Tegnap este egy igazán jó hangulatú beszélgetésen vettem részt az Online Katapult stúdiójában. A beszélgetést élőben közvetítették az Online Katapult Facebook oldalán, volt tehát az egészben egy pici tévé-hangulat. A lényeg azonban az, hogy elég jól “működött a kémia”, sőt, nem csak a stúdión belül voltunk egy hullámhosszon, de valahogyan a nézőkkel is. Emiatt az egyórás műsor végig színvonalas és érdekfeszítő lett, ami a számlázás száraz témakörét tekintve – szerintem – szép teljesítmény.

A műsor elején végigszaladtunk a Számlázz.hu rövid történetén. Az indulás 2005-ben, közel ezer vállalkozás 5 év alatt, majd a “katapult”: hogyan kapcsoltunk hiperűrsebességre az elmúlt 6 év alatt, hogyan értük el a jelenlegi 34 974 vállalkozást és a közel 15 millió kibocsátott számlát.

Aztán persze végigmentünk az összes előnyön, amit a Számlázz.hu nyújthat egy vállalkozónak, aki a viharos magyar tengeren próbálja egyenesben tartani a hajóját.

Az adás után Zsolt (a műsorvezető) megkérdezte tőlem, mennyit készültem a beszélgetésre. Hetykén vetettem oda: pár órát. Aztán elbúcsúztunk, és a lépcsőházban lefelé ballagva arra gondoltam, hogy nem mondtam teljesen igazat. Erre a beszélgetésre 11 évet készültem.

Hiszen a műsorban benne volt mindaz a tapasztalat, munka, verejték, vidámság és katarzis, amit a Számlázz.hu-nál átéltünk az elmúlt 11 év alatt. Mert az út a fontos, nem pedig a megérkezés 🙂

Regisztrálj magadnak saját ingyenes számlakibocsátó fiókot, akár most azonnal!
Regisztrálok

Hozzászólások

hozzászólás