75 816 regisztrált ügyfél
36 845 619 kiállított számla

Neked is van kérdésed? Válaszolunk, te csak minősíts!

A minősített számlakibocsátó fiókok története folytatódik 🙂 – méghozzá “cseles” kérdéseitekkel. Természetes, hogy felmerül bennetek némi bizonytalanság, de ezekkel a kérdésekkel is bátran fordulhattok ügyfélszolgálatunkhoz, mi pedig munkanapokon 1-2 órán belül válaszolunk rájuk.

Mert neked bőven elég a saját szakmádhoz érteni, mi pedig megoldjuk az adminisztrációval járó gondjaidat. Íme néhány tipikus kérdés a fiókok minősítésével kapcsolatban, és a hozzájuk tartozó válaszok, melyekből te is meríthetsz!

KÉRDÉS1: Mivel egyéni vállalkozó vagyok, a számlaszámom csak simán a saját nevemen van. Ilyen esetben van bármilyen teendőm, vagy ha megtörténik az átutalás, lezajlik a minősítés? Arról a számláról utalnék, ami megvan adva a számlázz.hu-ban mint bankszámlaszám.

VÁLASZ1: Amennyiben sikeresen lezajlik az utalás, és azt sikeresen beazonosította a rendszerünk (megvizsgáltuk, hogy a nevek megegyeznek-e), akkor megtörténik a fiók minősítése.

KÉRDÉS2: Nem pontosan értem, miért jelent meg a mostani belépéskor a fiók minősítés üzenet. Az ellenőrző kódot sajnos nem arra az e-mail címre küldi, ami be van állítva. A fiókot én hoztam létre, eddig is én használtam. Nyilván szeretném, ha a fiók “minősítve” lenne, de a címzett e-mail cím nem létezik. Fizetni, hosszabbítani nem szeretnék, mert jelenleg is van érvényes előfizetésem.

VÁLASZ2: Nem arra az email címre küldi ki a rendszerünk az üzenetet, melyet a fiókjában megadott nekünk, vagy időközben megváltoztatott, hanem arra a hivatalos email címre, melyet eredetileg a cég létrehozásakor adott meg (tehát a cégbíróságon bejegyzett vállalkozói email címre). Ezt a címet nálunk nincs lehetősége módosítani, csak is a cégbíróságon, ahol a vállalkozását elindította.

 

KÉRDÉS3: KATA-s egyéni vállalkozóként lakossági bankszámlám van. Eddig vállalkozói volt, de havi 6e volt a számlavezetés míg a lakossági ingyenes. Egyéni vállalkozóként nem szükséges vállalkozói számlát vezetnem tudtommal. Természetesen a lakossági a nevemen van. Azzal is megfelelő a megerősítés?

VÁLASZ3: Igen, természetesen megfelelő lesz, amennyiben megegyezik az Ön neve azzal a névvel, mely a számlán szerepelni fog – ebben az esetben sikeresen létre fog jönni a fiók minősítése.

Saját számlakibocsátó fiók regisztrációja: ITT

Hozzászólások

hozzászólás

Írta: | 2018-02-26T16:11:34+00:00 2017.05.17.|Tippek, trükkök|0 hozzászólás

A szerzőről:

Újságíró is volt, PR-menedzser, szövegíró, szabadúszó tanácsadó, és kertész is. Igaz, utóbbi “hivatalosan” csak egy napig. Saját bevallása szerint a tartalomkészítés erre hasonlít leginkább, mert gondolat-magokat szór el, aztán figyeli, ahogy a fejekben szárba szökkennek a változások… A Számlázz.hu-nál tanúja volt a 15 000 regisztrált felhasználó kétszereződésének, háromszorozódásának, és a cégméret sokszorozódásának is. “Naponta ledöbbenek azon, hogy mennyire profi emberekkel dolgozom együtt. Szerencsére sokat találkozom a felhasználóinkkal, mert a videóinkban például állandóan őket faggatjuk, szóval ez rájuk is vonatkozik! :)”