Átszellemülés legyen szó jósnőről, vagy jósnő bőrébe bújt Kiss Ádámról, ez a folyamat fontos ahhoz, hogy hiteles legyen az illető. Biztosan vannak, akik nem hisznek a mindentlátók képességeiben, de van itt valaki, akinek a szavában nem lehet kételkedni: Magic Irén. 

Mi van?! kérdezhetnéd teljesen jogosan, gondolván, hogy a Számlázz.hu-nál biztosan megőrültek. Lehet, hogy egy kicsit, ugyanis egy számlázótól szokatlan videósorozatot forgattunk, amelyeknek főszereplője a népszerű humorista, Kiss Ádám. 

De ez nem derül ki rögtön: amikor a sorozat első része és a 70+ évesnek tűnő Joli néni megjelent az interneten, hagytunk benneteket találgatni, hogy ki lehet ő, majd Ádám is megosztotta közösségi oldalán a forgatás részleteit, és végül összeállhatott a kép mindenkiben…

Joli néni után új szereplőt mutattunk be a Facebook és Instagram oldalunkon: ő Magic Irén, aki mindent lát. Ez egy teljesen más kihívást jelentett Ádám számára, ugyanis egy igazán eltérő karakter bőrébe kellett bújnia: Magic Irénnel ugyan néhány évet fiatalodott Joli nénihez képest, de egészen más stílust kellett hoznia. 

Egy középkorú hölgyet kellett játszanom, de hát ettől volt szép kihívás és kaland. Már órákkal a felvétel előtt átszellemültem, hogy mire jön a pillanat, tökéletes legyen az alakítás mondta Ádám, aki számára a forgatási napok mérföldkövet jelentettek az életében, ezelőtt ugyanis sosem bújt női karakter bőrébe. Legalábbis így rendesen beöltözve, kisminkelve, magassarkúban és melltartóban még nem. Egy-két social filter segítségével váltam már nővé, de az kisebb macera” – utalt a humorista azokra a Menzás Marika videókra, amelyeket közösségi oldalán osztott meg mostanában. 

Magic Irén azonban egészen más tulajdonságokat igényelt, és mivel Ádámnak sok személyes tapasztalata nincs jósnőkkel, a kreativitására kellett hagyatkoznia. 

Egyszer régen voltam ám jósnőnél, akkor azt mondta nekem, hogy egyszer én is jósnő leszek. Na persze, mondtam, és eljöttem. Erre tessék… mondta, de azért a viccet félretéve hozzátette: Mivel Magic Irénhez hasonló embert nem ismerek, több karakter jutott eszembe, akikből inspirálódni tudtam, és akiket összegyúrtam a fejemben. Talán ez így jobb is volt.”

A Sunny Studio stábja annyira profi volt, hogy a legapróbb részletekre is figyeltek: nem a szokványos tarot kártyákat húzták elő a forgatáshoz: speciális, számlás kártyát rajzoltattak, amin a kardkirálynő éppen széttépi a kéziszámlát. Ádám szerint a teljes forgatásra jellemző volt a profizmus, és csak néhány nehézsége akadt az éjszakába nyúló munka során: Nagyon gördülékenyen ment a munka a ruha osztállyal is, nagyon jófejek voltak, mindig közösen döntöttünk, meghallgatták a véleményemet, az érzéseimet az adott ruhadarabról vagy a kiegészítőről. Összességében tetszett az egész, bár az elején kicsit nehezen mozogtam a tűsarkúban, de később már cigánykerekezni is tudtam benne. 

Mondjuk erről videó nem készült… 

Ha kíváncsi vagy a forgatás részleteire, itt olvashatsz többet róla, ha pedig a végeredményt szeretnéd látni, lesd meg videóinkat a YouTube-on, és kövess minket közösségi oldalainkon, Facebookon és Instagramon, mert még nincs vége… 

Szeretnél többet tudni a NAV online adatszolgáltatásról?