Különleges termékek egy különleges boltban? Nagyon valószínű, hogy előbb-utóbb online is értékesíteni fognak, hiszen a térbeli korlátok a XXI. században már igazán nem kell, hogy bárkit elválasszanak a vevőitől. Két olyan boltocskát is ismerünk, amely ma már túl “világraszóló” ahhoz, hogy mindenkinek offline kelljen hozzájuk elcaplatni. Meg is jelentek hát idejekorán a végtelen lehetőségek virtuális terében, és természetesen velünk számláznak ők is. Figyelemre méltó a történetük, engedjétek meg, hogy feltálaljuk nektek! 🙂

Működik egy igazán különleges kis üzlet Pomázon, ahol több mint 50 spanyol és portugál őstermelő olívaolajai közül lehet válogatni. A tulajdonosnak olyan érzéke van az olíva-kóstoláshoz, hogy komoly spanyol versenyeken kenterbe veri a “bennszülött” mezőnyt (valóban vannak ilyen versenyek!), és kiszagolja, ha olyan évjáratot akarnak eladni neki, aminek a bogyója februárban elfagyott… Gondolhatjátok, hogy Tóth Gusztáv és Bárány Bori alaposan megválogatja, milyen szolgáltatásokat választ a “high-end” kereskedésük háttértámogatására! Naná, hogy a Számlázz.hu-t. Egyik kedvenc videónkban mesélik el az igazioliva működtetői, hogy miért olyan fontos nekik a gyors és egyszerű online számlázás.

Nézd meg a videót, ismerkedj meg az első hazai olívaolaj kereskedéssel, és az igényekkel, amik egy profi szaküzlettel kapcsolatban felmerülnek!

Egy hedonista bázis a Kossuth téren…? Valóban, most nem a Parlamentről van szó, hanem egy virágküldő szolgálatba oltott ajándékboltba vegyített kávézóról, vagyis a Smúz-Virágneked “örömszerző helyről”. Müller László alapította a legelső lehetséges pillanatban az első online virágboltot, ma már a világ számos országába szállít, és egy gyönyörű, napfényes, turisták-kedvence kávézó is a rendszer része. Nagyon tudja értékelni, hogy a XXI. század a “keze ügyében van”, és ennek szerves része a mi szolgáltatásunk is. Így hozzá is ellátogattunk, amikor interjúkat készítettünk a felhasználói élményekről, isteni kávéval vendégelt meg minket, és szívesen mesélt.

Nézd meg a videót, amiből kiderül, mi mindenért szerethető még a Számlázz.hu, azon kívül, hogy vérprofi.:)

Te még nem próbáltad? Pedig az online számlázás nemcsak gyors, egyszerű, biztonságos, hanem ezeket a videókat elnézve – valódi örömet is jelent 🙂

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST

Hozzászólások

hozzászólás