Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.03.30. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Huszonnégyezer vállalkozás – ők azok, akik a Számlázz.hu rendszerében már regisztráltak, hogy online számlákat bocsássanak ki vevőiknek. Igaz, a történet nem tegnap kezdődött, hanem 10 évvel ezelőtt – de ez akkor is hihetetlenül sok „igen” válasz arra, hogy vajon az online felhőszámlázás megkönnyíti-e a vállalkozók életét.

2015.11.29 21:37

Ám nemcsak a regisztrált felhasználók száma növekszik egyre, de idén novemberben megint megdöntöttük néhány saját korábbi rekordunkat. El tudsz képzelni egy halomba felstócolva 479 ezer számlát? Ennyit bocsátottatok ki a Számlázz.hu rendszerében az elmúlt hónapban.

Ennek ráadásul majdnem a fele, 222 ezer volt elektronikus számla. Saját korábbi rekordunk, amit most együtt megdöntöttünk, idén októberi: az előző hónapban 394 ezer számla keletkezett a rendszerben. Bár a december még hátravan, de 2015-ben máris 3,659 millió (!!!) számlát állítottatok ki a Számlázz.hu segítségével. Ebből 1,749 millió volt elektronikus számla.

Ha mindezt kézzel körmölve kellett volna létrehozniuk ezeknek a vállalkozóknak, vagy erre „hivatott” alkalmazottaiknak – vajon hány munkaórával lettünk volna hátrébb össz-erőforrás szempontból? Hány órával többet tölthettetek így a családotokkal, kedvenc szórakozásotokkal – számla-körmölés helyett?

És ha már belezuhantunk a galaktikus számok bűvöletébe, nézzük meg azt is, hogy milyen tempóban készültek el ezek az online és elektronikus számlák: átlagosan öt egész négy tized másodpercenként. Vagyis bármikor elszámolsz szép lassan öt és félig, szinte biztos lehetsz abban, hogy ezalatt keletkezett egy Számlázz.hu-s számla. Kivéve decemberben, amikor nem szinte, hanem egészen biztos lehetsz benne.:)

ÉÉS: mivel a frissen bevezetett postázási szolgáltatásunk minden egyes tranzakciójából 10 Ft-ot faültetésre ajánlunk fel az Erdőmentőkön keresztül, és mivel sokan bízzátok ránk, hogy postára adjuk helyettetek a számláitokat, november során máris 5 fát ültettünk el együtt.

  • Tudtad, hogy a felhők fölött mindig süt a nap?
  • Tudtad, hogy a Föld egyik felén mindig nappal van?
  • Tudtad, hogy amióta elkezdted olvasni ezt a posztot, körülbelül újabb 60 számla jött létre a Számlázz.hu-n? 🙂

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST