Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2020.03.31. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

Zseniális sztori, könnyfakasztóan vicces jelenetek, és full-extrás üzenet – az Állati nagy balhé II. Zootropoliszában elefánt és egérke, zsiráf és pocok, nyuszi és orrszarvú él és alkot közös élettérben: esznek-isznak, dolgoznak, utaznak, bűnöznek és rend-fenntartanak szeretett városukban, épp ahogy a világ minden más városának lakói is teszik.

Egy kivétel azonban akad: a hivatalban kizárólag…… lajhárok…… intézik ……. az …… ügyeket…………..,
…….. sajnos. Ez az a jelenet, ahol tényleg eggyé válsz a főszereplővel, és a válaszra várva gyomortájékon fizikailag érzed a türelmetlenség-mérő higanyszálát emelkedni… Mire kinyögi, megőrültél, mert a nyuszinak mindössze 48 órája van megoldani Az Ügyet, és nincs idő lajhárkodni!!!!!!!!

Feltétlenül nézd meg a filmet, és közben örülj, …..hogy neked már van a kezed ügyében egy olyan eszköz, ami igazán gyors és egyszerű, az adminisztrációd számlázással kapcsolatos minden részfeladatát rábízhatod a Számlázz.hu-ra.

És ez így van akkor is, ha nagyobb cég adminisztratív feladatait viszed, és akkor is, ha egészen picike céget menedzselsz: ahogy Zootropolisz is kicsikre és nagyokra, a Számlázz.hu szolgáltatása is rád van szabva, bármilyen méretű is legyen a céged, univerzálisan.Ráadásul – ebből következően – még a vállalkozásod életciklusait is le tudjuk követni, ahogy változnak a számlázási igényeid. Kezdheted teljesen ingyen, időben és mennyiségben korlátlanul ingyenes számlacsomaggal, később bevezetheted az elektronikus számlázást, ha eljön az ideje, még később akár még a tömeges számlázásra is szükséged lehet, sőt, akár rajtunk keresztül simán (egyszerűen és gyorsan) vezetheted be az online fizetést is!

Nade mi a bizonyíték arra, hogy
a Számlázz.hu valóban univerzális megoldást ad?
Egész kicsik és nagyon nagyok

Decathlon például a világ 25 országában van jelen, itthon 17 sportáruházat üzemeltetnek – webáruházuk a Számlázz.hu-val számláz. A Jegy.hu vezető hazai jegyportál évente kb. 50 ezer rendezvény 7 millió belépőjegyét adja el – velünk számláznak. Mindjárt kezdődik a Sziget Fesztivál! Európa egyik legnagyobb kulturális és zenei fesztiválja szintén a Számlázz.hu-t választotta.

De a „nagyok” mellett még mindig a kisebb cégek teszik ki a 31 ezer (uppsz, hamarosan 32 ezer!:) regisztrált felhasználó döntő hányadát. Választásuk okát időnként részletesen is megosztják velünk, ezt pedig mi is örömmel osztjuk meg veletek: figyeljetek jól, melyik történetben ismertek leginkább magatokra? Mi az, amit a legkönnyebben megfogadhattok a tanácsaik közül?

Gálik Norbert például nagyon izgalmas niche-piacot talált, az értékesítés és a nyelvtanítás határán: sales tréningek angolul. Tipikus egyszemélyes vállalkozást visz, tehát nemcsak a szolgáltatást (amiben eleve profi), hanem a teljes üzleti folyamatát, minden egyes apró adminisztratív lépéssel együtt (amit hozzá kellett tanulnia) saját maga menedzsel. Neki ezért fontos, hogy milyen számlázót használ:

Az ügyfélköröm csupa igényes értékesítési és más felső vezetőkből áll, akik elvárják a legmagasabb szakmai színvonalat és precizitást mind az angol nyelvű üzleti tréningeken és az adminisztráció terén is. A számlázás régen egy hatalmas mumus volt számomra, mert a papír alapú számla kitöltése és postázása rengeteg időt vett el, és magas volt a költsége.
2015-ben hallottam több nagyon pozitív visszajelzést a Számlázz.hu-val kapcsolatban, és akkor döntöttem úgy, hogy ideje az angol nyelvű sales tréningjeimen kívül a számlázásomat is digitalizálni és a legmagasabb szintre emelni. A Számlázz.hu rendszere letisztult, naprakész, felhasználóbarát, gyors, költséghatékony és rendkívül megbízható.

Offenbecker Jocó nagyszerű marketing-szakember, aki „hobbiból”, saját projektként rakta össze a saját webáruházát. Nem nőtt még nagyra, nem tarolta le a netet, viszont kifogástalanul működik, és vevői maradéktalanul elégedettek lehetnek a szolgáltatással. Jocó a „back-office szolgáltatások” kiválasztását is gondosan megalapozta, számolt és osztott és szorzott, és választott:

Webáruházként a vevőink közel 100%-a online érkezik és 40%-uk vásárol bankkártyával vagy PayPal-lal, ezért különösen fontos volt nekünk egy gyors és egyszerűen használható számlázó programot találni. Én szeretek a munkámnak élni és minimalizálni az adminisztrációval töltött időt, ebben ez a felhő alapú program igazi partner tud lenni.
Részemről azért jár a legnagyobb köszönet a Számlázz.hu felé, mert képesek voltatok egy ilyen felhasználóbarát felületet létrehozni. Mivel a reggeleim mindig nagyon sűrűek, ezért nekem fontos, hogy a számlázás ne tartson tovább, mint a reggeli kávé elfogyasztása – jelentem, az utolsó kortyot ma már mindig a sporthírek olvasásával töltöm.

Limbacher Tivadar viszont nagyon is ismert startupper, a www.MaesteSzinhaz.hu alapítójaként díjakat nyer, mentorál, előad, nyilatkozik, véleményez, amellett, hogy a szuper ötletből sikeres vállalkozást épített fel legjobb barátjával közösen. Kiáll az adminisztratív terhek csökkentéséért, amiről így írt a vs.hu-n: “Mi az összes ilyen kérdést végigszenvedtük az elején, és 2012. elején, amikor még nagyon kezdők voltunk, nekem nem csak szimbolikusan, napokig fájt a fejem, mert ezeken kellett gondolkodni és nem azon, hogy hogyan legyen szép a honlap, hogy legyen jó a szolgáltatásunk, hogy találjuk meg a lehető legtöbb színházat, mi kellene az embereknek.
Pedig éppen ez lenne a lényeg: értéket teremteni és nem az adminisztratív borzasztóságokkal foglalkozni.” A Számlázz.hu-ról pedig ezt mondja.

Last minute” színházjegyeket forgalmazunk féláron, online. A www.MaesteSzinhaz.hu felépítésekor fontos szempont volt számunkra, hogy a szolgáltatásunkhoz hasonlóan a cégünk működtetése is online legyen. Ebben hatalmas segítség a Számlázz.hu, hiszen a számláinkat elektronikus formátumban állítjuk ki és küldjük el lokációfüggetlenül, számlatömb, bélyegző, boríték, sorbanállás és posta nélkül.
Mondhatjuk persze, hogy apróság, ám nekünk sokat számít! A Számlázz.hu webes felülete egyszerű, gyors, szép, eszembe sem jutna mással számlázni.

Neked sem jutna eszedbe mással számlázni?
KIPRÓBÁLOM MOST