Ezt a cikket utoljára ezen a napon módosítottuk: 2017.06.20. Mindent megteszünk, hogy naprakész információt szolgáltassunk oldalunkon, de előfordulhatnak elavult információk korábbi bejegyzéseinkben. Ha elavult információt találsz, kérjük, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük!

2017. január 11. — Elindult az autokassza

Innovációnk elsőként a MagNet Bank vállalati ügyfelei számára érhető el, melynek használatával a vállalkozók akár napi 4 órányi adminisztrációt is megtakaríthatnak. A díjmentesen elérhető pénzügyi technológiai megoldás hazánkban elsőként kínál lehetőséget a számlakibocsátó fiók és bankszámla szinkronizálására. A teljes hír itt olvasható.

2016. szeptember 23. — Marketingvezetőt nevezett ki a Számlázz.hu

“Varga-Tarr Sándor a DBH Group-tól érkezett Magyarország vezető online számlázójához, ahol elsősorban az üzletfejlesztést szolgáló márka-stratégiáért, illetve a marketing és kommunikációs folyamatokért felel. A reklámügynökségi, nonprofit és piaci tapasztalatokkal egyaránt rendelkező szakember fő érdeklődése a startup-kultúra, és az értékteremtés.” A teljes hír itt olvasható.

2016. július 4. — “Vállalható vállalkozások”-ról készítettünk videósorozatot

A Bridge Budapest Első Millióm Története kezdeményéséhez csatlakozva nyolcrészes sorozatot forgattunk sikeres, és átláthatóan működő vállalkozásokról. Olyan Számlázz.hu-használók mondták el a történetüket – többek között a Ruhafalva, a virgo systems, a BIG FISH és a chefparade alapítói -, akiknek a gyors és egyszerű számlázás mellett a NAV-álló működés is vállalkozói alapfeltétel. A filmek a Számlázz.hu YouTube-csatornáján is megtekinthetőek.

2016. június 27. — Új funkciók a Számlázz.hu-ban

Új funkciókkal bővült a Számlázz.hu: májusban elérhetővé tettük a “beszélő emailcímet” (részletek itt), júniusban pedig az ügyfélnyilvántartást olyan funkcióval bővítettük, amellyel könnyedén le-, és feltölthetőek a számlakibocsátó fióknál tárolt vevői adatok (részletek itt).

2016. június 9. — Alternatívát kínálunk az online pénztárgép kiváltására

2016. szeptember 30-tól, és 2017. január 1-től két lépcsőben kiterjesztjük az online kasszák használatát – a Számlázz.hu azonban alternatívát kínál az újonnan kötelezettek számára is. Pénztárgép helyett online kassza részletesen: a blogcikkünkben.

2016. június 8. — 30 000 vállalkozás használja a Számlázz.hu-t!

11 évvel ezelőtti indulásakor még az alapítókat is meglepte volna a gondolat, hogy egyszer 30 000 (!) vállalkozás fogja használni az általuk fejlesztett alkalmazást. Pedig így lett! Megérkezett a harmincezredik regisztrált felhasználó, üdvözöljük őt is, és köszönjük mind a 30 000-nek, hogy minket választott!

2016. április 21. — Fákat ültettünk a Föld Napján

Postázási szolgáltatásunk szerves részeként törődünk a környezettel: minden egyes postázás díjából 10 Ft-ot ajánlunk fel az Erdőmentőknek, akik nemcsak a meglévő erdők növény- és állatvilágát gondozzák és ápolják szükség esetén, hanem új fákat is ültetnek a rászoruló területeken. Képriport a 100 nyárfa-csemete telepítéséről itt.

2016. április 7. — Számlázz.hu Műhely

A Google Groundon tartottuk az első Számlázz.hu Műhelyt, amelyen tapasztalt és ismert e-kereskedők osztották meg sikerük titkait a résztvevőkkel. Részletek: Számlázz.hu Műhely, az eseményen készült videó pedig itt megtekinthető: Számlázz.hu Műhely – 2016. április 5.

2016. február 26. — Szeged, SzEK.org RoadShow

“Gyors, egyszerű, NAV-álló számlázás” címmel adunk elő a Szegedi Tudományegyetemen (JATE). Az esemény szervezője a SzEK.org (Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért)

2016. február 9. — 9 millió számla

A Számlázz.hu tizenegyedik évét tapossa, ez idő alatt a felhasználók számával és a kibocsátott számlák számával jelzett növekedés töretlen. Ma a kilencmilliomodik számlát állították ki rendszerükben.

2016. január 21. — Támogatjuk a társadalmi beilleszkedést

A Boston Consulting Group és az Autonómia Alapítvány közös kezdeményezéséhez csatlakozva filmsorozatot forgattunk a diplomás roma fiatalok elhelyezkedését támogató Integrom Program számára. A Számlázz.hu maga is a „kisebbségekhez”, azaz a kis cégekhez kapcsolódó stratégiával lett naggyá. Olyan esélyt biztosítottunk és biztosítunk folyamatosan a legkisebb vállalkozásoknak is, ami amúgy csak a nagyvállalati szférában valósult meg korábban. A naggyá válás, a sikeressé válás lehetősége szerintünk mindenkinek jár. Részletek a blogcikkünkben.

