Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.03.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Sikeres író és lánya, a komika, valamint a „boldog tojások” szállítója – vajon mi lehet bennük a közös? Bár eredeti szakmájuk egész más, mégis meg kellett tanulniuk NAV-álló, automatizált, elegáns számlázási folyamatot építeni az értékesítésük mögé.

Szerinted milyen számlákat állított ki kézzel, számlatömbbe körmölve az idős író, és a komikus szerepeket kedvelő színésznő, aki édesapja könyveit adja ki? „Nincs olyan számla, amit ne rontottunk volna el, ketten” – vall a folyamatról az immár sikeres könyvkiadó vezetője, Müller Júlia. Müller Péter rajongói különleges becsben tartják a dedikált könyveket, így az egytermékes webáruház, ahol megvásárolhatják ezeket – többek között a mi segítségünkkel – flottul működik.

Nézd meg videónkat arról, hogyan találtak ránk Müllerék, és hogyan segíti a Számlázz.hu a vállalkozásukat!

Nincs sokkal könnyebb dolga a „digitális bennszülött” Balogh Ákosnak sem, aki hihetetlen ötlettel állt elő: tyúkot foglalhat magának a YouTyúkon, aki egészségesen előállított tojásra vágyik, méghozzá hetente frissen, Ákosék pedig nemcsak a vevőkkel, hanem a kapirgálós tyúkok gazdáival is tartják az üzleti és logisztikai kapcsolatot.
Náluk ráadásul megbízott számlakibocsátással működik együtt a két rendszer (a YouTyúk és a Számlázz.hu rendszere), fennakadások nélkül.

Nézd meg a videót, amiben Ráczékat, és a kapirgálós tyúkokat is megismerheted a YouTyúk nyomós érvei mellett!

A spirituális útmutatással szolgáló könyvek és a „boldog tojások” sikeres értékesítéséhez hasonló út vezet. „Ráadásul” mindkét esetben Számlázz.hu-s számla jár a vásárláshoz.

Te is neten értékesítenél, de még nem a Számlázz.hu-t használod? Próbáld ki, még ma!

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST