Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.03.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Különleges termékek egy különleges boltban? Nagyon valószínű, hogy előbb-utóbb online is értékesíteni fognak, hiszen a térbeli korlátok a XXI. században már igazán nem kell, hogy bárkit elválasszanak a vevőitől. Két olyan boltocskát is ismerünk, amely ma már túl „világraszóló” ahhoz, hogy mindenkinek offline kelljen hozzájuk elcaplatni. Meg is jelentek hát idejekorán a végtelen lehetőségek virtuális terében, és természetesen velünk számláznak ők is. Figyelemre méltó a történetük, engedjétek meg, hogy feltálaljuk nektek! 🙂

Működik egy igazán különleges kis üzlet Pomázon, ahol több mint 50 spanyol és portugál őstermelő olívaolajai közül lehet válogatni. A tulajdonosnak olyan érzéke van az olíva-kóstoláshoz, hogy komoly spanyol versenyeken kenterbe veri a „bennszülött” mezőnyt (valóban vannak ilyen versenyek!), és kiszagolja, ha olyan évjáratot akarnak eladni neki, aminek a bogyója februárban elfagyott… Gondolhatjátok, hogy Tóth Gusztáv és Bárány Bori alaposan megválogatja, milyen szolgáltatásokat választ a „high-end” kereskedésük háttértámogatására! Naná, hogy a Számlázz.hu-t. Egyik kedvenc videónkban mesélik el az igazioliva működtetői, hogy miért olyan fontos nekik a gyors és egyszerű online számlázás.

Nézd meg a videót, ismerkedj meg az első hazai olívaolaj kereskedéssel, és az igényekkel, amik egy profi szaküzlettel kapcsolatban felmerülnek!

Egy hedonista bázis a Kossuth téren…? Valóban, most nem a Parlamentről van szó, hanem egy virágküldő szolgálatba oltott ajándékboltba vegyített kávézóról, vagyis a Smúz-Virágneked „örömszerző helyről”. Müller László alapította a legelső lehetséges pillanatban az első online virágboltot, ma már a világ számos országába szállít, és egy gyönyörű, napfényes, turisták-kedvence kávézó is a rendszer része. Nagyon tudja értékelni, hogy a XXI. század a „keze ügyében van”, és ennek szerves része a mi szolgáltatásunk is. Így hozzá is ellátogattunk, amikor interjúkat készítettünk a felhasználói élményekről, isteni kávéval vendégelt meg minket, és szívesen mesélt.

Nézd meg a videót, amiből kiderül, mi mindenért szerethető még a Számlázz.hu, azon kívül, hogy vérprofi.:)

Te még nem próbáltad? Pedig az online számlázás nemcsak gyors, egyszerű, biztonságos, hanem ezeket a videókat elnézve – valódi örömet is jelent 🙂

Tudtad, hogy nálunk az e-számla mindössze 6 Ft/db?
Tudtad, hogy a regisztráció ingyenes?
Tudtad, hogy most azonnal te is e-számlázhatsz?

KIPRÓBÁLOM MOST