2015. december 23. — Megérkezett a Simple

A Számlázz.hu által nyújtott online fizetési szolgáltatás a PayU kivonulása után is megszakítás nélkül használható: új ügyfeleinknek is ingyen biztosítjuk a bankkártyás fizetés bevezetését, amiben új partnerünk az OTP Mobil Kft. Részletesen: Viszlát PayU, helló OTP Mobil

2015. november 17. — Új számlakép

A Számlázz.hu rendszeréből kiállított számlák mostantól elkészíthetőek az új számlaképpel is: a mobilra tervezett számlázó, a MostSzámlázz számlaképét vezettük be az “anya-rendszerben” is. Bővebb információ: Mostantól tiéd a (szerintünk) legszebb számlakép

2015. november 6. — Új fizetési módok

Jelentősen bővítettük a fizetési lehetőségek körét: 2015. novemberétől a banki átutalás, a bankkártyás fizetés, a MasterPass és a PayPal áll rendelkezésre, a korábbi fizetési módok mellett.

2015. november 2. — Elindult a postázás

Hosszú fejlesztési munka után elérhetővé tettük a postázási szolgáltatást: amennyiben a számlája elkészülte után a “Postára adom” opciót választja, partnerünk, a Hibridlevél segítségével kinyomtatjuk és postai úton eljuttatjuk azt a számla befogadójához. Részletesebben: Postára adjuk helyetted!

2015. szeptember 28. — IH-szereplés

Az idei Internet Hungary alcíme: „A változás gyönyöre”. A startup szekcióba kaptunk meghívást, ahol arról a változásról beszéltünk, amire egy mai startup is számíthat, ha eljut a felnőttkorig – legalábbis a Számlázz.hu elmúlt 10 évének tapasztalata szerint. Lapozza végig a prezentációt: „Egy grow-up tanulságai„!Az előadás témájában a DigitalHungary-n megjelent interjúnkért ide kattints!

2015. szeptember 8. — Forbes-interjú

„A Google tehet mindenről” címmel jelent meg szeptember elején a Forbes online számlázó-piaci körképe, amelynek négy oldalából kettő a Számlázz.hu történetét dolgozza fel. A lap 25 ezerre becsüli az online számlázót használó vállalkozások számát, ami felhasználó-számunkat tekintve 88%-os piaci részesedést jelent.

2015. augusztus 8. — Születésnap

Éppen ma 10 éve, 2005. augusztus 8-án történt meg az első számlakibocsátás a Számlázz.hu rendszeréből – 10 évesek lettünk! Az elmúlt évtizedet animációba foglaltuk, tekintsd meg a születésnapi videót itt!

2015. július 21. — Videósorozat

Megjelent a Számlázz.hu filmsorozat első négy epizódja: interjúk érdekesnél érdekesebb vállalkozókkal, Számlázz.hu felhasználókkal. Kövesd népszerű videóinkat a Youtube-on!

2015. június 22. — Prezentáltuk: MostSzámlázz

A SzEK.org tavaszi konferenciáján mutattuk be a Számlázz.hu „kistestvérét”, az új mobilszámlázót. Amit a MostSzámlázzról és a fejlesztéséről elmondtunk az e-kereskedelem éves seregszemléjén, most megtekinthető videón: Stygár Lászó előadása.

2015. június 4. — Elindult a MostSzámlázz

„A Számlázz.hu okossága, felkészültsége, átgondoltsága, felhasználó-központúsága, biztonsága, szakemberei és motorja áll mögötte, a felület viszont újraértelmezi a számlázás fogalmát.” Piacra dobtuk saját „versenytársunkat”, éles béta-üzemben a MostSzámlázz, a Számlázz.hu önállóan is használható mobilverziója. A Számlázz.hu felhasználói az új számlázót is meglévő adataikkal használhatják. Próbáld ki! www.mostszamlazz.hu

2015. május 28. — 20 000 vállalkozó választott minket

Megérkezett rendszerünkbe a húszezredik regisztrált felhasználó. 20.000 Számlázz.hu-s vállalkozás tisztelt meg minket a bizalmával, és a számok továbbra is nőnek. Köszönjük!

2015. május 12. — OpenCart illesztés

Számla Agent illesztőmodul OpenCart webáruházakhoz. Letöltés itt: kattints ide.

2015. április 9. — Előadás

Miről másról, számlázásról és e-számlázásról tartottunk előadást a Piac és Profit „Spóroljunk az adminisztráción” című konferenciáján. Az előadás anyaga itt elérhető.

2015. április 1. — Nem bolondozunk!

Ma 17:20:50-kor a Számlázz.hu-val kiállított számlák száma átlépte az ötmilliót. Ismételjük: 5 000 000!

2015. március 20. — Még több bringa

Cégünknél jelentős géppark-bővítés történt: összecsukható kerékpárokat vásároltunk saját egészségünkkel és környezettel való egyre szorosabb integráció jegyében. Itt képet is mutatunk!

2015. február 11. — Nyugtázó szép üzenet

A mai naptól a Számlázz.hu képes visszafelé is kommunikálni a webáruházzal: beállítások adatai között megadható az URL, amelyre a számla kifizetettségéről nyugtázó üzenetet küld a Számlázz.hu rendszere. Funkció részletes leírása a Számlázz.hu blogon.

2015. január 29. — Kulcs-Könyvelés

Új, immár a 15. könyvelői rendszerhez készült el a Számlázz.hu adatimport: Magyarország egyik legelterjedtebb könyvelési rendszere, a Kulcs-Könyvelés is integrálva.

2015. január 28. — Nyelveken szól

Négy új nyelvet „tanult meg” a Számlázz.hu: mától lehetséges a francia, horvát, román és szlovák nyelvű számlakibocsátás. További információ a blogcikkünkben.