyok, hogy számlázás közben „átmegy-e” az a lelkesedés, amellyel mi a Számlázz.hu-t fejlesztjük és üzemeltetjük nektek. Ennek fontos része:
  • a munkakörnyezet, ahol a napunkat eltöltjük,
  • a kreativitás, amit senkitől nem kell elvárni, hiszen az „jön magától”,
  • a cégkultúra, amely nyitott, és tekintélyelv helyett a szakmai tudáson alapul,
  • és a cél, hogy mindenki érezze jól magát munka közben.
Biztosak  vagyunk abban, hogy a Számlázz.hu minőségét és használati élményét nagyban meghatározza az a mód, ahogyan azt mi „elkészítjük” nektek.
3. A Számlázz.hu megváltoztat

Nos, ez a dolog személyes része. Valószínűleg a Számlázz.hu használata hatással van a számlázó vállalkozás egészére:

  • új, innovatív módon tudni le egy adminisztrációs kényszert, sőt,
  • az extra szolgáltatásokkal* előnyt kovácsolni a hátrányból,
* díjbekérő használata, online fizetés, vevői számlafiók, webáruház-integráció, automatikus számlaértesítők stb…
ez elindíthat a vállalkozásodon belül egy pozitív gondolkodásmódot, amitől profibb és hatékonyabb leszel a versenytársaidnál.
De ugyanilyen fontos az a változás is, amin mi keresztülmegyünk a szolgáltatás fejlesztése során. Őszintén: a tapasztalatok szerint a Számlázz.hu a legjobbat hozza ki belőlünk. Nyitottság, kreativitás, empátia, kompromisszumkészség, megértés, alázat, profizmus, elfogadás, humor, bátorság – és még hosszan sorolhatnám azokat a pozitív tulajdonságokat, amelyeket megerősít bennünk az, hogy a Számlázz.hu-nál dolgozhatunk.
Nekünk ezek a legfontosabbak a Számlázz.hu-nál, mint a saját vállalkozásunknál. Te hogy állsz a sikerrel? Oszd meg velünk élményeid és gondolataid itt a blogban vagy Facebook oldalunkon!

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST