109 241 regisztrált ügyfél
46 851 652 kiállított számla

Elegáns, NAV-álló, automatizált – mi az?

Sikeres író és lánya, a komika, valamint a “boldog tojások” szállítója – vajon mi lehet bennük a közös? Bár eredeti szakmájuk egész más, mégis meg kellett tanulniuk NAV-álló, automatizált, elegáns számlázási folyamatot építeni az értékesítésük mögé.

Szerinted milyen számlákat állított ki kézzel, számlatömbbe körmölve az idős író, és a komikus szerepeket kedvelő színésznő, aki édesapja könyveit adja ki? “Nincs olyan számla, amit ne rontottunk volna el, ketten” – vall a folyamatról az immár sikeres könyvkiadó vezetője, Müller Júlia. Müller Péter rajongói különleges becsben tartják a dedikált könyveket, így az egytermékes webáruház, ahol megvásárolhatják ezeket – többek között a mi segítségünkkel – flottul működik.

Nézd meg videónkat arról, hogyan találtak ránk Müllerék, és hogyan segíti a Számlázz.hu a vállalkozásukat!

Nincs sokkal könnyebb dolga a “digitális bennszülött” Balogh Ákosnak sem, aki hihetetlen ötlettel állt elő: tyúkot foglalhat magának a YouTyúkon, aki egészségesen előállított tojásra vágyik, méghozzá hetente frissen, Ákosék pedig nemcsak a vevőkkel, hanem a kapirgálós tyúkok gazdáival is tartják az üzleti és logisztikai kapcsolatot.
Náluk ráadásul megbízott számlakibocsátással működik együtt a két rendszer (a YouTyúk és a Számlázz.hu rendszere), fennakadások nélkül.

Nézd meg a videót, amiben Ráczékat, és a kapirgálós tyúkokat is megismerheted a YouTyúk nyomós érvei mellett!

A spirituális útmutatással szolgáló könyvek és a “boldog tojások” sikeres értékesítéséhez hasonló út vezet. “Ráadásul” mindkét esetben Számlázz.hu-s számla jár a vásárláshoz.

Te is neten értékesítenél, de még nem a Számlázz.hu-t használod? Próbáld ki, még ma!

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST

Hozzászólások

hozzászólás

Írta: |2018-03-02T13:52:42+00:002016.02.03.|Velünk történt|0 hozzászólás

A szerzőről:

Újságíró is volt, PR-menedzser, szövegíró, szabadúszó tanácsadó, és kertész is. Igaz, utóbbi “hivatalosan” csak egy napig. Saját bevallása szerint a tartalomkészítés erre hasonlít leginkább, mert gondolat-magokat szór el, aztán figyeli, ahogy a fejekben szárba szökkennek a változások… A Számlázz.hu-nál tanúja volt a 15 000 regisztrált felhasználó kétszereződésének, háromszorozódásának, és a cégméret sokszorozódásának is. “Naponta ledöbbenek azon, hogy mennyire profi emberekkel dolgozom együtt. Szerencsére sokat találkozom a felhasználóinkkal, mert a videóinkban például állandóan őket faggatjuk, szóval ez rájuk is vonatkozik! :)”