Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2021.06.09. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Megvan az az érzés, amikor egy-egy érdekesebb cikk, hír vagy kép alatt elkezded olvasni a kommenteket, és óriásikat derülsz rajtuk, vagy esetleg új megvilágításba helyezik, értékeset tesznek hozzá az eredeti tartalomhoz? Eláruljuk, mi is komment-vadászok vagyunk! 🙂

A Számlázz.hu-nál bátran állíthatjuk, hogy a felhasználók véleménye, visszajelzései és kérései vagy javaslatai hatással vannak a munkánkra. Ügyfélszolgálatunk nemcsak a beérkező konkrét kérdésekre keresi a választ, hanem a sorok között is próbál olvasni, hogy mind azon dolgozhassunk, hogy felhasználóink valódi igényeinek megfelelően fejlesszük szolgáltatásainkat. Többek között ezért is foglalkozunk kiemelten a hozzánk érkező, vagy máshova írt, de rólunk szóló vagy online számlázást, adminisztrációt, fintech megoldásokat érintő kommentekkel és értékeljük az ajánlásaitokat is.

Ajánlásért ingyen hónap?

Igen! Amit az emberek szívesen ajánlanak ismerőseiknek, azzal több mint valószínű, hogy elégedettek, így ezekért kifejezetten hálásak vagyunk, és ezt ingyen hónapokkal fejezzük ki.

Ha meghívod ismerősödet a Számlázz.hu-ba, és ő a te e-mailedben található meghívót elfogadja és ajánlólinkeddel regisztrál egy fiókot 90 napon belül, te kapsz egy ingyen hónapot. Ha #start, #digital vagy #profi előfizetésed van, a saját csomagodat hosszabbítjuk meg egy hónappal, ha pedig éppenséggel #free csomagban vagy, egy hónapig #profi csomagra válthatsz.

Meghívódat küldheted:

  • A Számlázz.hu-fiókodból partnereidnek/vevőidnek egy kattintással
  • Ajánló e-mailt indítva egyszerre több e-mail címre
  • Facebookon keresztül egy megosztással
  • Felhasználói egyedi azonosító linkedet csatolva

Ezekről részletesen korábbi cikkünkben olvashatsz.

ajanlo_screenshot

Ajánlásod weblapunkon és Facebook oldalunkon

Amennyiben elégedett vagy megoldásainkkal, egy űrlap segítségével is megírhatod nekünk véleményedet, és ha kikerül oldalunkra, akár több százezer vállalkozás olvashatja, a rólad vagy vállalkozásodról szóló bemutatkozással együtt. Nagy örömünkre már rengeteg felhasználónk élt ezzel a lehetőséggel. Ha szeretnél te is közéjük tartozni, töltsd ki az ajánló kérdőívünket!

Hova és mit kommentelj?

Van egy másik módja is, hogy ingyenesen használhasd #profi csomagunkat: ha Te leszel a kiválasztott “A hónap kommentje” versenyünkben!

A kommentek több formában is jöhetnek. Lehetnek blog hozzászólások, Facebook, Instagram, Twitter vagy LinkedIn hozzászólások, de az ügyfélszolgálattal történő levelezésből is kikerülhetnek. Ha pedig éppen nem te írtad, csak kiszúrtál valahol egy hozzászólást, amit szívesen elküldenél nekünk, az is bekerül a képzeletbeli kalapba.

És hogy mi számít top kommentnek? Legyen értékes meglátás vagy javaslat, egy szuper vicces megjegyzés vagy akár szívet melengető dícséret. A hónap kommentjét egy 5 fős csapat választja ki házon belül, a nyertesnek pedig 3 hónap #profi díjcsomagot írunk jóvá. Emellett egy Számlázz.hu logós kis ajándékot is postázunk, ami kéznél lesz, ha szükséged van rá (csakúgy, mint a Számlázz.hu-fiókod).

Ahogy mondják, jobb adni, mint kapni. És mi nagyon szívesen adjuk ezeket az ingyen hónapokat nektek, mert az ajánlásaitokból és visszajelzéseitekből tudjuk, jó úton haladunk, vagy éppen merre kell fordulnunk.