Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.03.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Élmény – mindkét cég alapfogalma ez, tulajdonképpen ez a termékük: a felhasználói élmény és a közösségi élmény profi előállítói ők, ezért szinte természetes, hogy saját életüket is ott könnyítik meg, ahol csak tudják. Például velünk. És ha már az élménynél tartunk – feltűnő, hogy a következő két filmünk szereplői – az alapító-tulajdonosok, és pénzügyi munkatársaik is – mennyire szeretik, amit csinálnak. Hát érdemes lenne máshogy…? 🙂

„Engem ez nem érdekel, fogalmam sincs!” – állítja hihetetlen meggyőzően Kolboid, hogy nem ért az online számlázáshoz – és mi már akkor sem nagyon hittünk neki… 🙂 Mégis természetes, hogy ő a saját szakterületéről, hivatásáról, a UX-ről mesélt, számlázásról pedig az fps pénzügyekkel foglalkozó munkatársa, Renáta. Nem is akárhogy, részletes számításokkal támasztja alá az elektronikus számlázás előnyeit, olyan fícsöröket mutat be, amik számára már nélkülözhetetlenül értékesek, és bizonyítja, hogy egy „egyszerű” számlázó tényleg megkönnyítheti az egyszeri pénzügyes életét.

Nézd meg a videót, amiben irgalmatlanul profi cég napi működésének részeként ismerheted meg az elektronikus számlázás előnyeit!

A Be Social egy olyan közösségi média ügynökség, ahol még a teknősnek is ellenállhatatlan a humora… És ez most nem vicc! Odamentünk hozzájuk filmet csinálni, erre Teki fogta, és porig rombolta az egész Be Socialt, mintha az olyan vicces lenne… Mi pedig közben megtudtuk, hogyan emelkedett fel a csapat egész a második emeletig, bekukkanthattunk Tamás, Mariann, és pénzügyi jobbkezük, Nóri kulisszatitkaiba, sőt még egy pezsgőt is megígértünk – amit természetesen időben el is küldtünk a 2000. Számlázz.hu-s számla kiállításának ünnepére.:)

Nézd meg a videót, amiből kiderül, hogyan használja a legviccesebb kommunikációs ügynökség a Számlázz.hu-t!

A te céged még nem a Számlázz.hu-val számláz? Hogyhogy?

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST