A Számlázz.hu-ban és a MostSzámlázz mobilszámlázóban már összesen 6 számlakép közül választhatsz, így szabadon dönthetsz, milyen külsőt választasz vállalkozásod és a számláid mellé. Most debütál a legújabb, retro számlaképünk: a kéziszámla dizájn! 

Már 5 számlakép közül választhatsz  – a MostSzámlázzban is 

Tovább bővítettük a számlaképek listáját, hogy még színesebb, még változatosabb bizonylatokat állíthass ki ügyfeleidnek (erről a titkokat lejjebb áruljuk el). És jó hírünk van: biztosak vagyunk benne, hogy egyre többen fogtok mobilról számlázni (például akkor, ha ügyfeleidnél, a helyszínen állítod ki a számlád, és nincs nálad a laptopod, számítógéped), éppen ezért már a Számlázz.hu kistesójában, a mobilról használható MostSzámlázzban is elérhető a számlaképválasztó! 

Hogyan működik? 

Amikor készíted a számládat, a végén egyszerűen állítsd be a neked tetsző számlaképet. Ki is próbálhatod, hogyan fog kinézni a különböző külsőkkel (előnézet), így változtathatsz is azon, hogy milyen fizikai külsőt, csomagolást  kapjon az ügyleted, mielőtt véglegesítenéd a bizonylatot. 

Számlaképválasztó a MostSzámlázzban: 

számlaképek_mostszamlazzhu

Számlaképválasztó a Számlázz.hu-ban: 

számlaképek_mostszamlazzhu

Bővült a lista – kéziszámla online?! 

Bővítettük a számlaképeink kínálatát (erről részletesebben lejjebb olvashatsz), így már 6 számlakép közül választhatsz. 

  1. Legszebb (alapértelmezett) számlakép: színes, szellős és átlátható, céged saját színében pompázhat (ezt a színt a logóból veszi ki a program). Szerintünk a legszebb magyar számla! Előnézeti kép: kattints ide.
  2. Retró kéziszámla számlakép: pont olyan, mint a jó öreg számlatömb… Szerintünk ez is nagyon ütős. Előnézeti kép: kattints ide.
  3. 80 mm-es számlakép: hőpapíros nyomtatóra (mobilnyomtatóra) optimalizált, keskeny számlakép. Előnézeti kép: kattints ide.
  4. Tradicionális számlakép: egyszerű, megbízható és tintatakarékos. Előnézeti kép: kattints ide.
  5. Borítékbarát számlakép: szellősebb elrendezés, jobb ablakos francia borítékba hajtogatható számla. Előnézeti kép: kattints ide.

Ha webshopod van, vagy Számla Agenttel használod a Számlázz.hu-t, akkor is van lehetőséged számlaképet választani, és már az új, Retro (kéziszámla kinézetű) számlaképünk is elérhető. És van +1 ráadás, ha futárszolgálattal szállítasz (csak Számla Agenten keresztül érhető el):

5 +1. Fuvarlevél + számla számlakép: Ha csomagot küldesz ügyfelednek futárszolgálattal, akkor fuvarlevelet is kell csomagolnod a számla mellé, ami általában a doboz oldalán, tetején kap helyet. Képzeld, a Számlázz.hu erre a célra kifejlesztett számlaképe 2 az 1-ben: a számla tartalmazza a fuvarlevelet is, amit megfelelő hajtogatással jól láthatóvá tehetsz. Minta: kattints ide.

A számlaképekről és a nyugtaképekről még itt olvashatsz részletesebben.  

Pont mint a kézi számlatömb – de nem minden a külső 

Miután július 1-től valószínűleg az is online számlázni fog, aki eddig kézi számlatömböt használt, éppen azon gondolkodtunk az irodában, hogy vajon mi köti még az embereket a kéziszámlához. 

Érzelmek? Lehet. Megszokták? Biztosan. Egyszerűség? Na, az tuti nem. Gyorsaság? Az sem. Ingyenesség? Ez sem. Szép a számla? Dehogy. Vagy mégis?! 

Végül is, lehet, hogy valakinek tetszik. Nosztalgikus. Zöld. 

– Legyen kéziszámla-számlaképünk! – jött az ötlet. 

– Az meg milyen? 

– Számlatömb kinézetű számla. Online. 

– Most ez komoly? 

– Komoly! 

És képzeljétek, szerintünk is szép. Imádjuk. 

kéziszámla számlázz.hu 2

Ha szeretnél egyedi megjelenést számláidnak, lépj be Számlázz.hu vagy MostSzámlázz fiókodba, és a számlakiállításkor válaszd ki a neked tetszőt! Nem vagy még felhasználónk? Regisztrálj most, egyszerűen és gyorsan itt!