A Számlázz.hu kiemelt célja, hogy jelentősen könnyítsen a vállalkozók számlázással összefüggő adminisztrációs terhein. Ezek a terhek különösen “nyomják” a könyvelők vállát, akik számára minden perc időmegtakarítás értékes. Ebben segíthet a számlázási fiókhoz adott könyvelői hozzáférés, a 20 könyvelőrendszer felé történő adatexport, sőt, a könyvelőrendszerek online összekapcsolása a számlázási fiókkal, illetve a direkt számlázás miatt immár a bejövő számlák kezelése is.

Ezt ismerte fel az a természetesen maga is Számlázz.hu-t használó könyvelő, aki a következő ötlettel keresett meg minket: szívesen látná, ha az általa könyvelt vállalkozások mindegyikének lenne Számlázz.hu-s fiókja. Ennek érdekében még az – egyébként alacsony – előfizetési díjakat is átvállalná ügyfeleitől (ami valójában azt jelenti, hogy ezt a díjat beépíti a könyvelési díjba).

Egy ilyen saját Számlázz.hu-s “flotta” kialakításánál azonban nyilván szükséges, hogy:

  • a díjcsomagok esedékességéről az emaileket ne a vállalkozó, hanem a könyvelő kapja meg, továbbá
  • hogy a Számlázz.hu-s előfizetésekről a számlát ne a vállalkozó, hanem a könyvelő cég kapja.
Könyvelő vagy? Valósítsd meg mindezt a következőképpen:

1. Hozd létre a fiókod ügyfeled részére (vagy ha már van fiókja, kérj hozzáférést a Vezérlőpulton).

Számlázz.hu - ügyfél részére csatlakozás lehetőség

2. Indítsd el az előfizetést, és válaszd a bankkártyás fizetési módot.

3. A fizetés során ne felejtsd el bejelölni a “Kártya mentése a későbbi tranzakciókhoz” opciót: ezzel regisztrálod bankkártyád a számlázási fiókba.

4. Szintén ne felejtsd el engedélyezni az “ismétlődő fizetési mód”-ot. Ez teszi lehetővé azt, hogy a díjcsomag következő esedékességekor a rendszer automatikusan beterhelje a bankkártyára az aktuális előfizetési díjat. Mindez teljesen automatikusan történik majd.

A számlázási fiókba így regisztrált bankkártyádat csak te láthatod és csak te használhatod, a fiókhoz hozzáférő többi felhasználó nem! Az így regisztrált bankkártyádat a későbbiekben bármikor törölheted.

5. A fiókba bejelentkezve vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és kérd, hogy az ehhez a fiókhoz tartozó pénzügyi teljesítésekről a számlát a saját vállalkozásod nevére bocsássák ki. Ez egy beállítás, amelyet csak az ügyfélszolgálatos kollégáink hajthatnak végre.

Ha ez megtörténik, akkor a jövőben:

  • a számlázási fiókhoz tartozó előfizetési díjakat a rendszer automatikusan levonja a bankkártyádról,
  • a levont összegről a számlát a rendszer a könyvelő vállalkozás nevére bocsátja ki,
  • és a kibocsátott számlát emailben el is küldi részedre.

Így nyújthatsz vevőid felé emelt szintű könyvelési szolgáltatást, beépítve áraidba a Számlázz.hu-s számlafiók havidíját.

Kipróbálnád az egyszerű és gyors számlázási megoldást? Nem vagy még felhasználónk?
Regisztrálj magadnak saját számlázási fiókot még ma!

Regisztrálok